المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اريد اعمل بعض التغيرات في الجهاز ارجو من الخبراء الدخول



ysf
06-08-2009, 11:56
السلام عليكم

انا عندي جهاز جمعته قبل سنه ومواصفاته

المذر GA-G31M-S2L

المعالج : e7400 2.8

الرام ( الذواكر ) 2 جيجا من شركه مجهوله

الهارديسك : WD 500 GB & Toshiba 120 GB

البور سبلاي: FPS (Blue Storm II 500W

كرت الشاشه : 8800 GT

التغيرات الي اريد عملها هي :

الرام الى 4 GB

و كيسه جديده

و كرت شاشه جديد

ومذر بورد جديده

و الميزانيه 520 دولار


ارجو منكم المساعده في اختيار القطع ..!!!!!!!!!!!!

ysf
06-08-2009, 13:33
اين انتم يا خبراء عرب هارد وير

.!!!!!!!!!!!!!!:confused:

Marine
06-08-2009, 15:56
بص انا رايي زود الرامات ل 4 جيجا نوع kingstone او ocz

البوردة هات

gigabyte ga-780g-ud3h

الكرت

powercolor hd 4870 1 giga vapor -x

الكيسة

gigabyte setto 1000

البروسيسور

amd phenom 2 x4 940


هذة الاشياء تقريبا ب 570$

واظن الباور اللي عندك اصلي

كدة معاك بروسيسور رباعي وسهل كسر السرعة

وكرت صاروخ

لو الباور مش اصلي هات الكرت دة

sapphire hd 4850 1 giga

والباور دة

ocz 500 watt

ysf
06-08-2009, 17:31
شكرا ليك اخوي بس انا ما اريد اغير المعالج

حددت المكونات المراد تطويرها

وشكرا ليك مره ثانيه

,والمذر اريدها انتل

Marine
06-08-2009, 17:41
بس المعالج بتاعك مش هيستمر معاك غير سنة او اتنين

Gwynn'bliedd
06-08-2009, 18:58
عزيزي يوسف , بما انك تريد الشراء من الانترنت فأنصحك بتغيير المعالج على الأقل لـ E8400

انظر هذه افضل تجميعة ممكن تحصل عليها

http://i31.tinypic.com/20385l.jpg

DR ! ZERO
06-08-2009, 19:16
و تغير البروسيسور ليه بس ؟ :confused: طالما مكفى شغلك خلاص و أنا شايفه ممتاز جدا و مش مستاهلة يعنى تغيره بال E8400 لو هتغيره يبقى مش أقل من ال Q9550

الرامات بس هات 4 جيجا ^2*2^ من شركة معروفة و كده الجهاز كويس جدا

و الباور كويس

و الكرت أداؤه ممتاز ما أنصحكش بتغييره دلوقتى الا لو أداؤه مش عاجبك أو شاشتك كبيرة

حجم شاشاتك كام بوصة ؟ أو الريسوليشن اللى هتلعب عليه ؟

و ممكن تكسر المعالج بتاعك و أداؤه هيزيد جدا حاول تجيب مشتت كويس

ysf
06-08-2009, 19:39
الشاشه الي بستعملها 32 بوصه

و البور كويس بس بدي اغير الكرت لانه به مشاكل

و الكرت الي ناوي عليه هو HD4890 .......??????????

DR ! ZERO
07-08-2009, 14:06
الشاشه الي بستعملها 32 بوصه

و البور كويس بس بدي اغير الكرت لانه به مشاكل

و الكرت الي ناوي عليه هو HD4890 .......??????????

فعلا شاشتك كبيرة أنصحك بال HD 4890 و الباور كويس ان شاء الله

Marine
07-08-2009, 14:17
هو انت ناوي علي 4890 يبقي كدة

q8200
hd 4890
ram 4 giga
power ocz 700 watt