المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : طلب بسيط



SmAsH_HaCkEr
03-08-2009, 23:15
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

عندي طلب بسيط

عندي جهاز ASUS P4S8X

جبت له كارت شاشة GeForce FX 5200

وبروسيسور 2.8 كاش 1MP

بس بعد ما ركبتهم

الجهاز يشتغل فترة و يعمل ريستارت لوحده :mad: :ah34:

هل المشكلة من الباورسبلاي ؟؟ :confused:

ولو المشكلة منه اجيب واحد عامل ازاي كام وات يعني

وشكرا مقدما

السلام عليكم

salab
03-08-2009, 23:44
طب هو بيعمل ريستارت بس ولا بيجبلك سعات شاشة زرقاء؟انتا بعد ما ركبت البروسيسور اتأكدت انك ركبت الIntel cooler بطريقة صحيحة ؟و كام وات الباور سبلاى اللى عندك؟

Eng.MinaEdward
04-08-2009, 00:06
يا ريت نوع البور سبلاى و كام وات و شارية بكام ومن امتى و جاى فى الكيسة ولا لوحدة و لو جاى فى الكيسة نوعها اية و بكام و شاريها من امتى؟؟؟؟؟؟؟

SmAsH_HaCkEr
04-08-2009, 00:52
اولا شكرا علي تواصلكم السريع

ثانيا انا جايب الجهاز سنة 2005 :eek:

كيسة قديمة بس غيرتلها الباورسبلاي من حوالي سنة كدة :D

و مش عارف الباورسبلاي كام وات بس كنت جايبه بحاجة و ستين جنيه باين 65

اصل انا مش بفهم في الاجهزة قوي يعني فكنت بجيب و خلاص بس شكلي ابتديت افهم في الاجهزة بعد ماعرفت الموقع ده بصراحة

والجهاز بيعمل ريستارت فجأة مش بيجيب شاشة زرقاء فجاة كدة تبص تلاقي الجهاز بيبدا من الاول


بس و شكرا علي السرعة في التواصل انا قولت افتح الموضوع بكرة بعدة عشان الاقي ردود بس بصراحة :ah7:

salab
04-08-2009, 01:09
بصراحة الموقع رائع أنا ده أول يوم ليا فيه بس مع ان سنى صغير 15 سنة:D اكتسبت خبرة كبيرة من المواقع الاجنبية لان أنا من صغرى و أنا بحب كل حاجة ليها علاقة بالكمبيوتر .عموما أنا عند جهاز من اللى عندى شغال ب أبو 65 جنيه ده بس الجهاز قديم جدا و كارت الشاشة فبة قديم على ما أظن ان أبو 65 ده هو الللى عامل المشكلة بس أنتا بعد ما غيرت البروسيسور ركبت المبرد بتاع البروسيسور قويس ؟

SmAsH_HaCkEr
04-08-2009, 01:42
بصراحة الموقع رائع أنا ده أول يوم ليا فيه بس مع ان سنى صغير 15 سنة:D اكتسبت خبرة كبيرة من المواقع الاجنبية لان أنا من صغرى و أنا بحب كل حاجة ليها علاقة بالكمبيوتر .عموما أنا عند جهاز من اللى عندى شغال ب أبو 65 جنيه ده بس الجهاز قديم جدا و كارت الشاشة فبة قديم على ما أظن ان أبو 65 ده هو الللى عامل المشكلة بس أنتا بعد ما غيرت البروسيسور ركبت المبرد بتاع البروسيسور قويس ؟

المبرد اللي هوا الكوولر اللي بيجي مع المروحة ؟؟

لو هو يبقي اه عشان المروحة انتل كبيرة كدة موجود الكوولر فيها من تحت

بس كويس ان انتا ليك في الحاجات دي ولسة عندك 15 سنة

انا اكبر منك بكتييييييييييييييييييييييييييير :ah38:

عندي 16 سنة :D

salab
04-08-2009, 01:50
دور على أى استيكر على الباور سبلاى مكتوب عليها هو كام وات ممكن يكون لو أبو 65 مش أبو 64 تلاقى ورقة مكتوب عليها:D.أبو 65 اللى عندى 450watt فا أظن بتاعك حا يكون فى الحدود ديه و أنا مشتريه من حوالى 3 سنين أو أكتر

salab
04-08-2009, 02:04
بس بصراحة الموضوع فى الاغلب يا الباور سبلاى مش مستحمل أو ان البروسيسور يكون حرارته عالية نزل البرنامج ده و قول ايه درجة الحرارة عشان لو طلعت قويسة يبقى احتمال كبير الباور سبلاى ده لينك لتنزيل البرنامج هو ببلاش و ما فيهوش فيروس :cool: http://download.softpedia.com/dl/59e5644f4f583126ce9c2f303f11ce46/4a7779dd/100004103/software/system/info/installspeedfan438.exe

SmAsH_HaCkEr
04-08-2009, 03:18
دور على أى استيكر على الباور سبلاى مكتوب عليها هو كام وات ممكن يكون لو أبو 65 مش أبو 64 تلاقى ورقة مكتوب عليها:D.أبو 65 اللى عندى 450watt فا أظن بتاعك حا يكون فى الحدود ديه و أنا مشتريه من حوالى 3 سنين أو أكتر

شوف يا معلم لقيت ستيكر مكتوب عليه الاتي


Input AC 230V


وستيكر تاني مكتوب عليه



MODEL : ATX-450W



بس بصراحة الموضوع فى الاغلب يا الباور سبلاى مش مستحمل أو ان البروسيسور يكون حرارته عالية نزل البرنامج ده و قول ايه درجة الحرارة عشان لو طلعت قويسة يبقى احتمال كبير الباور سبلاى ده لينك لتنزيل البرنامج هو ببلاش و ما فيهوش فيروس :cool: http://download.softpedia.com/dl/59e5644f4f583126ce9c2f303f11ce46/4a7779dd/100004103/software/system/info/installspeedfan438.exe

دي الصورة

http://i85.servimg.com/u/f85/12/95/83/26/test10.jpg



انا هاخش انام دلوقتي و جاي بكرة ان شاء الله

عشان لو سالت تاني ماتستناش رد دلوقتي اوك

السلام عليكم

salab
04-08-2009, 03:52
الحرارة تمام أنا عندى اقتراح رجع كارت الشاشة القديم و شوف حا يشتغل قويس ولا لا اذا اشتغل قويس اعرف ان ده الباور سبلاى مش مستحمل

Marine
04-08-2009, 12:29
في اكتر من سبب ممكن يكون البروسيسور مش متثبت كويس

الباور سبلاي ضعيف

:)

salab
04-08-2009, 14:09
مهو اذا رجع كارت الشاشة القديم و اشتغل قويس يبقى الباور سبلاى;)

Marine
04-08-2009, 14:43
كلامك صح

SmAsH_HaCkEr
04-08-2009, 23:16
شكرا علي تواصلكم السريع بس انا كدة كدة عاوز اغير الباور سبلاي اصلا يعني

انا عاوز بس نصيحة اجيب باورسبلاي نوعة ايه و سعره كام عشان ميتضحكش عليا :)

بس هي المشكلة ان البروسيسور لما باجي مثلا افك ضغط لعبة كبيرة او ارفع قاعدة بيانات علي السيرفر الشخصي (localhost) بيسخن لدرجة 50C و بيرسم جنبه نار كدة و الكوولر زي ما تقول كدة اختفي :eek:

بس انا عاوز اغير الباورسبلاي و هاجيب كوولر جديد والبروسيسور متثبت كويس

عاوز بس نصيحة نوع الباورسبلاي


ومعلش طولت عليكم

وشكرا تاني

Eng.MinaEdward
04-08-2009, 23:21
HEC 350W 165 LE
و لو حبيت تزود لقدام هات
OCZ StealthXSream 500W = 400 LE
بس ماعتقدش انك هاتحتاجة اوى و بردو اسال هنا فى الموفع

SmAsH_HaCkEr
04-08-2009, 23:26
HEC 350W 165 LE
و لو حبيت تزود لقدام هات
OCZ StealthXSream 500W = 400 LE
بس ماعتقدش انك هاتحتاجة اوى و بردو اسال هنا فى الموفع

هو انا عندي الباورسبلاي بتاعي مكتوب عليه 450W

هل 350W احسن من 450W وللا دا حاجة و ده حاجة ؟؟؟

Eng.MinaEdward
04-08-2009, 23:37
يا عم الذيذ بالمعقول كدة فى بور 450 وات ب65 جنية و جايبة من سنة اكيد دة بور تجارى او حمادة يعنى بيتكتب علية حاجة و هو بيدى حاجة تانية عشان يتباع و النالس تشترية و البور الى عندك دة من البورات التجارية دي و البورات الحقيقية من انواع مشهورة زى OCD ANTEC GIGABYTE HEC لكن اى نوع تانى مش معروف غالبا بيبقى تجارى و مستحيل بور 450 وات ب 65 دا اخرة 45 وات بس يدوبك على قد سعرة خليك فى HEC الى انا كتبتبهولك احسن عشان تعرف تشغل كارت شاشة

SmAsH_HaCkEr
04-08-2009, 23:42
شكرا يا عم علي التوضيح بس هو هيشغل كارت الشاشة وللا لا ؟؟ (سؤال غبي :rolleyes:)

و اجيبه منين انا ممكن اروح لحد التحرير محطة السادات بالمترو

وشكرا تاني

وياريت تكتبلي اسمه بالعربي عشان الراجل ميضحكش عليا ;)

Marine
05-08-2009, 00:30
بص كفاية باور hec 350 watt =160 le

لو معاك هات دة

ocz 500 watt =400 le

الاسماء بالعربي

هيك 350 وات

اوكز 500 وات

الباورين دول يكفوا ويزيدوا

SmAsH_HaCkEr
05-08-2009, 00:32
بص كفاية باور hec 350 watt =160 le

لو معاك هات دة

ocz 500 watt =400 le

الاسماء بالعربي

هيك 350 وات

اوكز 500 وات

الباورين دول يكفوا ويزيدوا


والله شكرا علي المساعدة و بصراحة موقع رائع و اعضاء اروع

شكرا ليك اخي marine

السلام عليكم

Marine
05-08-2009, 00:36
والله شكرا علي المساعدة و بصراحة موقع رائع و اعضاء اروع

شكرا ليك اخي marine

السلام عليكم

العفو دة الواجب بص لو عايز اماكن عندك مول البستان في وسط البلد

تروحلة بالمترو و تنزل السادات وتطلع مطلع المتحف المصري هاتلاقي في ضهرك كنتاكي روح هناك واسأل

الف مين يدلك :)

SmAsH_HaCkEr
05-08-2009, 00:39
العفو دة الواجب بص لو عايز اماكن عندك مول البستان في وسط البلد

تروحلة بالمترو و تنزل السادات وتطلع مطلع المتحف المصري هاتلاقي في ضهرك كنتاكي روح هناك واسأل

الف مين يدلك :)

يا سلام عليك شكرا والله بجد فنان

Marine
05-08-2009, 00:41
يا سلام عليك شكرا والله بجد فنان

العفو دة الواجب :)