المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : هل جهازى فى حاجه لتحديث + دور الكيس



الصفحات : [1] 2

osama aly
23-07-2009, 07:12
السلام عليكم ورحمة الله
أعضاء عرب هاردوير الكرام يارب تكونوا بخير وفى أحسن حال وأتم صحه

مضى عام تقريبا على اخر تحديث لجهازى :ah2: إلى أن أصبحت إمكاناته كالتالى

gigabyte GA-EP35-DS3L
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-ep35-ds3l_big.jpg

Intel Core 2 Quad Q6600
http://www.chinhdo.com/images/intel-core2-quad-q6600.jpg

Sapphire ATI HD 4850 1Giga Gddr3
http://www.partspc.com/productimages/6912.jpg
Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR2-1066
http://www.cooltechpc.com/ctpc/images/Kingston_HyperX.jpg

WD 1 Tera SATA II Buffer 32MB
GIGABYTE Superb 550W
ViewSonic LCD 19Inch

فهل أى قطعه فى هذا الجهاز بحاجه لتحديث :ah17: وهل يستطيع هذا الجهاز الصمود لمدة عام إضافى
ولا ممكن فى السكه أغير كارت الشاشه مثلا لان هدفى الاول من الجهاز تشغيل الالعاب القويه :ah49:

ومعلش إستفسار كمان أنا لما حدثت الجهاز غيرت كل حاجه فيه إلا الكيس نفس الكيس بتاعت الجهاز القديم
وهى من نوع Matrix وهى مقلتش لا :ah1:
لكن بصراحه أنا زهقت من شكلها فهل الكيس له أى دور مهم ولا هدفه يشيل الجهاز وخلاص
وإن شاء الله لو هشترى كيس جديد عايزها تكون فى حدود 250ج فإيه أفضل كيس اشتريه بالتمن ده؟؟؟

أزعجتكم معايا
والسلام عليكم ورحمة الله ....

ahmed-alaa
23-07-2009, 11:04
طبعا الكيس ليها دور مهم وهو التبريد لمكةنات الكمبيوتر
غير الكيس خد ال gigabyte setto 1020 تمنها 300 جنيه
ومتغيرش حاجة تانية استني شوية الاجزاء كويسة ومش محتاجة تحديث في الوقت الحالي

0 cool
23-07-2009, 15:03
تحتاج مشتت للمعالج من نوع ممتاز فقط
كنت أعاني من الحرارة المعالج 6600 و أتحلة بتغير المشتت

Stone
23-07-2009, 17:17
ممكن لو مشتت .. وتكسر لحد 3.2 او 3.4 :D

osama aly
23-07-2009, 22:22
شكرا إخوانى أحمد و cool 0 و stone
على ردكم وإهتمامكم ونصائحكم الرائعه
وإن شاء الله نويت اشترى كيسه مادام ليها دور فى الجهاز
وفعلا الكواد دائما درجة حرارته عاليه

http://up4.m5zn.com/9bjndthcm6y53q1w0kvpz47xgs82rf/2009/7/23/01/3cuo7fshq.png

فإيه هو المشتت إللى تنصحونى بيه وهيكون فى حدود كام؟؟؟
وبالنسبه لحكاية كسر السرعه هل فيها أى خطر طبعا بعد شراء المشتت...

DR ! ZERO
23-07-2009, 22:40
زى ما قالك الشباب كده كيسة زى ال Setto 1000 ب 270 جنيه و ال 1020 ب 300 جنيه

و المشتت هات ال OCZ Vendetta 2 موجود فى مصر ب 360 جنيه بس

و غير كده جهازك مواصفاته ممتازة و يكمل فترة كوسة كرت الشاشة بس ممكن تحتاج تغيره بعد سنة ونص كده ولا حاجة بعد نزول كروت DX11 والألعاب الداعمة له

بس حتى الأن جهازك ماشاء الله عليه لا يحتاج تحديث

و كسر سرعة المعالج مفيهوش خطر الا من ارتفاع حرارته أوى ساعتها اعمل موضوع فى قسم كسر السرعة والأساتذة هناك هيساعدوك

osama aly
23-07-2009, 23:03
شكرا أخى DR ! ZERO على هذه النصائح الجميله
المشكله كل واحد أقول له هاشترى كيسه يقول لى ياعم ملهاش لازمه فلوس هترميها فى الارض
مادام الكيسه اللى عندك شغاله وخلاص وزى ما قلت قبل كده الكيسه من نوع matrix ومفهاش ولا مروحه
ومفتوحه من الجزء الامامى للجهاز
وطبعا هاخسر الباور بتاع الكيسه الجديده لعدم الحاجه إليه...


وأكيد لن أغير الكارت إلا مع صدور dx11 يعنى لسه قدامه شوية وقت ولحد الان الكارت يعمل بشكل ممتاز

DR ! ZERO
23-07-2009, 23:30
شكرا أخى DR ! ZERO على هذه النصائح الجميله
المشكله كل واحد أقول له هاشترى كيسه يقول لى ياعم ملهاش لازمه فلوس هترميها فى الارض
مادام الكيسه اللى عندك شغاله وخلاص وزى ما قلت قبل كده الكيسه من نوع matrix ومفهاش ولا مروحه
ومفتوحه من الجزء الامامى للجهاز
وطبعا هاخسر الباور بتاع الكيسه الجديده لعدم الحاجه إليه...


وأكيد لن أغير الكارت إلا مع صدور dx11 يعنى لسه قدامه شوية وقت ولحد الان الكارت يعمل بشكل ممتاز




الكيسة السيتو و أغلب الكيسات الاحترافية اللى زى دى مبيجيش معاها باور أصلا

يعنى ما تخافش مفيش باور جاى معاها أصلا عشان تخسره :D

و الكيسة فيها مروحة 120 قدام لادخال الهواء و واحدة 120 ورا و ممكن تركب واحدة 80 فى الجنب

osama aly
24-07-2009, 00:54
معلش لو هازعجك معايا أخى دكتور زيرو
فى مشكله كبيره بتواجهنى الان ولاول مره
انا لما كنت شغال بهارد 500 جيجا مكانش فى أى مشكله الا المشاكل العاديه اللى بتواجهنا كلنا
دلوقتى بعد ما جيبت هارد تيرا مش عارف إيه اللى جرى للجهاز كل 5 او 10 دقائق يتجمد تماما ولا يصد ولا يرد
كنت مسطب فيستا 64 bit قلت يمكن المشكله منه دلوقتى مسطب ويندوز 7 32bit
تحدث نفس المشكله ولا أعلم السبب غيرت الوصلات ما بين الديفيدى والهارد ونفس المشكله
وبقى لى يومين فى هذه المشكله وأصبحت تؤرقنى تماما ولا أعلم ماذا حدث؟؟؟؟
هل الهارد فى حاجه؟؟؟ ولا البورده مش مستحملاه ولا فى إيه بالظبط دماغى تعبت ومش عارف فى إيه

DR ! ZERO
24-07-2009, 01:09
معلش لو هازعجك معايا أخى دكتور زيرو
فى مشكله كبيره بتواجهنى الان ولاول مره
انا لما كنت شغال بهارد 500 جيجا مكانش فى أى مشكله الا المشاكل العاديه اللى بتواجهنا كلنا
دلوقتى بعد ما جيبت هارد تيرا مش عارف إيه اللى جرى للجهاز كل 5 او 10 دقائق يتجمد تماما ولا يصد ولا يرد
كنت مسطب فيستا 64 bit قلت يمكن المشكله منه دلوقتى مسطب ويندوز 7 32bit
تحدث نفس المشكله ولا أعلم السبب غيرت الوصلات ما بين الديفيدى والهارد ونفس المشكله
وبقى لى يومين فى هذه المشكله وأصبحت تؤرقنى تماما ولا أعلم ماذا حدث؟؟؟؟
هل الهارد فى حاجه؟؟؟ ولا البورده مش مستحملاه ولا فى إيه بالظبط دماغى تعبت ومش عارف فى إيه


لأ مش ممك يكون من البوردة أبدا

اتأكد انو متوصل كويس بكابل الساتا و افصل الهارد التانى و شغل التيرا لوحده

لو متحلتش فرمته ممكن يكن فيرس ولا حاجة و ان شاء الله تتحل

osama aly
24-07-2009, 01:27
لأ مش ممك يكون من البوردة أبدا

اتأكد انو متوصل كويس بكابل الساتا و افصل الهارد التانى و شغل التيرا لوحده

لو متحلتش فرمته ممكن يكن فيرس ولا حاجة و ان شاء الله تتحل


لما كنت مسطب فيستا 64 bit عملت scan بESET 4 مكانش فى أى فايرس
علشان كده ظنيت إن العيب من نظام التشغيل خصوصا إنه 64 bit
سطبت 7 32 bit من شويه وفوجئت نفس المشكله تحدث
وطبعا صعب يكون فيه فايرس لانه لسه متسطب حالا
والوصلات مأكد عليها كويس حتى لما بدلت بين وصلات الdvd والهارد تأكدت منها جيدا
والتيرا شغال لوحده معهوش أى هاردات تانيه....
فمش عارف فى إيه والحاجه الوحيده اللى إتغيرت فى الجهاز هو الهارد شاريه من إسبوع تقريبا
أما غير كده فالجهاز كما هو
وأيام الهارد ال500 جيجا لم تكن تحدث هذه المشكله بهذه الصوره المقلقه
كل شويه يتجمد الجهاز :(

DR ! ZERO
24-07-2009, 01:35
لما كنت مسطب فيستا 64 bit عملت scan بESET 4 مكانش فى أى فايرس
علشان كده ظنيت إن العيب من نظام التشغيل خصوصا إنه 64 bit
سطبت 7 32 bit من شويه وفوجئت نفس المشكله تحدث
وطبعا صعب يكون فيه فايرس لانه لسه متسطب حالا
والوصلات مأكد عليها كويس حتى لما بدلت بين وصلات الdvd والهارد تأكدت منها جيدا
والتيرا شغال لوحده معهوش أى هاردات تانيه....
فمش عارف فى إيه والحاجه الوحيده اللى إتغيرت فى الجهاز هو الهارد شاريه من إسبوع تقريبا
أما غير كده فالجهاز كما هو
وأيام الهارد ال500 جيجا لم تكن تحدث هذه المشكله بهذه الصوره المقلقه
كل شويه يتجمد الجهاز :(


طيب ركب ال 500 لوحدوا برضو وجرب أو أى هارد تانى عشان ممكن يكون من أى حاجة تانية غير الهارد ممكن البروسيسور نفسه شوف حرارته بتبقى كام

ولو اتأكدت انو من الهارد روح بيه للى اشتريته منه و خليه يجربه كذا مرة

osama aly
24-07-2009, 02:33
المشكله إن الهارد ال500 مش موجود معايا دلوقتى مديه لواحد يجربه علشان هيشتريه...
وطبعا بعد الموقف ده هأجل حكاية بيعه دى....
والبروسيسور دلوقتى درجة حرارته طبيعيه 50 وده العادى بتاع الكواد ومن أول ما جيبته وهو كده
ومكانش بيحصل تجميد الجهاز ده خااالص ده انا ياما كنت باسيبه يحمل لاوقات كبيره نسبيا ومكانش بيحصل فى أى حاجه
اما دلوقتى الجهاز يتوقف تماما عن العمل حتى وأنا بعيد عنه ومفيش أى شغل عليه غير التحميل مثلا
ومع ذلك بيقف تماما
والحركه دى عملها فى كل الصور يعنى وانا بالعب أو على النت أو مشاهدة فيلم ....
يعنى حاجه تشل....
مفيش غير إنى أستنى لبكره إن شاء الله يكون الهارد ال500 معايا وهو اللى هيقطع الشك باليقين...
وشكرا أخى تعبتك معايا

Marine
24-07-2009, 11:44
رايي جهازك كويس مش محتاج تحديث حاليا

osama aly
25-07-2009, 00:22
شكرا marine على مرورك
واخى دكتور زيرو باشكرك على تعبك معى
ومش عارف إيه اللى حصل بالضبط لو عندك تفسير لان بعد اما غيرت الوصلات بين الديفيدى والهارد وأكدت على الوصلات جيدا
وعلى الرامات وغيرت مدخل كارت الشاشه... وبعد كل هذا الجهاز توقف برده
وبعد أن ملليت قفلته وقمت أنام لاصلى الجمعه وقبل صلاة الجمعه وأنا فاتح الجهاز وشغال عليه إلى الان والغريب أنه لم يتوقف
ولا مره واحده وعاد كما كان طيب إيه اللى حصل لكل ده الله وحده يعلم....
ومع تجوالى فى المنتدى لقيت إن الهارادت لها أنواع كثيره لم أعرفها من قبل زى البلاك والجرين ومش عارف إيه
طيب إللى إشتريته ده أعرف نوع إيه بالضبط منين مع العلم إن تمنه 500 جنيه
وهل ما حدث بالامس من الممكن يدل على ان هذا الهارد بع عيب ما
مع العلم إننى لم أشعر بأى فارق بينه وبين ال500 جيجا من حيث سرعة النقل على العكس أشعر إن ال500 كان أفضل؟؟!!!

DR ! ZERO
25-07-2009, 02:26
الحمد لله ان المشكلة اتحلت أكيد ده كان من فيرس و كانت بتحصل معيا كتير أنصحك تفرمت الهارد

و أنواع الهاردات زى ما انت قلت بلاك.بلو.جرين و الهارد اللى جبته بما انك بتقول سعره 500 جنيه يبقى الجرين بس ده ب 515 ~ 520 جبته بالسعر ده ازى ؟ كويس والله

و شوف الموضوع ده

http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=98088

و اقرا اللى مكتوب على الهارد الارقام والحروف اللى زى دى WD10EADS و ده للهارد الجرين بتاعك

osama aly
25-07-2009, 03:34
يعنى الهارد اللى جيبته ده مصنف فئه ثالثه بجد لو اعرف مكنتش جيبته
وكان الافضل اشترى البلاك WD Caviar Blackودى غلطة اللى ميسألش
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488
وميزته انه مخصص للالعاب زى ما مذكور فى الموضوعوالفرق مش كبير 100ج
اما الجرين ده الموضوع قايل هي الأكفء لإمكانيّة استعمالها للوصل الخارجي External
وبعدين انا متفرقش معايا حكاية الطاقه أنا يهمنى أداء وسرعه وبجد لو عرفت ابيعه هابيعه إن شاء الله
وأشترى البلاك لانه مخصص للالعاب أكثر....
طيب وبالنسبه للفرمته إنت عايزنى أفرمت الهارد كله ولا السى بس...
أما بالنسبه للسعر فاشتريته من شركه إسمها Time Tech
فى الدور الارضى فى مول سوق الكمبيوتر

DR ! ZERO
25-07-2009, 03:40
فرمته كله أه عشان لو فيه فيرس أو حاجة

و تبيعه ليه الكرت كويس ومفيش حاجة اسمها مخصص للألعاب القصد ان سرعته أعلى فبيخلى ال Loading للألعاب أسرع بس فرق مش هتحس بيه أوى وكمان البلاك مش موجود فى السوق دلوقتى

رأيى خليك بالهارد دلوقتى الهارد كويس ومفيهوش حاجة و لما تنزل الهاردات البلاك ولا البلو هاتلك واحد 1 تيرا بلاك

أو واحد 640 بلو و سرعته ممتازة


و دول تقسمهم 2 بارتيشن واحد للويندوز و التانى لللألعاب و البرامج و الهارد 1 تيرا خليه لباقى اداتا من أغانى و أفلام و خلافه

الهارد الجرين بيفرق كتير لو كنت حاظط عليه الويندوز يعنى محتاج سرعة أكبر أما لما يبقوا هاردين

السريع عليه الويندوز والبطئ شوية عليه حاجات خفيفة كده هتبقى السرعة ممتازة جدا

osama aly
25-07-2009, 03:56
المشكله إن الواحد بقى قلقان جدا من الحركه الغريبه اللى عملها بالامس وعندى إحساس ممكن ترجع فى أى لحظه :mad:
وخايف تكون البورده مش مستحملاه لانى سمعت قبل كده إن ممكن فعلا البورده متستحملش الهارد لو كبير فهل الكلام ده صحيح؟؟؟
ولا ممكن يكون العيب من الباورسبلاى ونوعه عندى Gigabyte superb 450-550W ولا ده برده إحتمال بعيد؟؟؟؟
ده حتى لسه من شويه كنت بعمل scan بESET4 وفجأه وهو لسه فى 52% منه الجهاز راح مهنج ومرستر
حاجات غريبه بتحصل مكنتش بشفها عندى أبدا إلا كل حين ومين؟؟!!!
عموما لسه الهارد ال500 لسه فى إيدى والافضل أجربه للتأكيد هاحاول على بكره أجيبه إن شاء الله

TheInfernal
25-07-2009, 09:05
العيب ممكن يبقى في أي حاجة...من أول الرامات لغاية الباور. بس ان العيب يكون من حمل الهارد على الباور ده مش وارد لأن استهلاكه للطاقة يكاد لا يذكر.

omar169
25-07-2009, 12:06
بسم الله الرحمن الرحيم
والصلاة والسلام على خير المرسلين سيدنا محمد وعلى اله وصحبة اجمعين اما بعد...
تحية طيبة الى جميع مشاهدى عرب هارد وير ,,,,
ام بالنسبة لمشكلات الهارد اعتقد انه تنحصر فى شياء 1- البيوس لايدعم الهارد الجديد لن مساحة كبير فيجب تحديث البيوس 2- البور سبلاى لا يعطى تغظى تكفى للهارد الجديد فيجب تبديل البور سبلاى باخر يكون واط اعلى من واط الباور الموجود حالا....والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

DR ! ZERO
25-07-2009, 12:55
بسم الله الرحمن الرحيم
والصلاة والسلام على خير المرسلين سيدنا محمد وعلى اله وصحبة اجمعين اما بعد...
تحية طيبة الى جميع مشاهدى عرب هارد وير ,,,,
ام بالنسبة لمشكلات الهارد اعتقد انه تنحصر فى شياء 1- البيوس لايدعم الهارد الجديد لن مساحة كبير فيجب تحديث البيوس 2- البور سبلاى لا يعطى تغظى تكفى للهارد الجديد فيجب تبديل البور سبلاى باخر يكون واط اعلى من واط الباور الموجود حالا....والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بيوس البوردة مالهوش علاقة بالهارد ومساحته الا ممكن مع البورد القديمة شوية بس برضو مش محتاج تحديث البيوس

استهلاك الهارد للطاقة قليل جدا زى ما قال أستاذ انفرنال يكاد لايذكر حتى فتغيير الباور مش هيأثر نهائى

osama aly
25-07-2009, 15:52
العيب ممكن يبقى في أي حاجة...من أول الرامات لغاية الباور. بس ان العيب يكون من حمل الهارد على الباور ده مش وارد لأن استهلاكه للطاقة يكاد لا يذكر.

شكرا أخى على مرورك الكريم
المشكله إن الرامات زى ماهى متغيرتش ومكانش فى مشاكل لما كنت شغال بالهارد 500 جيجا
المشكله بدأت بالظهور مع الهارد تيرا وده اللى خلانى أشك فيه وإن فى مشكله بين الهارد والبورده
مع إن البورده جيده وبتستحمل إللى يخليها تستحمل 8 جيجا رام أظن سهل عليها تشيل
هارد تيرا ولو العيب من البورده أنا ممكن أغيرها أو أرجع الهارد ال500 جيجا وانتهت المشكله
والجهاز يرجع زى ما كان :ah17: بيعقد بالساعات ومكانش فى أى مشكله بتحصل

osama aly
25-07-2009, 15:57
بسم الله الرحمن الرحيم
والصلاة والسلام على خير المرسلين سيدنا محمد وعلى اله وصحبة اجمعين اما بعد...
تحية طيبة الى جميع مشاهدى عرب هارد وير ,,,,
ام بالنسبة لمشكلات الهارد اعتقد انه تنحصر فى شياء 1- البيوس لايدعم الهارد الجديد لن مساحة كبير فيجب تحديث البيوس 2- البور سبلاى لا يعطى تغظى تكفى للهارد الجديد فيجب تبديل البور سبلاى باخر يكون واط اعلى من واط الباور الموجود حالا....والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

شكرا أخى عمر على مرورك الطيب
وأخى دكتور زيرو يؤكد إن البيوس ليس له دخل مادام البورده حديثه نوعا ما وللتأكيد لو أعرف بيتحدث إزاى ممكن أحدثه :rolleyes:
والبورسبلاى عندى جيد وقوى ومن نوع محترم

osama aly
26-07-2009, 07:54
طيب ياجماعه انا فى الوقت الحالى ممكن أجيب حاجه واحده بس يا المشتت يا الكيسه
فتنصحونى أجيب مين فيهم الاول والتانى أبقى أجيبه حين ميسره :cool:
يعنى مين الاهم فأشتريه الاول

osama aly
26-07-2009, 17:44
ياريت ياجماعه تردوا على :)
مين الاهم واللى اشتريه الاول الكيسه ولا المشتت؟؟؟
وفى سؤال تانى يطل على ذهنى كل فتره....
إن شاء الله مع اقتراب التغيير لكارت الشاشه هل الباورسبلاى الذى أملكه الان يكفى
لان التغيير طبعا هيبقى للاعلى والباورسبلاى نوعه
gigabyte superb 450-550W وكان تمنه 420ج

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/power_productimage_ge-p450n-c2_big.jpg
والراجل قاللى لما اشتريته انه 450w وإن فى إمكانيه انه ممكن يعلى ل550w
فإيه مدى صحة الكلام ده والباور ده يكفى لحد كات إيه مثلا؟؟؟

DR ! ZERO
26-07-2009, 19:15
ياريت ياجماعه تردوا على :)
مين الاهم واللى اشتريه الاول الكيسه ولا المشتت؟؟؟
وفى سؤال تانى يطل على ذهنى كل فتره....
إن شاء الله مع اقتراب التغيير لكارت الشاشه هل الباورسبلاى الذى أملكه الان يكفى
لان التغيير طبعا هيبقى للاعلى والباورسبلاى نوعه
gigabyte superb 450-550W وكان تمنه 420ج

والراجل قاللى لما اشتريته انه 450w وإن فى إمكانيه انه ممكن يعلى ل550w
فإيه مدى صحة الكلام ده والباور ده يكفى لحد كات إيه مثلا؟؟؟



الكيسة الماتريكس مش هتبقى كويسة مع المشتت و مش هتقدر تطرد الحرارة بره

الأفضل تجيب كيسة المشتت هتجيب ال Vendetta 2 ب 360 جنيه ممكن تجيب الكيسة السيتو 1000 ب 270 جنيه وبعدين تجيب المشتت

هتغير الكرت ليه :confused:

خليه لغاية ما تنزل كروت DX 11 و أسعارها تستقر ابقى غيره و هو دلوقتى كافى جدا و يكمل أكتر من سنة كمان

أما الباور فأكيد بعد سنة هتغيره لان أكيد الكرت اللى هتجيبه لو من فئة كرتك كده زى ال 5850 كثلا هتحتاج تغيره + ان الباور بتقل قوته مع الزمن وتشغيله يعنى بعد سنة مش هيبقى زى ما هو دلوقتى مثلا ده بيبقى فى حالات الضغط الجامد عليه

TheInfernal
26-07-2009, 22:56
أنا رأيي متشتريش الOCZ Vandetta 2 الا لو ناوي تكسر السرعة بدرجة كبيرة.
الGigabyte Superb 550P فعلا قوته الفعلية 450 و ممكن يوصل يوصل ل550 بصورة مؤقتة (دقيقة مثلا), بس ميقدرش يتحمل عليه 550 لفترة طويلة.
و من رأيي هو أحسن باور في الرينج ده لأن الشركة المصنعة له Acbel سمعتها أحسن من HEC و شركة FSP اللي بتصنع باورات OCZ.

osama aly
26-07-2009, 23:48
شكرا إخوانى DR ! ZERO (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11131902) و TheInfernal (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=76554) وبجد أفدتونى جدا ربنا يبارك لكم
خلاص إن شاء الله أجيب الكيسه الاول بس أهم حاجه الكيسه الgigabyte setto لايصدر منها أى إزعاج
والمشتت أجيبه بعدين....
وأنا ما كنتش هأغير الكارت دلوقتى أنا كنت بسأل علشان أعرف الباور ممكن يكمل ولا لآ مع الكارت الجديد
إن شاء الله لما أبقى أجدد الكارت.... وطبعا لسه شويه وقت على تغيير الكارت
وكان نفسى الباورسبلاى يكمل للتوفير لكن كده التجديده اللى جايه إن شاء الله فيها تعويره جامده :ah16:
باورسبلاى + كارت
والجهاز كله بالمره :ah27:

DR ! ZERO
27-07-2009, 00:28
شكرا إخوانى DR ! ZERO (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11131902) و TheInfernal (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=76554) وبجد أفدتونى جدا ربنا يبارك لكم
خلاص إن شاء الله أجيب الكيسه الاول بس أهم حاجه الكيسه الgigabyte setto لايصدر منها أى إزعاج
والمشتت أجيبه بعدين....
وأنا ما كنتش هأغير الكارت دلوقتى أنا كنت بسأل علشان أعرف الباور ممكن يكمل ولا لآ مع الكارت الجديد
إن شاء الله لما أبقى أجدد الكارت.... وطبعا لسه شويه وقت على تغيير الكارت
وكان نفسى الباورسبلاى يكمل للتوفير لكن كده التجديده اللى جايه إن شاء الله فيها تعويره جامده :ah16:
باورسبلاى + كارت
والجهاز كله بالمره :ah27:




لأ العفو :)

قصدك على صوت المراوح ده عادى جدا و مفيهوش مشاكل يعنى

و جهازك يكمل فترة قدام ان شاء الله ابقى غير الكرت والباور بس كمان سنة ونص كده :rolleyes: