المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : هل يعمل معالج phenom II X4 955 مع لوحه DKA790GX Platinum (عنوان معدل)



hany31
28-05-2009, 16:04
انا عندي المزر بورد دي DKA790GX Platinum والصراحه روعه في كل حاجه حتى الكرت المدمج الى فيها كويس جدا وكويسه في الاوفر كلوك انا جربت بالبوسيسور الى معايا دا ووصلت ل2.7من غير ما ازود فولط واحد :D

انا عاوز اعرف بقى ينفع اجيب phenom II X4 955 ويركب عندي بس هوا سوكت AM3 يركب ولا ايه نظامه اصل في ناس بتقول لا
دا موقع AMD
http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_15331_15917%5E15921,00.html
ودا موقع المزر بورد
http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1552&maincat_no=1&orderby=cpu_speed%20DESC#menu

masklove
28-05-2009, 16:59
موقع الماذر بيقول ينفع ان شاء الله
هل قمت بتحديث البايوس ؟؟؟؟

shaker3
28-05-2009, 19:02
السلام عليكم مبروك اللوحة رائعة
والمعالج اللي بتسأل عنه يركب ان كانت تحتوي البيوس اللي يدعمه والا عليك بتحديث البيوس وحيشتغل معاك بدون اي مشكلة

| raZor |
28-05-2009, 19:44
تدعمه إن شاء الله، ولكن من الأفضل تحديث الBIOS إلى أخر نسخة

شلاع العتر
28-05-2009, 23:37
اجل .. فكما ذكر الاخوة لوحتك تدعم المعالج 955 ... وأي معالج من المقبس AM3 >>>

انسان يسيط
29-05-2009, 04:59
الف الف مبروك
اشتريتها منين و بكام

Black-Edition
29-05-2009, 11:18
اولا مبروك
ثانيا الى افهمه ان ينفع معالج phenom II X4 955 مع رامات DDR2
فى لوحة واحده ؟؟؟؟؟؟؟؟

yazan soft
29-05-2009, 12:01
نعم اخي ينفع معالج AM3 مع رامات DDR2, لكن الي ماينفع هو معالج AM2 مع رامات DDR3 لن يركب ولن يعمل.

Black-Edition
29-05-2009, 13:21
شكرا لك اخى

طيب وايه انسب مذربورد للمعالج ده م رامات DDR2

وتكون احترافية؟؟ من جيجا بايت

hany31
29-05-2009, 15:25
ربنا يخليكم يا جماعة
الصراحه مكنتش مصدق سرعه الرد دي وكل دي ردود :rolleyes:
طب هوا سعر phenom II x4 955 بكام في دلوقتى .
طب هوا في رامات 4 جيجا طقعه واحده عندنا هنا في مصر
اصل عاوز احط 12 جيجا رامات عشان انا بجد بدات اتخنق من الرساله دي out of memory وانا بعمل render :mad:

hamada999
29-05-2009, 17:20
1600 L.E

Black-Edition
29-05-2009, 17:43
1600 L.E


انا اسف جداااا

لان انا فكرت حضرتك بتستهزأ من معالجى بالاعلى

حصل خير

hamada999
29-05-2009, 18:44
هههههههههه حلوة والله

لأ برافو عليك ربنا يحميك من العبط

الكلام ده ليا ؟ عمتن انا مش هرد عليك لأنى اكبر من ان ارد عليك و المنتدى ده انا اتعلمت منه حاجات كتيره فا مش عاوز يكون ليا فيه رد خارج و ألف شكر ليك على زوقك

Mubarak
29-05-2009, 21:13
هههههههههه حلوة والله

لأ برافو عليك ربنا يحميك من العبط

وربنا يحميك من سوء الأدب

hamada999
30-05-2009, 05:53
يكفينى هذا الرد استاذ مبارك جزاك الله خيرا

Black-Edition
30-05-2009, 08:12
im so sorry about that and me is small brather

and i said again im soory :ah8:

hany31
30-05-2009, 13:38
ايه دا الموضوع كدا قلب تريقة ليه ......:mad:
انا كنت عاوز اعرف سعره كام بس و موجود فين ..
وسعر الرامات 4 جيجا دا لو موجوده

hamada999
30-05-2009, 14:05
والله يا استاذ هانى انا رديت على حضرتك بس معرفش ليه اللى حصل
عمتن سعره 1600 حنيه موجود فى شركة كوبيونيل (50 شارع الخليفة المأمون سوق العصر الدورى التانى)
لكن موضوع الرامات معرفش موجود ام لا

hany31
31-05-2009, 01:31
حصل خير وشكرا على المجهود
انا الى خلانى اسال عشان البروسيسور دا مش موجود في المجله ومحدش جاب سرته خالص :D

hamada999
31-05-2009, 09:46
ما اصل هو لسه نازل من 3 4 ايام و استاذ محمد لم يحدث المجلة بسبب ظروف الامتحانات




im so sorry about that and me is small brather

and i said again im soory :ah8:




مفيش حاجه حصلت و المسامح كريم

Zagros
31-05-2009, 19:22
على فكره المزر ان شاء الله تشغلها بس البروسيسور مش حيشتغل بكفائه كامله لان اكيد فى عدم توافق والله اعلم وغالبا الشركات بتكتب بدعم بس مش شرط الاداء 100%