المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تحديث جهازى ب Core™ 2 Duo E7600



the_lion
20-08-2009, 22:26
انا عندى مازر بورد جيجابيت p31

وكارت شاشة 7300شبست نيفديا 256 ابتو 512

وعندى كاسة جامبو ام 160 جنية مصرى والبور بتاعها مكتوب علية 500w

السؤال

انا عارف انى المزر بورد بتاعتى تقبل Core™ 2 Duo E7600

ولكن هل سيعمل عندى بكفائة ع البور بتاع الكاسة ولا هحتاج بور تانى

ارجو المساعدة من اخوانى ذو الخبرة

و على فكرة انا معاية حوالى 700 ج.م

the_lion
21-08-2009, 00:48
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DR ! ZERO
21-08-2009, 01:02
يشتغل كويس على الباور ان شاء الله لو مش هتجيب كرت خارجى .

أنصحك تجيب ال E7300 و تكسر سرعته ل 3.0 + ان ال E7600 مش موجود فى السوق ال E7500 ب 685 جنيه .

و أنصحك برضو تغير الكرت ممكن تعمل كده و هيكون أحسن بكتير

E5200 >>>> 375
PowerColor HD 4670 >>>> 490

المجموع 875 جنيه و غير الباور ب HEC 300 Watt ب 130 جنيه .

Marine
21-08-2009, 01:27
بص انت معاك 700 وتبيع البروسيسور والكرت يبقوا 900 او 950

تعمل زي ما قال دكتور زيرو

the_lion
21-08-2009, 01:35
يشتغل كويس على الباور ان شاء الله لو مش هتجيب كرت خارجى .

أنصحك تجيب ال E7300 و تكسر سرعته ل 3.0 + ان ال E7600 مش موجود فى السوق ال E7500 ب 685 جنيه .

و أنصحك برضو تغير الكرت ممكن تعمل كده و هيكون أحسن بكتير

E5200 >>>> 375
PowerColor HD 4670 >>>> 490

المجموع 875 جنيه و غير الباور ب HEC 300 Watt ب 130 جنيه .


شكرا اخى ع ردك

ولكن ال e5200

دة دول كور وانا عاوز اجيب كور تو ديو

وبخصوص كارت الشاشة مش هجيبة دلوقتى -ما ليش فى الالعاب اوى -

انا عاوز جهازى يبقى سريع وخصوصا وانا شغال ع ويندوس سفن او القيستا

the_lion
21-08-2009, 01:38
بص انت معاك 700 وتبيع البروسيسور والكرت يبقوا 900 او 950

تعمل زي ما قال دكتور زيرو

هههههههه لا انا معى 700 ب البروسيسور القديم اصل هبيعة لواحد ب 250

وهو p4 وسرعتة 3 كاش 2

يعنى انا معى 450+250= 700جنية

وبفكر اجيب كارت الشاشة بعدين

واخيرا
احب اشكرك ع مرورك

Marine
21-08-2009, 02:36
بص الدوال كور هو هو ال كور تو ديو بس الكاش بتاعه اصغر يعني هو هو الكور تو ديو

خلاص هات

e5200 =370 le
power:hec 350 watt =160 le
total
530 le
ال 170 جنيه دول حوشهم وابقي زود عليهم وهات كرت شاشة او لو مش عايز كرت وهتمشي باللي معاك يبقي

e7400 =650 le
power:hec 350 watt =160 le
total
810 le

the_lion
21-08-2009, 03:52
بص الدوال كور هو هو ال كور تو ديو بس الكاش بتاعه اصغر يعني هو هو الكور تو ديو

خلاص هات

e5200 =370 le
power:hec 350 watt =160 le
total
530 le
ال 170 جنيه دول حوشهم وابقي زود عليهم وهات كرت شاشة او لو مش عايز كرت وهتمشي باللي معاك يبقي

e7400 =650 le
power:hec 350 watt =160 le
total
810 le

مشكور اخى

ولكن لو جبت بروسيسور e7400

لازم اجيب بور سبلاىhec 350 watt

انا اللى عندى شغال معاية من سنة 100%

ومفيش اى مشاكل

DR ! ZERO
21-08-2009, 10:29
شكرا اخى ع ردك

ولكن ال e5200

دة دول كور وانا عاوز اجيب كور تو ديو

وبخصوص كارت الشاشة مش هجيبة دلوقتى -ما ليش فى الالعاب اوى -

انا عاوز جهازى يبقى سريع وخصوصا وانا شغال ع ويندوس سفن او القيستا

ال E5200 نفس معمارية ال C2D لكن مع تغيير االاسم و تصغير حجم الكاش فقط .

يبقى كده تجيب ال E7300 أو ال E7500 لكن بالنسبة للسرعة المعالج هيرفق و كرت الشاشة هيفرق برضو .

لكن طالما استخامك مش ألعاب يبقى مش ضرورى الكرت دلوقتى .

و تقدر تشتغل بالباور بتاعك مؤقتا .

Marine
21-08-2009, 14:58
مشكور اخى

ولكن لو جبت بروسيسور e7400

لازم اجيب بور سبلاىhec 350 watt

انا اللى عندى شغال معاية من سنة 100%

ومفيش اى مشاكل


ممكن تمشي بس انت وحظك انا مضمنش حاجة تبوظ :D

the_lion
21-08-2009, 16:05
ال E5200 نفس معمارية ال C2D لكن مع تغيير االاسم و تصغير حجم الكاش فقط .

يبقى كده تجيب ال E7300 أو ال E7500 لكن بالنسبة للسرعة المعالج هيرفق و كرت الشاشة هيفرق برضو .

لكن طالما استخامك مش ألعاب يبقى مش ضرورى الكرت دلوقتى .



و تقدر تشتغل بالباور بتاعك مؤقتا .

مشكور اخى ع تفاعلك

ممكن تمشي بس انت وحظك انا مضمنش حاجة تبوظ :D

يعنى مش مضمون !!!!!!!!!!

Marine
21-08-2009, 16:26
يعني انت وحظك ممكن يشتغل كويس- ممكن يبوظ الجهاز - ممكن يشتغل بس يهنج جامد

بص هي حظوظ انا رايي هاته بس هات باور hec 350 watt =160 le

عشان تريح ضميرك لان اي احتمال من دول وارد فانت ريح نفسك وهات باور اصلي اللي كتبته منه للامان ومنه لو حبيت تجدد

ممكن متجيبش باور علي حسب اللي هتجيبه

the_lion
21-08-2009, 16:33
يعني انت وحظك ممكن يشتغل كويس- ممكن يبوظ الجهاز - ممكن يشتغل بس يهنج جامد

بص هي حظوظ انا رايي هاته بس هات باور hec 350 watt =160 le

عشان تريح ضميرك لان اي احتمال من دول وارد فانت ريح نفسك وهات باور اصلي اللي كتبته منه للامان ومنه لو حبيت تجدد

ممكن متجيبش باور علي حسب اللي هتجيبه


يعنى البور ال 350 دة

يستحمل لو جبت كمان كرت شاشة SAPPHIRE HD 4670 Ultimate (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=205)

Marine
21-08-2009, 16:44
ايوة يستحمل

the_lion
21-08-2009, 16:47
شكرا اخى

Marine
21-08-2009, 17:03
العفو يا باشا

DR ! ZERO
21-08-2009, 17:16
يعنى البور ال 350 دة

يستحمل لو جبت كمان كرت شاشة SAPPHIRE HD 4670 Ultimate (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=205)

يستحمل كرت HD 4770 كمان .

Marine
21-08-2009, 18:05
صح كلامك يا دكتور زيرو