المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ممكن المساعده...فى معالجPhenom IIX3 710



dotnet76
16-04-2009, 16:33
مساء الخير على كل الاعضاء.....تحياتى لجميع....


محتاج ريكم ممكن...ايهما افضل Phenom IIX3 710



اما معالج AMD ATHLON 64X2 4200


مع مابوبورد....GA-MA790-UD4H



وايه ريك فى السعر.. Phenom IIX3 710 +GA-MA790-U=2100

ممكن اعرف سعر البرسورر كام Phenom IIX3 710

,هل المالج Phenom IIX3 710 يشتغل مع المازبورد دى

MA57-SLI-S4





http://www.pcper.com/images/reviews/398/Boardsmall2.jpg




وشكرا

vmidov
16-04-2009, 20:44
مساء الخير على كل الاعضاء.....تحياتى لجميع....

محتاج ريكم ممكن...ايهما افضل Phenom IIX3 710

اما معالج AMD ATHLON 64X2 4200

مع مابوبورد....GA-MA790-UD4H


وايه ريك فى السعر.. Phenom IIX3 710 +GA-MA790-U=2100

ممكن اعرف سعر البرسورر كام Phenom IIX3 710

,هل المالج Phenom IIX3 710 يشتغل مع المازبورد دى

MA57-SLI-S4

وشكرا


السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
أهلا بيك أخى
أولا البروسيسور تاخد ال710 أكيد بدون نقاش
وسعر البورده + المعالج مش حلو طبعا ده فيه 375 جنيه زياده :eek:
البورده = 975 جنيه
المعالج = 750 جنيه
ياريت تذكر الميزانيه كام
ولو ميزانيتك 2100 جنيه يبقى هات

CPU AMD Phenom II X4 920 2.8ghz 3600MT/S L2 2MB L3 6MB = 1150 EGP
MotherBoard GigaByte GA-MA790GP-UD4H = 975 EGP

المجموع = 2125 جنيه لكن بروسيسور أعلى
بالنسبه للبورده ال M57-SLI-S4 فبلاش منها لأنها شريحه Nivdia + أمكانيتها ضعيفه جدا لاتقارن مع البورده دى + حتى لو أمكانيتها متساويه ليه تجيبها لما فى بديل أضمن وأحسن

dotnet76
16-04-2009, 21:06
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
أهلا بيك أخى
أولا البروسيسور تاخد ال710 أكيد بدون نقاش
وسعر البورده + المعالج مش حلو طبعا ده فيه 375 جنيه زياده :eek:
البورده = 975 جنيه
المعالج = 750 جنيه
ياريت تذكر الميزانيه كام
ولو ميزانيتك 2100 جنيه يبقى هات

CPU AMD Phenom II X4 920 2.8ghz 3600MT/S L2 2MB L3 6MB = 1150 EGP
MotherBoard GigaByte GA-MA790GP-UD4H = 975 EGP

المجموع = 2125 جنيه لكن بروسيسور أعلى
بالنسبه للبورده ال M57-SLI-S4 فبلاش منها لأنها شريحه Nivdia + أمكانيتها ضعيفه جدا لاتقارن مع البورده دى + حتى لو أمكانيتها متساويه ليه تجيبها لما فى بديل أضمن وأحسن



شكرا جدا على التوضيح....كلامك جميل ومقتنع بيه جدا....هو فى حاجه انا بحب اوضحها....

انا عوز اعمل ابديت لجهاز بتاعى.....فى مزنيه 2000 جنيه....

موصفات الجهاز عندى

Leadtek WinFast PX8500GT TDH 256MB


PCI-Express Video Card
ده كارت الشاشه وشغال زاى الفل على جميع الالعاب الحديثه

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

AMD ATHLON 64X2 4200
ده برسور
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
المازبورد جيجا بيت الموديل MA57-SLI-S4

الرمات 2 جيجا___

انا محتاج اركب بروسور جديد نوع AMD الجديد X3 او X4 ...هو ممكن يركب على المازبورد بتاعتى ولا اجيب مازبورد جديده تركب مع البروسور...

وشكرا يا زعيم على المشاركه تحياتى....

vmidov
16-04-2009, 21:42
شكرا جدا على التوضيح....كلامك جميل ومقتنع بيه جدا....هو فى حاجه انا بحب اوضحها....

انا عوز اعمل ابديت لجهاز بتاعى.....فى مزنيه 2000 جنيه....

موصفات الجهاز عندى

Leadtek WinFast PX8500GT TDH 256MB
PCI-Express Video Card
ده كارت الشاشه وشغال زاى الفل على جميع الالعاب الحديثه

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

AMD ATHLON 64X2 4200
ده برسور
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
المازبورد جيجا بيت الموديل MA57-SLI-S4

الرمات 2 جيجا___

انا محتاج اركب بروسور جديد نوع AMD الجديد X3 او X4 ...هو ممكن يركب على المازبورد بتاعتى ولا اجيب مازبورد جديده تركب مع البروسور...

وشكرا يا زعيم على المشاركه تحياتى....





العفو ياباشا البورده عند حضرتك واضح انها AM2 ولا تدعم AM3 وده عيب + انك لو حطيت عليها البروسيسور AM2+ 920 مش هايشتغل بكل سرعته على حسب ماهو مذكور فى الموقع


*Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information.

يبقى محتاج تجيب بورده جديده وهلى حسب الميزانيه يبقى ممكن تعمل كده
CPU AMD Phenom II X4 920 2.8ghz 3600MT/S L2 2MB L3 6MB = 1150 EGP
MotherBoard GigaByte GA-MA790X-UD4 = 840 EGP
المجموع = 1990 جنيه أو تجيب البورده اللى ذكرتها قبل كده الفرق بينهم مش كبير لكن الاولى فيها كارت شاشه مدمج والثانيه من غيره
الرامات اللى عند حضرتك طبعا DDR2 لكن هل التردد بتاعها 800 ولا 667 لو مش 800 يبقى أفضل حضرتك تجيب واحده 800
الباور سبلاى نوعه أيه وقوته كام لأن مع البروسيسور الجديد والكارت 8500 هتحتاج باورسبلاى من 350 إلى 400

شلاع العتر
17-04-2009, 00:42
شكرا جدا على التوضيح....كلامك جميل ومقتنع بيه جدا....هو فى حاجه انا بحب اوضحها....

انا عوز اعمل ابديت لجهاز بتاعى.....فى مزنيه 2000 جنيه....

موصفات الجهاز عندى

Leadtek WinFast PX8500GT TDH 256MB


PCI-Express Video Card
ده كارت الشاشه وشغال زاى الفل على جميع الالعاب الحديثه

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

AMD ATHLON 64X2 4200
ده برسور
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
المازبورد جيجا بيت الموديل MA57-SLI-S4

الرمات 2 جيجا___

انا محتاج اركب بروسور جديد نوع AMD الجديد X3 او X4 ...هو ممكن يركب على المازبورد بتاعتى ولا اجيب مازبورد جديده تركب مع البروسور...

وشكرا يا زعيم على المشاركه تحياتى....







أخي العزيز ... سبق وان طرحت استفسارك كثيرا وقد تمت الاجابة عليه ..

تكرار المواضيع بهذه الطريقة مضيعة لجهود الاعضاء ومخالفة لقوانين المنتدى ...

تقبل مروري .. .

dotnet76
17-04-2009, 08:13
أخي العزيز ... سبق وان طرحت استفسارك كثيرا وقد تمت الاجابة عليه ..

تكرار المواضيع بهذه الطريقة مضيعة لجهود الاعضاء ومخالفة لقوانين المنتدى ...

تقبل مروري .. .


شكرا اخى على المشاركه....مش قصدى انى اكرر الموضوع انا كنت فى حيره فى اختيار بين عرضين وكنت محتاج راى الخبار...واسف على تكرر المووضع....

dotnet76
17-04-2009, 08:15
العفو ياباشا البورده عند حضرتك واضح انها AM2 ولا تدعم AM3 وده عيب + انك لو حطيت عليها البروسيسور AM2+ 920 مش هايشتغل بكل سرعته على حسب ماهو مذكور فى الموقع



يبقى محتاج تجيب بورده جديده وهلى حسب الميزانيه يبقى ممكن تعمل كده
CPU AMD Phenom II X4 920 2.8ghz 3600MT/S L2 2MB L3 6MB = 1150 EGP
MotherBoard GigaByte GA-MA790X-UD4 = 840 EGP
المجموع = 1990 جنيه أو تجيب البورده اللى ذكرتها قبل كده الفرق بينهم مش كبير لكن الاولى فيها كارت شاشه مدمج والثانيه من غيره
الرامات اللى عند حضرتك طبعا DDR2 لكن هل التردد بتاعها 800 ولا 667 لو مش 800 يبقى أفضل حضرتك تجيب واحده 800
الباور سبلاى نوعه أيه وقوته كام لأن مع البروسيسور الجديد والكارت 8500 هتحتاج باورسبلاى من 350 إلى 400


شكرا يا غالى على التوضيح....انا موفق على العرض ده كويس جدا....

فى حاجه اخيره ممكن....اسف على الاطاله....ممكن ريك فى كيسه دى...وهل تنفع ولا لا

انا عندى CASE GAMMA

ايه ريك فيها....

http://img201.imageshack.us/img201/6038/gamma.jpg

EN.AhMeD
17-04-2009, 14:54
http://www.pcper.com/images/reviews/398/Boardsmall2.jpg

:eek::eek::eek::eek:هي نفس البورد الى استعملها حاليا!!!!! ولكن هل تدعم الفينوم 2 ؟؟؟

dotnet76
17-04-2009, 14:57
http://www.pcper.com/images/reviews/398/Boardsmall2.jpg


:eek::eek::eek::eek:هي نفس البورد الى استعملها حاليا!!!!! ولكن هل تدعم الفينوم 2 ؟؟؟

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة vmidov http://www.arabhardware.net/forum/images/visioncollison/buttons/viewpost.gif (http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?p=870404#post870404)
العفو ياباشا البورده عند حضرتك واضح انها AM2 ولا تدعم AM3 وده عيب + انك لو حطيت عليها البروسيسور AM2+ 920 مش هايشتغل بكل سرعته على حسب ماهو مذكور فى الموقع



يبقى محتاج تجيب بورده جديده وهلى حسب الميزانيه يبقى ممكن تعمل كده
CPU AMD Phenom II X4 920 2.8ghz 3600MT/S L2 2MB L3 6MB = 1150 EGP
MotherBoard GigaByte GA-MA790X-UD4 = 840 EGP
المجموع = 1990 جنيه أو تجيب البورده اللى ذكرتها قبل كده الفرق بينهم مش كبير لكن الاولى فيها كارت شاشه مدمج والثانيه من غيره
الرامات اللى عند حضرتك طبعا DDR2 لكن هل التردد بتاعها 800 ولا 667 لو مش 800 يبقى أفضل حضرتك تجيب واحده 800
الباور سبلاى نوعه أيه وقوته كام لأن مع البروسيسور الجديد والكارت 8500 هتحتاج باورسبلاى من 350 إلى 400

ده كلام الاخ vmidov وده كلام صحيح

vmidov
17-04-2009, 16:22
شكرا يا غالى على التوضيح....انا موفق على العرض ده كويس جدا....

فى حاجه اخيره ممكن....اسف على الاطاله....ممكن ريك فى كيسه دى...وهل تنفع ولا لا

انا عندى CASE GAMMA

ايه ريك فيها....

http://img201.imageshack.us/img201/6038/gamma.jpg

الكيسه لا مشاكل فيها وأحدى الكيسات المميزه توكل على الله لكن يا أخى نسيت ان تذكر الباورسبلاى عندك ؟؟

dotnet76
17-04-2009, 17:09
شكرا يا غالى....

انا فتحت الكيسه لقتت البور سبلى من نوع hec 350 w

vmidov
17-04-2009, 17:16
شكرا يا غالى....

انا فتحت الكيسه لقتت البور سبلى من نوع hec 350 w

ان شاء الله كفايه توكل على الله

dotnet76
17-04-2009, 17:19
الف شكر يا معلم على المشاركه تحياتى

هنزل اجيب النهارضه....ممكن طلب اخير عوز هارد سريع ممكن اعرف نوع كويس

vmidov
17-04-2009, 17:27
الف شكر يا معلم على المشاركه تحياتى

هنزل اجيب النهارضه....ممكن طلب اخير عوز هارد سريع ممكن اعرف نوع كويس

انت تأمر يا باشا
هنا معندكش إلا نوع هاردات واحد وهو Western Digital
وسرعتهم بتتقسم كالتالى
Black
Blue
Green
لو عايز مساحه كبير هات WD640AAKS (Blue) = 380 EGP
او لو عايز أقل هات
WD320AAJS (Blue) = 255 EGP
وألف مبروك مقدما وأبقى قولنا أيه أخباره معاك وربنا يباركلك فيه

dotnet76
17-04-2009, 17:40
شكرا يا معلم.....موصفات الجهاز...سوف تكون على النحو التالى....

CPU AMD Phenom II X4 920 2.8ghz 3600MT/S L2 2MB L3 6MB = 1150 EGP
MotherBoard GigaByte GA-MA790GP-UD4H = 975 EGP
WD640AAKS (Blue) = 380 EGP
وممكن اجيب رمات كينج استون 4 جيجا

وشكرا مره اخرى يا معلم...تحياتى وتقديرى

vmidov
17-04-2009, 18:11
شكرا يا معلم.....موصفات الجهاز...سوف تكون على النحو التالى....

CPU AMD Phenom II X4 920 2.8ghz 3600MT/S L2 2MB L3 6MB = 1150 EGP
MotherBoard GigaByte GA-MA790GP-UD4H = 975 EGP
WD640AAKS (Blue) = 380 EGP
وممكن اجيب رمات كينج استون 4 جيجا

وشكرا مره اخرى يا معلم...تحياتى وتقديرى



ممتاز كده وأفتكر انك لازم تتأكد ان الهارد Blue مش Green من الكود ومن لون الاستيكر
حاجه تانيه
لو ملقتش الهارد روح على مول السخاوى الدور الاول فى محل أسمه كمبيوسينس هتلاقى عنده ان شاء الله
والبروسيسور لو ملقتهوش روح عند سوق العصر الدور التانى محل أسمه كمبيونيل ده توكيل AMD بس قبل ماتروح اى من المحلات دى أعمل جوله الاول وشوف الاسعار فى باقى المحلات ولو لقيت البورده بس من غير البروسيسور متجبهاش إلا مع البروسيسور عشان بيعملوها زى كومبو والمفروض يدولك خصم عن لما تكون كل واحده لوحدها

والرامات أتأكد انها بتردد 800Mhz مش أقل ولو عايز تعرف التوكيل بتاعها شركه أسمها المتحده تقريبا فى السخاوى الدور الاول دى توكيل Kingston
وبالتوفيق ان شاء الله

dotnet76
18-04-2009, 16:22
الف شكرا ليك يا ميدو....انا الحمد الله اشتريت الجهاز....

CPU AMD Phenom II X3 710
MotherBoard GigaByte GA-MA790GP-UD4H
WD320AAKS (Blue)وعندى وحد سيجات 160G

كنت عوز اركب كارت شاشه البائع قلى لزم تغير البور سبلى

لو هتركب كارت شاشه خارجى...وقلى الكارت الموجود فى البورده افضل..ati hd 3200 1g

هل الكلام ده صحيح.....انا عندى كارت نوعه...

Leadtek WinFast PX8500GT TDH 256MB

انا عندلا البورد الموجود مع البورده hel 350w

ريك ايه يا معلم....فى حاجه اخيره انا جبت x3 علشان مكنش فى فرق كبير بينه وبيت x4

وشكرا مره اخرى يا ميدو باشا

vmidov
18-04-2009, 18:46
الف شكرا ليك يا ميدو....انا الحمد الله اشتريت الجهاز....

CPU AMD Phenom II X3 710
MotherBoard GigaByte GA-MA790GP-UD4H
WD320AAKS (Blue)وعندى وحد سيجات 160G
كنت عوز اركب كارت شاشه البائع قلى لزم تغير البور سبلى
لو هتركب كارت شاشه خارجى...وقلى الكارت الموجود فى البورده افضل..ati hd 3200 1g
هل الكلام ده صحيح.....انا عندى كارت نوعه...
Leadtek WinFast PX8500GT TDH 256MB
انا عندلا البورد الموجود مع البورده hel 350w
ريك ايه يا معلم....فى حاجه اخيره انا جبت x3 علشان مكنش فى فرق كبير بينه وبيت x4
وشكرا مره اخرى يا ميدو باشا

أعذرنى على التأخير عليك أخى
أولا الف مبروك عليك الجهاز وربنايباركلك فيه

كارت الشاشه زى ماقلت لحضرتك ركب الكارت عادى ان شاء الله مفيش مشاكل المهم انه الباور اللى عندك HEC 350W مش HEl ولا أسمه أيه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تانى حاجه الكارت ده الموجود فى البورده 3300 مش 3200 وده اللى يدينى أحساس ان اللى كان بيكلمك مبيفهمش لو حضرتك جبت من كمبيونيل وقالك كده يبقى أكيد غلط اما لو كان محل تانى يبقى زيه زى باقى بهوات المحلات كانوا جزارين وقلبوا النشاط :D عشان كده معظمهم مش فاهم حاجه وحتى نوع الكارت 3200 تلاقيه سمعه صدفه وهو مش 1 جيجا واذا كان واحد جيجا فدى حاجه ملهاش لازمه لانها متفرقش فى الاداء
وال8500 أعتقد افضل منه وده لأنه كارت مدمج مش هتكون أمكانياته عاليه ولكن الكارت 3300 ممتاز من ناحيه انه مدمج وياريت تجرب عليه أى العاب جديده قبل ماتركب كارتك ولو عندك GTA IV خصوصا بعد أذنك جربها وشوف عامله أيه معاك
غير كده ركب كارت الشاشه ال8500 عادى ان شاء الله
الفرق موجود وفرق محترم كمان بين الX3و X4 لكنك جبت ده وهو ممتاز فى حدود سعره وده المهم
الف مبروك مره تانيه

dotnet76
18-04-2009, 22:55
[quote=vmidov;872153]أعذرنى على التأخير عليك أخى
أولا الف مبروك عليك الجهاز وربنايباركلك فيه

كارت الشاشه زى ماقلت لحضرتك ركب الكارت عادى ان شاء الله مفيش مشاكل المهم انه الباور اللى عندك HEC 350W مش HEl ولا أسمه أيه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تانى حاجه الكارت ده الموجود فى البورده 3300 مش 3200 وده اللى يدينى أحساس ان اللى كان بيكلمك مبيفهمش لو حضرتك جبت من كمبيونيل وقالك كده يبقى أكيد غلط اما لو كان محل تانى يبقى زيه زى باقى بهوات المحلات كانوا جزارين وقلبوا النشاط :D عشان كده معظمهم مش فاهم حاجه وحتى نوع الكارت 3200 تلاقيه سمعه صدفه وهو مش 1 جيجا واذا كان واحد جيجا فدى حاجه ملهاش لازمه لانها متفرقش فى الاداء
وال8500 أعتقد افضل منه وده لأنه كارت مدمج مش هتكون أمكانياته عاليه ولكن الكارت 3300 ممتاز من ناحيه انه مدمج وياريت تجرب عليه أى العاب جديده قبل ماتركب كارتك ولو عندك GTA IV خصوصا بعد أذنك جربها وشوف عامله أيه معاك
غير كده ركب كارت الشاشه ال8500 عادى ان شاء الله
الفرق موجود وفرق محترم كمان بين الX3و X4 لكنك جبت ده وهو ممتاز فى حدود سعره وده المهم

اولا ازيك يا ميدو باشا...احب اشكرك على مجهودك معى انتا فعلا انسان محترم...

الجهاز والحمد الله شغال زاى الفل مع كل الالعاب وجميع البرامج الجرافك خصوصا الاتوكاد ده برنامج رسم هندسى....
انا فتحت الكيسه لقتت البور سبلى من نوع
HEC 350 w

انا بصرحه رحت مول جامعه الدول العربيه...لسبب بسيط قريب من البيت انا ساكن فى امبابه

والحمد الله الاسعار كانت كويسه زاى ما حضرتك ما قولت

Crysis WARHEAD وعموما انا شغلت لعبه

وشغالها زاى الفل ودى صور من العبه


http://www.giantup.com/get-4-2009-Giantup_CoM_b7ayx6wg.bmp

elite gamer
18-04-2009, 23:36
الف مبروك علي الجهاز الجديد
وربنا يسهل وتجيب كارت شاشة محترم:)

dotnet76
19-04-2009, 09:49
الف مبروك علي الجهاز الجديد
وربنا يسهل وتجيب كارت شاشة محترم:)


الله يبارك فيك....على فكره يا جماعه التبريد الموجود فى البرده دى ممتاز جدا....

ممكن ترشحوا لى كارت كويس اركبه على البورده دى او اركب كارت جديد على الى موجود عندى

الركب عندى فى البورده نوعه
Leadtek WinFast PX8500GT TDH 256MB
ودى موصفات الكارت

GPUNVIDIA GeForce 8500 GTGraphics BusPCI Express Memory size256MB GDDR2GPU/Memory clock490/400MHz(Standard clock: 450/400MHz)Memory data rate800MHzOutputDual-Link DVI, D-Sub, HDTVMemory Interface128-bitData bandwidth( GB/sec.) 12.8Fill Rate(billion texels/sec)3.92Stream processor16RAMDACs (MHz)400NVIDIA® Lumenex™ EngineNVIDIA® ForceWare® Unified Driver Architecture (UDA)NVIDIA® SLI™- ReadyNVIDIA® nView® Multi-display TechnologyBuilt for Microsoft® Windows Vista™Full Microsoft® DirectX®10 Shader Model 4.0 SupportOpenGL® 2.0 Optimizations and SupportPackage contentsWinFast PX8500 GT TDH graphic cardGeneral guideQuick installation guideDriver & Utilities CD-ROMHDTV cable x1 System RequirementsWindow XP ,2000, and VistaA PCI Express compliant motherboard with full-height free slotInstallation software requires CD-ROM or DVD-ROM driveVGA or DVI compatible monitor A minimum recommended 300W system power supply. Software BundledWinFast Graphics Driver CD (w/ WinFox II) x 1

هل من الممكن اركب كارت جديد معه واربطهم ببعض...
وشكرا

dotnet76
19-04-2009, 11:44
مساء الخير على كل الاعضاء...فى حاجه كمان عرفتها عن الكارت...انا يدعم خاصيه SLI>>>يعنى ممكن يركب معها كارت تانى

ممكن ترشحوا لى كارت اركبه معه ...وشكرا

vmidov
19-04-2009, 13:40
مساء الخير على كل الاعضاء...فى حاجه كمان عرفتها عن الكارت...انا يدعم خاصيه SLI>>>يعنى ممكن يركب معها كارت تانى

ممكن ترشحوا لى كارت اركبه معه ...وشكرا


الكارت ومعظم الكروت الاخرى تدعم الSLI اذا مكنش كلها
لكن البورده لا تدعم الSLI ولكنها تدعم CrossFire من ATI
فانت لو هتجيب كارت هتجيب واحد جديد يشتغل وحده أو كارتين من ATI
ده لو عايز CF وطبعا الافضل تجيب واحد بس
وبخصوص الكارت ياريت تقول معاك كام للكارت ونرشحلك كارت مناسب ان شاء الله

dotnet76
19-04-2009, 14:02
الكارت ومعظم الكروت الاخرى تدعم الSLI اذا مكنش كلها
لكن البورده لا تدعم الSLI ولكنها تدعم CrossFire من ATI
فانت لو هتجيب كارت هتجيب واحد جديد يشتغل وحده أو كارتين من ATI
ده لو عايز CF وطبعا الافضل تجيب واحد بس
وبخصوص الكارت ياريت تقول معاك كام للكارت ونرشحلك كارت مناسب ان شاء الله



انا معى الف جنيه

vmidov
19-04-2009, 14:51
انا معى الف جنيه

يبقى كده ممكن تبيع الباور سبلاى اللى عندك وتعمل كده
VGA GigaByte HD 4850 w/Zalman 512Mb GDDR3 = 950 EGP
PSU HEC 450W = 330 EGP
-------------------------------------------------------
Total = 1280 EGP

ophthalmia
19-04-2009, 17:02
الف مبارك على الجهاز و بارك الله لك فيه
معلشى ممكن اطلب من حضرتك طلب (قريب من طلب الاخ الكريم vmidov (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11116688) )
يا ريت لو ممكن حضرتك تجرب اى لعبة تقيلة على كارت الشاشة البلت ان بس وتقولنا ايه الاخبار
و جزاك الله خيرا

dotnet76
19-04-2009, 22:39
[quote=vmidov;872974]يبقى كده ممكن تبيع الباور سبلاى اللى عندك وتعمل كده
VGA GigaByte HD 4850 w/Zalman 512Mb GDDR3 = 950 EGP
PSU HEC 450W = 330 EGP
-------------------------------------------------------
Total = 1280 EGP

الف شكر يا ميدو تمام كده...انشاء الله فى اقرب فرصه هنزل واجيب

تحياتى ليك يا غالى

dotnet76
19-04-2009, 22:41
الف مبارك على الجهاز و بارك الله لك فيه
معلشى ممكن اطلب من حضرتك طلب (قريب من طلب الاخ الكريم vmidov (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11116688) )
يا ريت لو ممكن حضرتك تجرب اى لعبة تقيلة على كارت الشاشة البلت ان بس وتقولنا ايه الاخبار
و جزاك الله خيرا

الله يبارك فيك...انا جربت الكارت والحمد الله شغال تمام...


Crysis WARHEAD وعموما انا شغلت لعبه

وشغالها زاى الفل ودى صور من العبه


http://www.giantup.com/get-4-2009-Giantup_CoM_b7ayx6wg.bmp

ophthalmia
19-04-2009, 23:58
sorry i got you wrong the first time
this means games work well on the igp
sorry for using English keyboard problem