المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اذا واجهتك مشكلة مع ويندوز 7 ادخل هنا



الصفحات : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

overclockman
16-07-2009, 00:13
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

باذن الله لو قابلتك اى مشكلة فى ويندوز 7 ممكن نحلها مع بعض

اول مشكلة هى عدم التوافق بين نظام التشغيل والبرامج

نفس الموضوع حصل مع فيستا واكس بى

معظم برامجك مبتشتغلش وممكن تقبلك كمان فى التعريفات ولكن باذن الله الحل بسيط

مثال على ذلك برنامج تعريف الصوت كان مبيشتغلش معى على 7 مع دريفرات فيستا

او winamp

الخطوات هى خطوة واحدة فقط

تذهب لل exe حق البرنامج وتفعل مثل الصورة

http://img17.imageshack.us/img17/9065/46774039.png


واذا واجهتك اى مشكلة باذن الله نحلها

اتمنى ان اكون وفقت فى الشرح

دمتم بود وخير

EN.AhMeD
16-07-2009, 03:07
سلام عليكم اخوي

بالنسبة للمشاكل فهي كثيرة واعاني منها :mad:

اريد كراك لتفعيل النسخة التي لدي وهي 7201......كل 30 دقيقة تطلعلي رسالة التفعيل :mad:

ارجو ان تلاقيلي حل جزاك الله خيرا

0 cool
16-07-2009, 03:48
شكرا لك

ayman rock
16-07-2009, 17:49
عندى مشاكل كتير جمعت جهاز جديد amd x64
ونزلت اخر نسخة لوندوز سفن ومش عارف اعرف معظم السى دى للماذر بورد ولا عارف اعرف النت
واتخنقت ومش عارف انزل اى نظام يشتغل بدون مشاكل

overclockman
16-07-2009, 18:25
سلام عليكم اخوي

بالنسبة للمشاكل فهي كثيرة واعاني منها :mad:

اريد كراك لتفعيل النسخة التي لدي وهي 7201......كل 30 دقيقة تطلعلي رسالة التفعيل :mad:

ارجو ان تلاقيلي حل جزاك الله خيرا

ان شاء الله بايل بس الكراك حيغطل الابديت


عندى مشاكل كتير جمعت جهاز جديد amd x64
ونزلت اخر نسخة لوندوز سفن ومش عارف اعرف معظم السى دى للماذر بورد ولا عارف اعرف النت
واتخنقت ومش عارف انزل اى نظام يشتغل بدون مشاكل

جرب مثل الطريقة اللى فى الصورة

ونزل التحديثات من على النت احسن من السى دى

wild cat
16-07-2009, 23:01
السلام عليكم

عندي مشكله صغيره مع برنامج العرض Crystal Player وهو انه بيعمل دايما نغبشه جامده في صورة الفيديو المعروض شوفو الصوره

http://img44.imageshack.us/img44/2659/39580675.jpg

فهل البرنامج مش متوافق مع نسخة ال 7

مع ان البرنامج شغال تمام على الفيستا

ارجو افادتى وجزاكم الله خيرا

muataz.k
17-07-2009, 01:11
السلام عليكم

عندي مشكله صغيره مع برنامج العرض Crystal Player وهو انه بيعمل دايما نغبشه جامده في صورة الفيديو المعروض شوفو الصوره

http://img44.imageshack.us/img44/2659/39580675.jpg

فهل البرنامج مش متوافق مع نسخة ال 7

مع ان البرنامج شغال تمام على الفيستا

ارجو افادتى وجزاكم الله خيرا


تأكد من تعريف كرت الشاشة أولا ..

+

جرب هذا البرنامج
ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/multimedia/VistaCodecs_v534.exe

وهو عبارة عن أداة تدخل كل صيغ الدنيا داخل الوندوز ميديا بلير ..( المشغل الأصلي للوندوز فيصبح قادر على تشغيل كل شي )

ABC
17-07-2009, 14:09
موضوع اكثر من راااااااائع

انا مشكلتي اني نزلت الويندوز 7 اصدار 7127 واعدادت النت وضعتها واشتغل وبعد كده النت فجأة لا يعمل على الرغم من دخولي على XP ونفس الجهاز والنت شغال عادي ، مالسبب

aboselmy
17-07-2009, 17:07
موضوع اكثر من راااااااائع

انا مشكلتي اني نزلت الويندوز 7 اصدار 7127 واعدادت النت وضعتها واشتغل وبعد كده النت فجأة لا يعمل على الرغم من دخولي على XP ونفس الجهاز والنت شغال عادي ، مالسبب


اسمحوا لي بالمشاركة بالحل
هذه المشكلة واجهتني مع هذه النسخ القديمة (نسبيا) 7127
وتظهر بعد تثبيت الدرايفر الجديد لكرت الشبكة من الويندوز ابديت win update
والحل هو ازالة الدرايفر الجديد و استعمال الدرايفر الاصلي من الاسطوانة
واذا اعطاك رسالة النظام غير معتمد فاستعمل خاصية التوافق التي ذكرها الاخ overclockman في بداية الموضوع

او اكتفي بتعريف الويندوز و لاتعمل win update لكرت الشبكة

wild cat
18-07-2009, 10:11
تأكد من تعريف كرت الشاشة أولا ..

+

جرب هذا البرنامج
ftp://majorgeeks.mirror.internode.on.net/multimedia/VistaCodecs_v534.exe

وهو عبارة عن أداة تدخل كل صيغ الدنيا داخل الوندوز ميديا بلير ..( المشغل الأصلي للوندوز فيصبح قادر على تشغيل كل شي )


شكرا اخي على الافاده

المشكله اتضحت انها من ال Areo عندما الغيه البرنامج يشتغل تمام وجربت هالموضوع عند 3 من اصدقائي وكانت نفس المشكله حتى اتضحت المشكله

msaa688
18-07-2009, 10:54
وجهتنى مشكلة بعد تنزيل الويندوز 7 عند تعريف الطابعه عن طريق الشيرينج لا تعمل الطابعة .هناك مشكله فى تعريف الطابعة على وبندوز 7

ABC
18-07-2009, 11:50
مشكور

انا نزلت نسخة جديدة تانية والنت شغال فيها والحمد لله 7231

لكن وجدت اعدادات الفيديو مش شغاله فيها اما اوصل التلفزيون مع اني النسخة اللي قبلها شغلت الكمبيوتر على التلفزيون عادي

TEch Zone
21-07-2009, 22:26
انا عندى مشكلة عويصة انا مستب ويندوز 7 والجهاز بيقفل لوحدة بعد ساعتين بالضبط من فتح الجهاز و قبل ما يقفل بتظهر صفحة زرقاء (التى بها اصفار) وبتفضل اقل من ثانية ثم الجهاز يقفل و جربت استب xp والجهاز شغال تمام و ما قفلش مع العلم ان الجهاز لما يقفل وافتحه تانى بيقعد ساعتين اعبال لما يقفل تانى و مع العلم ايضا ان الموضوع ده معايا يقاله اسبوعين وانا مستب ويندوز 7 من يناير وكان شغال تمام ومش بيعمل المشكلة ديه

I_AND_YOUU
24-07-2009, 17:13
السلام عليكم مشكلة فى ويندوز سفن 7600 X64 بت وهى تسهلك الرامات بشكل غير عادى حتى مجرد انى فاتح الانترنت اكسبلورر افقط معدل الرامات ثابت عند 85 % ويزيد الى90 % مع العلم انى كنت شغال على BUILD 7127 X64 وكانت رائعة
مع العلم ان الرامة 1 جيجا اعلم انها مش عالية بس كانت نفس الرامة فى النسختين ......... هلهذة المشكلة من النسخة ام الرامات عندى لان البروسيسور اثناء شغل الفتوشوب عندى لا يتعدى 30 % اما الرامات صوتها عالى جدا ومعدلها 90 % ولا يقل
وفى النهاية يقف الفوتوشوب عن العمل ؟؟؟؟؟

muataz.k
27-07-2009, 02:47
انا عندى مشكلة عويصة انا مستب ويندوز 7 والجهاز بيقفل لوحدة بعد ساعتين بالضبط من فتح الجهاز و قبل ما يقفل بتظهر صفحة زرقاء (التى بها اصفار) وبتفضل اقل من ثانية ثم الجهاز يقفل و جربت استب xp والجهاز شغال تمام و ما قفلش مع العلم ان الجهاز لما يقفل وافتحه تانى بيقعد ساعتين اعبال لما يقفل تانى و مع العلم ايضا ان الموضوع ده معايا يقاله اسبوعين وانا مستب ويندوز 7 من يناير وكان شغال تمام ومش بيعمل المشكلة ديه



أعد تثبيت الويندوز من جديد .. فمشكلتك كبيرة .. وحلها الفرمته ( لأنه ما بعد الشاشة الزرقاء شي )


وركب 7600.16385

muataz.k
27-07-2009, 02:52
السلام عليكم مشكلة فى ويندوز سفن 7600 X64 بت وهى تسهلك الرامات بشكل غير عادى حتى مجرد انى فاتح الانترنت اكسبلورر افقط معدل الرامات ثابت عند 85 % ويزيد الى90 % مع العلم انى كنت شغال على BUILD 7127 X64 وكانت رائعة
مع العلم ان الرامة 1 جيجا اعلم انها مش عالية بس كانت نفس الرامة فى النسختين ......... هلهذة المشكلة من النسخة ام الرامات عندى لان البروسيسور اثناء شغل الفتوشوب عندى لا يتعدى 30 % اما الرامات صوتها عالى جدا ومعدلها 90 % ولا يقل
وفى النهاية يقف الفوتوشوب عن العمل ؟؟؟؟؟




الله يرضا عليك ...

عمري ما شفت أحد يركب 64bit مع رام 1 جيجا ( طبعا 64 يستهلك ضعف ما يستهلكه 32 بت )

وطبعا النسخة القديمة كانت مش حالك وإلا لو أنها كامة لشربت الراااام شرب ..



................

وكذلك كل برامج 64 مثل الإكسبلورر كذلك يستهلك ضعف كمية 32 من الرامات

..............


لذا إما ان تركب رامات 2 جيجا ( وأحسها قليله بعد )

او ركب 32 بت

abu abdalah
31-07-2009, 04:43
اشكرك اخي الغالي ...
عندي مشكلة في النسخة 7264 x64 و هي اني اتبعت عدة طرق مثل الي شرحتها لنا في تشغيل لعبة Battlefield 2142 و لكن المشكلة اني اطرد اول م اخش اي سيرفر و تجيني رسالة خطأ ان نظام التشغيل غير معروف

فهل احد عنده حل لها ؟

TEch Zone
02-08-2009, 16:43
لو سمحت انا امكانيات جهازى هى :بروسيسور انتل 3 جيجا و رمات 2 جيجا و كارت شاشة 1 جيجا . فهل النسخة ال 64x هتشتغل على جهازى؟

shecoo
20-08-2009, 01:00
مشكلتى مع الالعاب فى win7

mfamfa
25-08-2009, 14:41
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة



باذن الله لو قابلتك اى مشكلة فى ويندوز 7 ممكن نحلها مع بعض


اول مشكلة هى عدم التوافق بين نظام التشغيل والبرامج


نفس الموضوع حصل مع فيستا واكس بى


معظم برامجك مبتشتغلش وممكن تقبلك كمان فى التعريفات ولكن باذن الله الحل بسيط


مثال على ذلك برنامج تعريف الصوت كان مبيشتغلش معى على 7 مع دريفرات فيستا


او winamp


الخطوات هى خطوة واحدة فقط


تذهب لل exe حق البرنامج وتفعل مثل الصورة


http://img17.imageshack.us/img17/9065/46774039.png



واذا واجهتك اى مشكلة باذن الله نحلها


اتمنى ان اكون وفقت فى الشرح



دمتم بود وخير

انا عندي استفسار هل ويندوز 7 يحتاج تعريف كرت الشاشة وكيف وعلي فكرة النسخة النهائية نزلت بروفيشنل علي elms وشكرا بتاريخ 14 8 وهي عندي

fathyfox
05-09-2009, 23:46
السلام عليكم اخي الكريم ،،
عندي مشكلة أني بعد ما نزلت ويندوز 7، دائماً احتاج أن تكون اسطوانة الويندوز الأصلية في الدريف حتى يبدأ الويندز يبوت من الهارد ، بمعنى يطلب مني الضغط على أي زرار لكي يبوت من السي دي رووم ، وعندما لا أضغط اي زرار يبوت من الهارد ويدخل على الويندوز

ولكن إن فتحت جهازي بدون ما تكون اسطوانة الويندوز الأصلية في الدريف لا يكمل تحميل الويندوز ولا يدخل عليه من الأساس ويأتي لي رسالة مفادها اضغط ctrl + alt + delete لعدم استطاعة الجهاز أن يبوت من على الهارد

ملحوظة : استخدم هارد ساتا هل هذا هو السبب ؟

ما الحل ؟ هذه المشكلة تعباني أوي

iVista
05-09-2009, 23:55
استخدم هذا البرنامج VistaBootPro لأصلاح البوت لديك

http://www.vistabootpro.org/

abu abdalah
07-09-2009, 19:14
الرجاء اخي الغالي fathyfox اعلامنا بالنتيجة بعد استخدام الاخ الغالي iVista لن المشكلة اول مرة اسمع عنها ... شكرا لك

GaGa
10-09-2009, 17:49
انا عندي مشكله غريبه شويه الداونلود عندي ساعات يقفل و مينفعش انزل اي حاجه من النت لازم اعمل ريستارت و برده كل مره لازم ريستارت مع ان النت بتبقي شغاله بس الداونلود لأ ؟؟ انا بستخدم Kaspersky 2010 anti-virus ممكن ده يكون المشكله و ايه الحل ؟

ante
11-09-2009, 19:11
انا عندي مشكله غريبه شويه الداونلود عندي ساعات يقفل و مينفعش انزل اي حاجه من النت لازم اعمل ريستارت و برده كل مره لازم ريستارت مع ان النت بتبقي شغاله بس الداونلود لأ ؟؟ انا بستخدم Kaspersky 2010 anti-virus ممكن ده يكون المشكله و ايه الحل ؟

المشكلة من الكاسبر 100% ودختتتتتتتتتتتت ميت دوخه لحد ما اكتشفتها ....
ونفس حالتك الداونلود ما بشتغل ابدا الا بعد رستارت
ورسالة الخطأ في اي داونلود مانيجير هي
time out
الحل ببساطه احذف الكاسبر

DR ! ZERO
12-09-2009, 00:34
مستر OC أحييك على الموضوع الرائع ده ، اللى ينقصه بس شوية تفاعل من الأعضاء هنا و هيكون أحسن بكتير خصوصا مع مشاكل ويندوز 7 الكتيرة :)

طبعا مينفعش أعدى ع الموضوع كده من غير أى حاجة لازم يكون ليا دور :D

المشكلة تقريبا من توافق بعض البرامج عندى انها تشتغل مع الويندوز كويس عملت الطريقة اللى حضرتك كاتبها فوق لكن برضو المشكلة موجودة مع بعض البرامج زى ال Nero مثلا

أثناء التنصيب بيعمل كده

http://img147.imageshack.us/img147/2338/73030459.png

بدوس Run Program بيشتغل عادى جدا و يكمل تسطيب و الرسالة بتيجى كل ما أشغل البرنامج برضو ،،

هل ده ممكن يسبب أى مشاكل فى البرنامج ؟

و ال 3D Mark Ventege مش بيكمل تسطيب

http://img29.imageshack.us/img29/7416/95168629.png

و يا ريت لو فى طريقة أشغل بيها ال Kasper كويس تقولى عليها جزاك الله خير .

iVista
12-09-2009, 01:18
نفس الرد ينطبق على مشكلتك أخي



السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة



باذن الله لو قابلتك اى مشكلة فى ويندوز 7 ممكن نحلها مع بعض


اول مشكلة هى عدم التوافق بين نظام التشغيل والبرامج


نفس الموضوع حصل مع فيستا واكس بى


معظم برامجك مبتشتغلش وممكن تقبلك كمان فى التعريفات ولكن باذن الله الحل بسيط


مثال على ذلك برنامج تعريف الصوت كان مبيشتغلش معى على 7 مع دريفرات فيستا


او winamp


الخطوات هى خطوة واحدة فقط


تذهب لل exe حق البرنامج وتفعل مثل الصورة


http://img17.imageshack.us/img17/9065/46774039.png



واذا واجهتك اى مشكلة باذن الله نحلها


اتمنى ان اكون وفقت فى الشرح



دمتم بود وخير

المصمم سعيد
12-09-2009, 03:40
انا حملته ثلاث مرات من هنا
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=130682
ويطلع ملف setup غير صالح
مع أني وقفت برنامج الحماية وحملت البرنامج كامل واكتمل التحميل تمام
بس لما أضغط على أيقونة setup يطلع لي كذا
http://up.joreyat.org/12Sep2009/b0349ad7ea00c1418a11d801920692f4.jpg (www.joreyat.org)

iVista
12-09-2009, 03:56
أخي لايمكن تشغيل setup لنظام 64-بايت داخل نظام 32-بايت

إذا اردت لابد ان تقوم بحرقه على قرص والقيام بالفورمات من خارج الويندوز

C@PTA!N ~ PR@!C
12-09-2009, 05:32
ممكن كراك لتفعيل الويندوز 7
مع العلم بان جهازي تجميع انتظر ردك اخوي