المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : هل هذا المواصفات هتشغل جميع الاالعاب علي الHigh بدون مشكلة



super1
08-08-2009, 15:00
بسم الله الرحمن الرحيم

هل هذا المواصفات هتشغل جميع الاالعاب علي الHigh بدون مشكلة :

Video Card : ATi Radeon HD 4870

مسألة الPhysics فيها أي مشكلة مع الاالعاب ؟

Processor : Intel® Core™2 Quad Processor Q8200

Ram : 3GB KINGSTON

Power Supply : 500w HEC

الالعاب زي :
Crysis , GTA IV , Bionic Commando , Turok , Street Fighter IV , DEVIL MAY CRY 4 and Prototype

الماذر بورد اللي عندي هو : Gigabyte EP31-DS3L

و أنا هلعب علي 1024 × 768

منتظر الاجابة علشان ان شاء الله أنا هجدد في الاسبوع القادم يعني لسه :)

Marine
08-08-2009, 15:08
ان شاء الله كويسة

masklove
08-08-2009, 15:33
هتشتغل كويس
سؤال هو انت جبت الحاجات دي فعلا ولا لسه
ممكن تجاوب علي الاسئلة دي
1-البورسبلاي بتاعك ايه وكام وات ؟؟
2-حجم الشاشة بتاعتك ايه ؟؟
3- الماذر هتجيب جديد ولا بتاعتك نوعها ايه ؟؟
4-والميزانية كام ؟

Marine
08-08-2009, 15:37
صح كلام mask love

super1
08-08-2009, 16:08
هتشتغل كويس
سؤال هو انت جبت الحاجات دي فعلا ولا لسه
ممكن تجاوب علي الاسئلة دي
1-البورسبلاي بتاعك ايه وكام وات ؟؟
2-حجم الشاشة بتاعتك ايه ؟؟
3- الماذر هتجيب جديد ولا بتاعتك نوعها ايه ؟؟
4-والميزانية كام ؟


تم الاضافة

MHG_1
08-08-2009, 16:21
Video Card : GeForce GTS 250

Processor : Intel® Core™2 Quad Processor Q8200

Ok



Ram : 3GB

Power Supply : 500w

الرام DDr2 buss 800 2Gx2 CL5 A-DATA or KINGSTON
الباور 500w HEC or OCZ or Gigabite or Antec

الماذر بورد اللي عندي هو : Gigabyte EP31-DS3L
أوكييي
لا تنسى تحميل Windows Vista SP2 64bit
وكده ممكن تلعب جميع الالعاب على Very High
موفق ان شاء الله

super1
08-08-2009, 16:26
Ok

الرام DDr2 buss 800 2Gx2 CL5 A-DATA or KINGSTON
الباور 500w HEC or OCZ or Gigabite or Antec

أوكييي
لا تنسى تحميل Windows Vista SP2 64bit
وكده ممكن تلعب جميع الالعاب على Very High
موفق ان شاء الله



Ram : 3GB KINGSTON

Power Supply : 500w HEC

و الوندوز : Windows 7 Build 7600 RTM

masklove
08-08-2009, 16:27
Powercolor HD 4870 PCS+ 1GB GDDR5 1100LE
OCZ StealthXSream 500W = 400LE
Kingston 2G 135LE
_________________________________
1635LE
وكده افضل

super1
08-08-2009, 18:40
Powercolor HD 4870 PCS+ 1GB GDDR5 1100LE
OCZ StealthXSream 500W = 400LE
Kingston 2G 135LE
_________________________________
1635LE
وكده افضل


شكرا

1 - أنا مش بحب كروت Ati بحس أن نيفيديا أحسن و لها خبرة طويلة ,

2 - أنا أول مرة أسمع عن OCZ مش عارف أجبها أو أجيب Hec أحسن , أيه رايك أنا عايز الاحسن ؟ ,

3 - أنا مش محتاج أكتر من 3GB علشان أنا مش هستعمل نسخة وندوز 64bit أنا هستعمل 32bit علشان سمعت أنها صعبة و أن في برامج كتيرة مش متوافق حتي الان و في مشاكل , أيه رايك ؟

™MoDy_OnLiNe™
08-08-2009, 21:21
شكرا

1 - أنا مش بحب كروت Ati بحس أن نيفيديا أحسن و لها خبرة طويلة ,

2 - أنا أول مرة أسمع عن OCZ مش عارف أجبها أو أجيب Hec أحسن , أيه رايك أنا عايز الاحسن ؟ ,

3 - أنا مش محتاج أكتر من 3GB علشان أنا مش هستعمل نسخة وندوز 64bit أنا هستعمل 32bit علشان سمعت أنها صعبة و أن في برامج كتيرة مش متوافق حتي الان و في مشاكل , أيه رايك ؟


اسمحلى ارد عليك

1 - أنا مش بحب كروت Ati بحس أن نيفيديا أحسن و لها خبرة طويلة ,

>> يا باشا الموضوع مش موضوع حب ، موضوع ان فعلا ati تغلبت على نفيديا والكروت اللى من نفس الفئة السعرية الافضل بيكون لل ati ، وتقدر حضرتك تشوف مقارنات بنفسك على اى موقع هاردوير زى tomshardware

2 - أنا أول مرة أسمع عن OCZ مش عارف أجبها أو أجيب Hec أحسن , أيه رايك أنا عايز الاحسن ؟ ,

>> الشركة فعلا بدأت تنزل منتاجتها فى مصر قريب ، بس ديه شركة عالمية ، وكل اللى كنا بنسمعه عنها كان فى الاعلانات على النت او فى المجلات ، ماتقلقش منها خالص ديه شركة محترمة جدا ، وبرضوا مافيش مشاكل لو جبت ال HEC . بالنسبة للاحسن OCZ

3 - أنا مش محتاج أكتر من 3GB علشان أنا مش هستعمل نسخة وندوز 64bit أنا هستعمل 32bit علشان سمعت أنها صعبة و أن في برامج كتيرة مش متوافق حتي الان و في مشاكل , أيه رايك ؟

>> حضرتك بالنسبة لأنك مش هستخدم اكتر من 3 جيجا رام ، لو السبب وراء الموضوع ده انك مش عاوز تنزل ويندوز 64 بت ، فانا احب اطمنك مافيش اى مشاكل - نهائيا - فيه
انا شغال على الفيستا ال 64 من فترة كبيرة والصراحة هوه تحفــــــة ، افضل من الاكس بى بمراحل ، وبالنسبة لموضوع تشغيل البرامج والتطبيقات ، تقريبا 99% من البرامج بتشتغل عادى على ال 64 بت ، البرنامج الوحيد اللى مارضيش يشتغل هو ال nod 32
ده الوحيد اللى فى الفترة اللى انا نزلت فيها ال 64 بت مارضيش يشتغل علشان عاوز 32 بت ، بالنسبة لموضوع ان الويندوز فيه مشاكل ده كلام مش صحيح خالص ، انا ماحصلش معايا اى مشاكل من ساعة ما نزلته .
انصحك تجرب بنفسك ماتسمعش كلام حد ، خد النسخة ديه
windows vista ultimate 64-bit

بالتوفيق ان شاء الله ومبروك مقدما

TheInfernal
08-08-2009, 21:56
ATI أحسن من Nvidia. حضرتك هتبقى كانك بتصرف مبلغ زيادة عالفاضي لو اشتريت انفيديا. يعني الGTS 250 يوازيه من ATI الHD4850 و ده سعره 780 جنيه. و كارت HD4870 ب1050 تقريبا أقوى بفارق كبير من الGTS 250 و الHD4850.
لو مش مستريح مع OCZ في باور Gigabyte Superb 550P 450W ب350 جنيه, جودته أحسن من الOCZ بس طاقته أقل شوية.
هات 4 جيجا دلوقتي و مؤقتا اشتغل ب32-بت. أنا كمان مش مستريح ل654 بت.

Marine
08-08-2009, 22:05
مش مسألة بحب دي ودي لا ati هتدي اداء احسن بكتير من nvidia

super1
09-08-2009, 03:42
ATI أحسن من Nvidia. حضرتك هتبقى كانك بتصرف مبلغ زيادة عالفاضي لو اشتريت انفيديا. يعني الGTS 250 يوازيه من ATI الHD4850 و ده سعره 780 جنيه. و كارت HD4870 ب1050 تقريبا أقوى بفارق كبير من الGTS 250 و الHD4850.
لو مش مستريح مع OCZ في باور Gigabyte Superb 550P 450W ب350 جنيه, جودته أحسن من الOCZ بس طاقته أقل شوية.
هات 4 جيجا دلوقتي و مؤقتا اشتغل ب32-بت. أنا كمان مش مستريح ل654 بت.


1 - يعني تنصحني أجيب كارت HD4870 أحسن من 250 GTS صح و مسألة الPhysics فيها أي مشكلة مع الاالعاب ؟

2 - بخصوص الباور أنا عايز الاحسن OCZ أو Hec ؟

3 - أنا هجيب 3GB رام دلوقتي و ممكن أجيب بعدين 1GB رام

super1
09-08-2009, 04:56
تم الاضافة

MHG_1
09-08-2009, 12:45
كرت الشاشه GTX 260.216
الباور كلهم كويسين HEC OR OCZ
الرام جيب بالمره 2gx2 ممكن تشتغل علر 32 وبعدين ركب 64 بت

Marine
09-08-2009, 12:54
بس gtx 260 اغلي بكتيير جدا من 4870 فانا اقول 4870

super1
09-08-2009, 14:38
أنا هشتري 4870 , أدخل علي الموضوع ده :

هل كرت شاشة HD 4870 كويس و يشغل كل الالعاب علي أعلي حاجة بدون مشكلة ؟ (http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=128762)

Marine
09-08-2009, 14:52
تم الرد في الموضوع التاني :)