المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : هل يصلح هذا الجهاز لتشغيل الالعاب علي اعلي اعدادات



A.S.M.O
18-08-2009, 19:11
انا اشتريت كارت شاشه xfx gts250 و بروسيسور q9550 و رامات 4 جياجا باص 800 و مازر بورد gigabyte ep41 فهل المازر بورد مناسبه و هل يصلح الجهاز لتشغيل الالعاب علي اعلي اعدادات و ايه البور سبلاي الي ممكن اجيبه علشان يتناسب مع الجهاز .... مشكورين مقدما

DR ! ZERO
18-08-2009, 19:13
يشغلك الألعاب على أعلى اعدادات و التجربة خير برهان :) ..

بس شاشتك كام بوصة ؟ أو الريسوليشن اللى بتلعب عليه ؟

بخصوص الباور يكفيك 500 وات من شركة معروفة زى HEC , OCZ ب 400 جنيه .

A.S.M.O
18-08-2009, 20:05
مشكور يا باشا جدا و بالنسبه للشاشه هي DELL و هي 19 بوصه و هي فلات بس مش LCD و الريسوليشن 1152 X 864

Marine
18-08-2009, 20:14
بص الالعاب تشتغل كويس عندك الكرت دة

مناسب لشاشتك اوي يعني يمشي معاها كويس والريسوليشن ممتاز جدا في

الباور كفاية ocz 500 watt

Marine
18-08-2009, 20:49
هو فين صاحب الموضوع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

A.S.M.O
18-08-2009, 22:48
انا صاحب الموضوع يا اخ marine (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11152751) و مشكور للمشاركه بس في سؤال كمان هل المازر بورد مناسبه للبروسيسور يعني تشغله بكل قوته ؟

Marine
18-08-2009, 22:53
العفو طب ممكن تديني الموديل بالكامل ؟؟؟

A.S.M.O
18-08-2009, 23:09
Giga Byte Intel EP41-UD3L ده الموديل يا باشا

DR ! ZERO
18-08-2009, 23:15
Giga Byte Intel EP41-UD3L ده الموديل يا باشا

أيوه مناسبة و تشغل البروسيسور كويس متقلقش بس يكون أحسن لو تجيب P43 مثلا .

Marine
18-08-2009, 23:23
تشغله كويس بكامل قوته يا اخي العزيز بس لو كنت هتعمل كسر سرعة كنت تجيب p45 انما دي كافية لتشغيله بكامل قوته وتمكنك من الاستفادة بكامل طاقته وقوته

A.S.M.O
18-08-2009, 23:40
لا لا انا مش هكسر السرعه كده تمام ... هو احنا هنطير :D كفايه كده .... بس معلش مش ممكن القي بور سبلاي ارخص شويه و بنفس القوة علشان انا بصراحه اتنفضت فلوس خلاص :p و الف الف شكر ليك يا باشا

Marine
19-08-2009, 00:30
هو انت ممكن تجيب الhec ب 350 جنيه بس طبعا انا افضل الocz بس الhec 500watt ممتاز

A.S.M.O
19-08-2009, 04:10
طيب يا اخ marine (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11152751) معلش انا رخمت عليك ... هو اداء البور ده زي ده مش بيفرق ولا ايه

DR ! ZERO
19-08-2009, 10:51
لا لا انا مش هكسر السرعه كده تمام ... هو احنا هنطير :D كفايه كده .... بس معلش مش ممكن القي بور سبلاي ارخص شويه و بنفس القوة علشان انا بصراحه اتنفضت فلوس خلاص :p و الف الف شكر ليك يا باشا

يا ريت برضو لو تحاول تجيب GA-EP43-UD3L ب 520 جنيه لأن البروسيسور بتاعك ما شاء الله قوى و تقدر توصل بيه لسرعة 4.0 مع مشتت جيد ان شاء الله .


طيب يا اخ marine (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11152751) معلش انا رخمت عليك ... هو اداء البور ده زي ده مش بيفرق ولا ايه

الباور ال HEC ميفرقش عن ال OCZ غير فى خطوط 12V و عدد الأمبير لكن الاتنين بيطلعوا أمبير كويس .

+ الضمان لل OCZ سنتين ، لو مش هتقدر تجيب ال OCZ يبقى ال HEC كويس جدا .

Marine
19-08-2009, 13:12
طيب يا اخ marine (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11152751) معلش انا رخمت عليك ... هو اداء البور ده زي ده مش بيفرق ولا ايه

لا خالص :) بس انا افضل الocz انما لو مش معاك فلوس هات الhec الاتنين نفس الاداء

A.S.M.O
25-08-2009, 19:13
طيب ممكن القي فين الباور سبلاي ده hec 500w في اسكندرية و يكون بكام

DR ! ZERO
26-08-2009, 12:51
طيب ممكن القي فين الباور سبلاي ده hec 500w في اسكندرية و يكون بكام

مش عارف و الله اسأل أى حد من اسكندرية أو اسأل فى موضوع الأسعار فيه أعضاء كتير من الاسكندرية

http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=57861&page=3488

:) ..

Marine
26-08-2009, 14:43
بيتهيالي استاذ infernal من الاسكندرية اساله؟؟