المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : سؤال لو سمحتم , هل أطور جهازي أم اشتري تجميعة جديدة (عنوان معدل)



عصام خضير
14-06-2009, 14:55
هل البورده جيجا بايت 945 ينفع اركب لها بروسيسور 6600 وينفع اركب لها كارت شاشه عالي 1 جيجا ؟؟ وهل تقبل رامتين 2×2 جيجا ؟؟؟

والف شكر لمن يجيبني

| Fusion |
14-06-2009, 15:01
يا ريت تدينا موديل الماذربورد بالكامل.

+ بقية مواصفات جهازك.

+ الميزانية الموضوعة للتحديث دا.

عصام خضير
14-06-2009, 15:28
يا ريت تدينا موديل الماذربورد بالكامل.

+ بقية مواصفات جهازك.

+ الميزانية الموضوعة للتحديث دا.


شوف حضرتك انا عايز تجميعه

بورده
بروسيسور
كارت شاشه عالي
رامات 4 جيجا

والباقي موجود كيسه دولفين- باور سبلاي 750 - هارد تيرا- شاشه lg تسعه عشره بوصه lcd

الميزانيه الموضوعه للبورده والبروسيسور وكارت الشاشه والرامات 3000 جنيه ولااريد amd
والف شكر علي الاهتمام

عصام خضير
14-06-2009, 19:43
الرجاء الاهتمام بالرد علي طلبي وانا اسف انني لم اقرا شروط كتابه موضوع طلب تجميع الجهاز من ناحيه وضع السعر في العنوان فانا كما ترون عضو جديد وهذه اول مشاركه لي

alayoubi
14-06-2009, 20:01
هلا أخي

اذا كنت تقصد المعالج الثنائي E6600 فمفيش مشكلة أما المعالج الرباعي Q6600 فلا يركب على شيب 945

البوردة : Gigabyte EP45-UD3R
البروسيسور : Intel Q6600 2.4GHz
كرت الشاشة : HD 4770
الرامات : Kingston 2GB ×2 Bus 800

عصام خضير
14-06-2009, 21:05
انا في غايه الشكر والامتنان للاستاذ alayoubi (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=81712) علي مساعدته الكريمه