المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عايز مواصفات كيسه amd ب 2500 جنية مصرى للألعاب



الصفحات : [1] 2

mota7128
20-08-2009, 21:34
السلام عليكم
ياريت تفيدونى فى تجميعة جهازى
و على العموم انا شبه استقريت على المواصفات ديه فأيه رأيكم؟
الميزانية 2500 جنية للكيسه و مش أكتر من كده بكل المقاييييييس

M.B Gigabyte Ga-MA78 ud3h
Ram 2 gb
case gamma with power supply hec 350 watt
cpu Amd athlon x2 245
VGA sapphire HD 512mb ddr5
Hdd 320 western blue
mouse + keybad gamma lol :D
مستنى ردودكم و أرآكم
وشكرا جزيلا

شلاع العتر
20-08-2009, 21:46
تجميعة طيبة أخي ...

توكل على الله .
ولكن إن أردت حاول الحصول على قرص صلب بسعة 640 جيجا ففارق السعر قليل .

محمد بن كرم
20-08-2009, 21:52
التجميعة حلوة بس هات Athlon II X2 250 = 475 EGP احسن من Athlon II X2 245

Marine
20-08-2009, 22:28
بص انا رايي

processor:amd phenom 2 x3 710 =710 le
mother:gigabyte ga-ma780g-ud3h =500 le
ram:kingstone 2 giga buss 800 =135 le
hard:w.d 320 giga blue =240 le
case:gamma 350 watt =280 le
vga : powercolor hd 4770 512mb gddr5 =720 le

محمد بن كرم
20-08-2009, 22:34
بص انا رايي

processor:amd phenom 2 x3 710 =710 le
mother:gigabyte ga-ma780g-ud3h =500 le
ram:kingstone 2 giga buss 800 =135 le
hard:w.d 320 giga blue =240 le
case:gamma 350 watt =280 le
vga : powercolor hd 4770 512mb gddr5 =720 le
طبعا يا marine التجميعة احسن بكتير لكن هو لسه هايجيب كيبورد و ماوس و انت تجميعتك مجموعها2585 جنيه يعني لو يقدر يزود و يجيب تجميعتك اكيد احسن بكتيييييييييييير

Marine
20-08-2009, 23:21
شكرا يا محمد بس انا انصح صاحب الموضوع يزود ويجيبها او كمان يزود ويجيب البروسيسور 720

DoCToR.TaHeR
21-08-2009, 00:01
شكرا يا محمد بس انا انصح صاحب الموضوع يزود ويجيبها او كمان يزود ويجيب البروسيسور 720
وانا معاك في النقطه دي :ah7:

DR ! ZERO
21-08-2009, 00:45
حاول تشترى معالج X3 710 أداؤه أعلى بكتير زى ما قال marine .

mota7128
21-08-2009, 10:41
جزاكم الله خيرا جميعا
بس انا بصراحه الميزانيه مش ممكن تزيد عن 2500 جنية
ويعدين انا عايز الجهاز للألعاب فقط لاغير فعشان كده انا معلى فى كارت الشاشة و ماقدرش ادفع أكتر مكن كده فى البروسيسور
وبعدين اعتقد ان amd athlon x2 245 كويس للألعاب
و بصراحه انا رحت عند maximum hardware
و أظ هانى نصحنى بالبروسيسور ده على أساس انى أعلى كارت الشاشة
لأنى كنت عامل ميزانية للبروسيسور 580 جنية على أساس انى أجيب كارت شاشة أقل sapphire 4670 HD 512mb ddr4
فالراجل نصحنى أنى أعلى كارت الشاشة على حساب البروسيسور مادام الجهاز للألعاب و بصراحه هو اللى رشحلى البروسيسور ده amd athlon x2 245
وكلة طبعا حسب الميزانية
بس سؤالى المهم هل الجهاز ده كده هيشفل cricys و GTA IV كويس ولا أيه النظام
و ألف شـــــــــــــــــــــــكـــــــــــــــــــــــــ ــر على اللإفاده و المشاركة

DR ! ZERO
21-08-2009, 11:29
جزاكم الله خيرا جميعا
بس انا بصراحه الميزانيه مش ممكن تزيد عن 2500 جنية
ويعدين انا عايز الجهاز للألعاب فقط لاغير فعشان كده انا معلى فى كارت الشاشة و ماقدرش ادفع أكتر مكن كده فى البروسيسور
وبعدين اعتقد ان amd athlon x2 245 كويس للألعاب
و بصراحه انا رحت عند maximum hardware
و أظ هانى نصحنى بالبروسيسور ده على أساس انى أعلى كارت الشاشة
لأنى كنت عامل ميزانية للبروسيسور 580 جنية على أساس انى أجيب كارت شاشة أقل sapphire 4670 HD 512mb ddr4
فالراجل نصحنى أنى أعلى كارت الشاشة على حساب البروسيسور مادام الجهاز للألعاب و بصراحه هو اللى رشحلى البروسيسور ده amd athlon x2 245
وكلة طبعا حسب الميزانية
بس سؤالى المهم هل الجهاز ده كده هيشفل cricys و GTA IV كويس ولا أيه النظام
و ألف شـــــــــــــــــــــــكـــــــــــــــــــــــــ ــر على اللإفاده و المشاركة

لو مش هتقدر تجيب ال X3 710 مش ضرورى ال X2 245 قوى برضو .

أيوه التجميعة كده بكرت 4770 تشغلك جميع الألعاب الحالية على أعلى اعدادات على شاشة 17 ~ 19 ان شاء الله .

Marine
21-08-2009, 14:56
جزاكم الله خيرا جميعا
بس انا بصراحه الميزانيه مش ممكن تزيد عن 2500 جنية
ويعدين انا عايز الجهاز للألعاب فقط لاغير فعشان كده انا معلى فى كارت الشاشة و ماقدرش ادفع أكتر مكن كده فى البروسيسور
وبعدين اعتقد ان amd athlon x2 245 كويس للألعاب
و بصراحه انا رحت عند maximum hardware
و أظ هانى نصحنى بالبروسيسور ده على أساس انى أعلى كارت الشاشة
لأنى كنت عامل ميزانية للبروسيسور 580 جنية على أساس انى أجيب كارت شاشة أقل sapphire 4670 HD 512mb ddr4
فالراجل نصحنى أنى أعلى كارت الشاشة على حساب البروسيسور مادام الجهاز للألعاب و بصراحه هو اللى رشحلى البروسيسور ده amd athlon x2 245
وكلة طبعا حسب الميزانية
بس سؤالى المهم هل الجهاز ده كده هيشفل cricys و GTA IV كويس ولا أيه النظام
و ألف شـــــــــــــــــــــــكـــــــــــــــــــــــــ ــر على اللإفاده و المشاركة

خلاص ماشي هات 245 قوي مش وحش خالص والكرت هات 4770 بس كدة :)

mota7128
21-08-2009, 16:24
الف الف شكر على المساعده
و أنا خلاص اشتريت الجهاز
و انا لسه بنزل لعبة cricys and GTA
بس بصراحه PES09 رائعه الحمد لله
و ان شاء الله انا ناوى انزل نسخة windows 7
سمعت ان هى جامده جدا
و الحمد لله الجهاز جميل و سريع
فجزا الله خيرا كل من شارك و افادنى بالمعلومات وآرائه
وعلى العموم انا لعبتى الاساسية بدون شك و بدون منازع
WORLD OF WARCRAFT with all its virsion
Burning crusade
Wrath of the lich king

Marine
21-08-2009, 16:28
جبت امكانيات ايه يا باشا؟؟؟

mota7128
21-08-2009, 16:35
للعلم
هى ديه الأسعار اللى انا اشتريت بيها من عند maximum hardware بتاريخ 19 / 8 / 2009

CPU Athlon x2 245 = 425
M.B MA-780g-ud3h = 520
Elixir 2GB Ram Bus 800 = 140
VGA sapphire HD 4770 512MB ddr5 = 750
Case Gamma with Power supply HEC 350 watt = 290
HD 320 western BLUE/8m = 250
Sup creative 2.1 A300 = 135
Mouse Gamma usb & keyboard Gamma = 65
يبقى المجموع 2575
و الحمد لله على كده
و انا عندى dvd و شاشة 19

Marine
21-08-2009, 16:39
الحاجة دي ممتازة ربنا يباركلك فيها الكرت والبروسيسور بس الاسعار اغلي حوالي 10 جنيه في كل منتج

mota7128
21-08-2009, 16:44
ألف شكر لكل من ساعدنى فى شراء جهازى الجديد و بصراحه
شــــــــــــــــــــــــــــكــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــر
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــاص
للعضو المميز MARINE

DR ! ZERO
21-08-2009, 16:48
الف الف شكر على المساعده
و أنا خلاص اشتريت الجهاز
و انا لسه بنزل لعبة cricys and GTA
بس بصراحه PES09 رائعه الحمد لله
و ان شاء الله انا ناوى انزل نسخة windows 7
سمعت ان هى جامده جدا
و الحمد لله الجهاز جميل و سريع
فجزا الله خيرا كل من شارك و افادنى بالمعلومات وآرائه
وعلى العموم انا لعبتى الاساسية بدون شك و بدون منازع
WORLD OF WARCRAFT with all its virsion
Burning crusade
Wrath of the lich king

ألف مبروك ، لحقت تنزل و تشترى :p .

جرب الألعاب و استمتع بالجهاز على قد ما تقدر و اى حاجة تقابلك اسأل فيها .

Marine
21-08-2009, 17:00
ألف شكر لكل من ساعدنى فى شراء جهازى الجديد و بصراحه
شــــــــــــــــــــــــــــكــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــر
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــاص
للعضو المميز MARINE


العفو انا معملتش غير الواجب

mido_fedo
25-08-2009, 00:56
الف مبروك الجهاز ياريت تقولى جربت GTA IV وايه اخبارها؟؟؟

mota7128
25-08-2009, 02:41
بصراحه مادحكش عليك
الجهاز جميييييييييييييييييل و انا مشغل عليه windows7
بس بالنسبه ل gtaiv هى تئيله حاجه بسيطه و انا مش عارف ليه
و بصراحه كل الألعاب شغاله زى الفل و جرافيك رهيييييييييييييييييييييييييييييب
بالذات assisan creed
farcry
carbon
undercover
mostwanted
كل الألعاب بصراحه شغالة على أعلى امكانيات و أعلى جرافيك بس زى ناقلتلك gta iv تقيله شوية

شلاع العتر
25-08-2009, 02:44
اخي أدعوك للانضمام الى فريق المنتدى في مشروع f@h ...

http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=103928

mido_fedo
25-08-2009, 03:04
بصراحه مادحكش عليك
الجهاز جميييييييييييييييييل و انا مشغل عليه windows7
بس بالنسبه ل gtaiv هى تئيله حاجه بسيطه و انا مش عارف ليه
و بصراحه كل الألعاب شغاله زى الفل و جرافيك رهيييييييييييييييييييييييييييييب
بالذات assisan creed
farcry
carbon
undercover
mostwanted
كل الألعاب بصراحه شغالة على أعلى امكانيات و أعلى جرافيك بس زى ناقلتلك gta iv تقيله شوية

شكرا على الرد يا جميل واعتقد انها ممكن تكون عيب بروسيسور لان دى الامكانيات الـ Recommended للعبة


CPU:Intel Core 2 Quad 2,4 GHz, AMD Phenom X3 2,1 GHz
RAM:2,5 GB Windows XP
2.5 GB Windows Vista
VGA:512 MB NVIDIA 8600 / 512 MB ATI 3870
OS:Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

HDD:18 GB


Sound:DirectX Compatible

Marine
25-08-2009, 03:45
بص حمل الكراك واحدث باتش من موقع rockstar الحاجات دي بتصلح المشاكل اللي في اللعبة زائد انك مشغل كل الالعاب العالية

كويس ولزيادة التاكيد حمل crysis warhead وقوللي كام فريم ؟؟؟؟؟؟؟؟

mota7128
25-08-2009, 15:40
ولاهى يا ملرين انا عشان أحمل crysis هتاخد وقت طويل أوى
وانا اهم لعبه بالنسبة ليه هى assisan creed
و world of warcraft
و بصراحه assisan creed الجرافيك فيها خياااااااااااااالى رهيييييييييب
وطبعا الحمد لله وحده
و انا هجرب انزل اخر باتش زى ما انت قلت ل gta iv

mido_fedo
25-08-2009, 15:57
انا بصراحة هجدد جهازى علشان العب MaFia II فقط

وميضرش برضه انى القى نظره على بقيت الالعاب

DR ! ZERO
26-08-2009, 01:02
صاحب الموضوع لسه فى تقطيع فى GTA IV حتى بعد تنزيل أخر باتش ؟

لو لسه ، حضرتك بتلعب على شاشة كام بوصة و الريسوليشن اللى بتلعب عليه كام ؟

لأن لا يمكن يكون العيب من البروسيسور ، و لا الكرت الا لو بتلعب على شاشة أكبر من 19 مثلا ،،

4770



انا بصراحة هجدد جهازى علشان العب MaFia II فقط

وميضرش برضه انى القى نظره على بقيت الالعاب



مكونات جهازك ايه ؟

بروسيسور ؟ كرت شاشة ؟ بوردة ؟

mido_fedo
26-08-2009, 01:05
صاحب الموضوع لسه فى تقطيع فى GTA IV حتى بعد تنزيل أخر باتش ؟

لو لسه ، حضرتك بتلعب على شاشة كام بوصة و الريسوليشن اللى بتلعب عليه كام ؟

لأن لا يمكن يكون العيب من البروسيسور ، و لا الكرت الا لو بتلعب على شاشة أكبر من 19 مثلا ،،





مكونات جهازك ايه ؟

بروسيسور ؟ كرت شاشة ؟ بوردة ؟

لا انا جهازى القديم مات فى 67 وان شاء الله هجيب جهاز جديد امكانياته

بروسيسور 2.4 ورام جيجا ونص وفيجا 256 نيفيديا جى فورس 5500 لو لقيت حد يشتريه قولى
4770

mota7128
26-08-2009, 01:07
انا مكونات جهازى
AMD ATHLON X2 245
M.B MA780G-UD3H
SAPPHIRE 512 MB HD DDR5
RAM 2 GB
SCREEN 19
و ياريت حد يدينى لينك الباتش عشان انا مش عارف أوصله

Marine
26-08-2009, 01:15
من موقع rockstar

DR ! ZERO
26-08-2009, 01:20
انا مكونات جهازى
AMD ATHLON X2 245
M.B MA780G-UD3H
SAPPHIRE 512 MB HD DDR5
RAM 2 GB
SCREEN 19
و ياريت حد يدينى لينك الباتش عشان انا مش عارف أوصله

شوف الموضوع ده

http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=128592

حمل الكراك و الباتش ،

حضرتك مجاوبتنيش على أسئلتى


حضرتك بتلعب على شاشة كام بوصة و الريسوليشن اللى بتلعب عليه كام ؟