المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مواصفات جهازي الجديد ما رأيكم بها و ايضا استفسارات



abu abdalah
15-12-2008, 01:28
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

اخواني اعضاء هذا الصرح الرائع كل عام و انتم بخير و ادام الله عليكم ايامكم باليمن و المسرات ...

اخواني الغالين انا اشتريت جهاز و بغيت اشوف كيفه للالعاب طيب ام لا ؟؟!

المعالج
INTEL Q9550 2.84 GHz 12MB cash
اللوحة الام:
EVGA nFORCE 790i ULTRA
كرت الشاشة :
eVGA Geforce GTX 285 1GB GDDR3

الرامات:
OCZ 2GB DDR3 PC3 1333

و راح انزل على الجهاز فيزتا التيميت 64 بت

هل الجهاز طيب للالعاب ولا ما ينفع ؟؟؟

الشي الثاني المعالج يوم شريته ما جا معه الابرة الي نحطها بين المعالج و المروحة ... فهل هذا يعني انه ما يحتاج لأني اشاهد اسفل المروحة مثل هذه المادة ...

اتمنى اني ما اكون طولت عليكم .. منتظركم يا احلى اعضاء

khallodah
15-12-2008, 11:23
مواصفات طيبة للألعاب, هذه المواصفات تقدر تشغل أقوى الألعاب يمكن ماتكون على High لكن تشغلها.
نسيت أباركلك على الجهاز. هههه مبروووك جهاز قوي ومعالج رائع.

abu abdalah
15-12-2008, 13:14
اشكرك اخي الغالي الله يرعاك ... الحمد لله ان الجهاز يشغل الالعاب ...

طيب ما ادري بالنسبة لكرت الشاشة ايت طريقة اختار ؟

Extreme2
15-12-2008, 13:35
أنصحك بالإنتظار قليلا بالنسبة لكرت الشاشة أخوي .. فسوف تقوم نفيديا بإنتاج كروتها الجديدة بدقة تصنيع 55NM
وسيكون أدائها أفضل من الكروت الحالية .
ألف مبروك عالجهاز .. وبصراحة القطع جبارة وخاصة اللوحة الأم .

abu abdalah
16-12-2008, 06:57
اشكرك اخي الغالي الله يبارك فيك و شكرا الف لك على النصيحة ... و راح اخذ بمشورتك و انتظر الجيل الجديد ... اتمنى لك و للجميع بالتوفيق الدائم لك مني اجمل تحية

abu abdalah
26-07-2009, 01:34
اشكر الجميع على ردودهم ... الحمد لله تم شراء كرت شاشة GTX 285 و الحمد لله .. و لكن ستبت لعبة GTA الجديدة و اعطتني تعليق شي موطبيعي صراحة زعلت بالحيل ... ممكن احد عنده اجابات .. او نصائح لسبب المشكلة

osama aly
26-07-2009, 09:21
اشكر الجميع على ردودهم ... الحمد لله تم شراء كرت شاشة GTX 285 و الحمد لله .. و لكن ستبت لعبة GTA الجديدة و اعطتني تعليق شي موطبيعي صراحة زعلت بالحيل ... ممكن احد عنده اجابات .. او نصائح لسبب المشكلة

هات صوره من المشكله لكى يتم الحل بإذن الله
ومبروك على الجهاز والكارت ماشاء الله ربنا يبارك لك فيه

Marine
26-07-2009, 10:31
كويسة اويي بس انا مش مع راي extreme 2 لان الكروت دي هتكون غالية

DR ! ZERO
27-07-2009, 00:58
تجميعة كويسة جدا ربنا يباركلك فيها يا أبو عبد الله

و الابرة اللى قصدك عليها دى اسمها المعجون و ده هتلاقيه محطوط على المشتت نفسه بتاع انتل

و مبروك على القطع

الشجاع الغطفاني
27-07-2009, 01:04
المعالج : amd phenom ii x3 710 2.6 GHz

الرام : kingston hyper x ddr2 1066MHz 2*1 GB

كرت الشاشة : Sapphire ATI HD 4670 DDR3 1Gb

القرص الصلب : western digital 500 GB

افضل مذربورد مناسب لها ماهو ؟
دكتور زيرو رد جزاك الله خير أو أي واحد يعرف

DR ! ZERO
27-07-2009, 01:11
المعالج : amd phenom ii x3 710 2.6 GHz

الرام : kingston hyper x ddr2 1066MHz 2*1 GB

كرت الشاشة : Sapphire ATI HD 4670 DDR3 1Gb

القرص الصلب : western digital 500 GB

افضل مذربورد مناسب لها ماهو ؟
دكتور زيرو رد جزاك الله خير أو أي واحد يعرف



GA-MA770-UD3 >>>> 500 EGP

ميزانيتك كام ؟

و التجميعة كويسة بس ناقص الباور هاتلك HEC 300 ~ HEC 350

الشجاع الغطفاني
27-07-2009, 01:14
الله يجزاك خير

لوحة الام ابغي لها 500 ريال او اقل

DR ! ZERO
27-07-2009, 01:25
الله يجزاك خير

لوحة الام ابغي لها 500 ريال او اقل

دى كويسة و سعرها أقل من 500 ريال

لو بالفرق تقدر تجيب الكرت HD 4770 يبقى أحسن بكتير وخلى بالك من الباور يلزمك 350 وات من شركة معروفة

الشجاع الغطفاني
27-07-2009, 01:32
مشكووور يالغالي ماقصرت

و نصيحتك في الحسبان

abu abdalah
26-08-2009, 12:53
هات صوره من المشكله لكى يتم الحل بإذن الله

ومبروك على الجهاز والكارت ماشاء الله ربنا يبارك لك فيه


الله يبارك فيك اخي الغالي ... اهي ما تجيني مشكلة و لكن تعليق مو طبيعي و لكن عرفت السبب هو بالتحديث المستمر للعبة ففيها اخطاء تصنيع او ماشابه ذلك ...


كويسة اويي بس انا مش مع راي extreme 2 لان الكروت دي هتكون غالية

شكرا اخي الغالي .. اكيد راح تكون غالية بسبب انها تقنية جديدة لكن مصيرها راح يقل سعرها :)


تجميعة كويسة جدا ربنا يباركلك فيها يا أبو عبد الله

و الابرة اللى قصدك عليها دى اسمها المعجون و ده هتلاقيه محطوط على المشتت نفسه بتاع انتل

و مبروك على القطع

اشكرك اخي الغالي على تشجيعك لي و الله يبارك فيك نعم بالظبط المعجون الحراري كويس اجل ما احتاج اضيف عليها ... اشكرك اخي على ردك لموضوعي و الله يبارك فيك ..


اشكر كل من رد على استفساراتي لكم مني فائق الاحترام و التقدير ...

Marine
26-08-2009, 14:40
شكرا اخي الغالي .. اكيد راح تكون غالية بسبب انها تقنية جديدة لكن مصيرها راح يقل سعرها :)

اشكر كل من رد على استفساراتي لكم مني فائق الاحترام و التقدير ...[/center]

بالفعل ستقل بس قدام اوي + العفو دة الواجب :)

Brigadier
26-08-2009, 14:45
مواصفات ممتازه ابو عبدالله ولكن انصحك وبشكل ضروري ان تزيد الرامات الى 4جيجابايت...

abu abdalah
27-08-2009, 22:35
مواصفات ممتازه ابو عبدالله ولكن انصحك وبشكل ضروري ان تزيد الرامات الى 4جيجابايت...

بالظبط اخي هذا الي ناويله لكن مش عارف ايه الافضل من الرامات الي في الرابطين التاليين :

http://cgi.ebay.com/OCZ-DDR3-1800-4gb-2x2gb-pc3-14400-Dual-Channel-NEW_W0QQitemZ280387393062QQcmdZViewItemQQptZLH_Def aultDomain_0?hash=item4148641626&_trksid=p3286.c0.m14


ام هذه :

http://cgi.ebay.com/NEW-OCZ-GOLD-6GB-3x-2GB-2000MHZ-16000-DDR3-MEMORY-RAM_W0QQitemZ290342616652QQcmdZViewItemQQptZLH_Def aultDomain_0?hash=item4399c4be4c&_trksid=p3286.c0.m14

ارجوا اني اجد الاجابة ... و شكرا الف لك على النصيحة

DR ! ZERO
28-08-2009, 01:45
بالظبط اخي هذا الي ناويله لكن مش عارف ايه الافضل من الرامات الي في الرابطين التاليين :

http://cgi.ebay.com/OCZ-DDR3-1800-4gb-2x2gb-pc3-14400-Dual-Channel-NEW_W0QQitemZ280387393062QQcmdZViewItemQQptZLH_Def aultDomain_0?hash=item4148641626&_trksid=p3286.c0.m14


ام هذه :

http://cgi.ebay.com/NEW-OCZ-GOLD-6GB-3x-2GB-2000MHZ-16000-DDR3-MEMORY-RAM_W0QQitemZ290342616652QQcmdZViewItemQQptZLH_Def aultDomain_0?hash=item4399c4be4c&_trksid=p3286.c0.m14

ارجوا اني اجد الاجابة ... و شكرا الف لك على النصيحة

هات نفس توقيت و تردد الرامات بتاعتك عشان تشتغل Dual Channel .

و لو هتبيع دى يبقى الأفضل تجيب رامات DDR2 نظرا للفرق السبه منعدم فى الأداء .

لو DDR2 مكن تجيب دى

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227298

و دى لو DDR3

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227286

:) ..

abu abdalah
30-10-2009, 09:23
اشكرك اخي الغالي على ردك الكريم .. و اسف جدا جدا على الاطالة ...

اخي الغالي انا ناوي ابيع الرامات الي عندي و بغيت اشتري رامات من كورسير 4 ديدا 1600 بس

اشكرك اخي الغالي .. و الجميع