المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : سؤال بخصوص هذه التجميعة



TheEraser
24-07-2009, 01:25
لو سمحتوا فيه ناس بتقول ان الكارت ATI 4870 1GB ميقدرش يشغل GTA IV على اعدادات عالية و ان بتحصل مشاكل كتير فى الـ Texture علما بان الريزيليوشن المستخدم 1440x900

هذه هى التجميعة :

Processor : AMD Phenom 2 X4 940BE
Motherboard : Gigabyte GA-MA780G-UD3H
VGA : ATI 4870 1GB
Ram : 2x 2GB bus 800
Case : Gigabyte setto 1000
Power supply : HEC 500W

هل هى كافية ام يجب توافر كارت ATI 4870 2GB

و تحديثات البيوس الخاصة بالمذر كما وردت فى الموقع الرسمى هى AM3 CPU و AGESA 3.3.2.4 code فهل هى ضرورية لهذه التجميعة ؟؟

عذرا للاطالة و شكراً

DR ! ZERO
24-07-2009, 01:54
لو سمحتوا فيه ناس بتقول ان الكارت ATI 4870 1GB ميقدرش يشغل GTA IV على اعدادات عالية و ان بتحصل مشاكل كتير فى الـ Texture علما بان الريزيليوشن المستخدم 1440x900لأ طبعا مين قال كده كرت 4870 بذاكرة 1 جيجا أكثر من كافى للريسوليشن ده أو لأعلى منه و للعبة GTA IV

ادخل على ال youtube وشوف فيديوهات لل 4670 كمان هتلاقيه مشغل اللعبة كويس جدا و من غير أى تقطيع أبدا


و التجميعة كده كويسة اتوكل على الله و اشترى

neou
24-07-2009, 02:48
عذرا اخي لا تجريح في هذا الكارت مش عشان انا امتلكة لا انا مشغل GTAIV كله high وال view distance 66 ,والرزوليوشن 1440*900 عشان شاشتي 19 وال fbs يتراوح بين 35-30

كمبيوتر قطري
24-07-2009, 05:09
خذ مزود طاقة 550 واط او 600 واط معه التجميعه و ATI 4870 1GB كافي

ارجوا لك التوفيق

Marine
24-07-2009, 11:39
يا راجل اذا كان gt 9500 مشغلها علي الهاي (في وجود معالج قوي) يبقي 4870 + x4 940 مش هيشغلها كويس

اكيد يشغلها كويس ماتخافش

TheEraser
24-07-2009, 14:34
مشكورين جدا اخوانى على ردودكم

TheEraser
25-07-2009, 07:44
اتمنى تكونو متابعين

كده كل حاجة تمام بس بالنسبة لمزود الطاقة فيه اللى قالى 500 وات و اللى قال 600 وات و اللى قالى 350 وات كافى فانا مش عارف اختار ايه ؟

انا عاوز حاجة كويسة متأثرش على اداء الجهاز المذكور و شكراااا

أبو فوفو
25-07-2009, 08:05
يا أخي أنا مشغل اللعبة على اعلى الأعدادات بكرت شاشتي السابق gt9600 وبمعالج أنتل e7300
ثنائي النواة
فكيف وانت تقول hd4870 ومعالج 940x4
أكيد ستشتغل بشكل أفضل وهي صورة لبنج مارك اللعبة على المواصفات المذكورة ...

http://i28.tinypic.com/209ggi8.jpg

TheEraser
25-07-2009, 13:23
اتمنى تكونو متابعين

كده كل حاجة تمام بس بالنسبة لمزود الطاقة فيه اللى قالى 500 وات و اللى قال 600 وات و اللى قالى 350 وات كافى فانا مش عارف اختار ايه ؟

انا عاوز حاجة كويسة متأثرش على اداء الجهاز المذكور و شكراااا

DR ! ZERO
25-07-2009, 13:27
اتمنى تكونو متابعين

كده كل حاجة تمام بس بالنسبة لمزود الطاقة فيه اللى قالى 500 وات و اللى قال 600 وات و اللى قالى 350 وات كافى فانا مش عارف اختار ايه ؟

انا عاوز حاجة كويسة متأثرش على اداء الجهاز المذكور و شكراااا

كرت 4870 ومكونات الجهاز ده يكفيها باور 500 وات هات ال HEC أو ال OCZ ولو 600 وات مفيش مشاكل هيبقى أحسن لاداء الجهاز

بس على 500 وات متقلقش خالص

TheEraser
25-07-2009, 15:58
طب دلوقتى انا مش عارف اشترى منين

لو حد يعرف رقم شركة Maximum Hardware او شركة محترمة و يا ريت العنوان لو امكن

و شكرا

DR ! ZERO
26-07-2009, 01:46
طب دلوقتى انا مش عارف اشترى منين

لو حد يعرف رقم شركة Maximum Hardware او شركة محترمة و يا ريت العنوان لو امكن

و شكرا

الصفحة دى فيها العنوان ورقم التليفون كمان

http://www.***************.net/contacts.php

TheEraser
26-07-2009, 17:10
ألف شكر