المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : تجميع كيسة للالعاب بـ 2500 جنيه



الصفحات : [1] 2

mido_fedo
25-08-2009, 01:15
الميزانية:2500 جنيه

السكن: الاسكندرية

الاسنخدام: الالعاب

عايز كيسة فقط بدون شاشة

وعايز كيسة تستمر معايا فى تشغيل الالعاب مثلا لمدة 3 او 4 سنين كده مش اغير كل شوية

مستنى اسمع رائكم .. وياريت اشوف تجميعات AMD و Intel وانه افضل فيهم؟؟

وياريت لو كارت لاشاشة يكون بلت اوت

masklove
25-08-2009, 01:57
For Intel
Core2Duo E7500 685LE
GIGABYTE GA-EP43-UD3L 530LE
Powercolor HD 4670 PCS 525LE
Kingston (2+2)G Ram 270LE
Western Digital 500G 295LE
SAMSUNG 22X 120LE
GAMMA Small 350W 285LE
_____________________________
2710 LE

For AMD
Phenom II X3 710 720LE
GIGABYTE GA-MA770-UD3 500LE
Powercolor HD 4670 PCS 525LE
Kingston (2+2)G Ram 270LE
Western Digital 500G 295LE
SAMSUNG 22X 120LE
GAMMA Small 350W 285LE
____________________________
2715 LE
انصحك بال AMD افضل وأقوي

BlacK ShaDoW
25-08-2009, 02:14
AMD Phenom II X3 720 = 800
GA-MA770-UD3 REV 2.0 = 500
2GB ELIXIR DDR2 BUS800 = 125
PowerColor HD 4670 1G = 520
W.D 320 BLUE = 240
GAMMA 350W = 285
NEC 7200S = 115
Total = 2585

و لو تقدر تزود 250 جنيه وتجيب
HD4770
هيكون افضل
بس انت حجم شاشتك كام

اتأكد ان المزر
REV 2.0

mido_fedo
25-08-2009, 02:52
حجم الشاشة 17

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-08-2009, 02:59
4670 هيبقي كافي بس لو الميزانية ممكن تزيد شوية هات 4770

mido_fedo
25-08-2009, 03:05
هيا الفيجا بلت ان ولا بلت اوت؟؟

mido_fedo
25-08-2009, 03:10
سؤال كمان معلش هل ياترى هلاقى الامكانيات دى فى اسكندرية؟؟

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-08-2009, 03:11
Out :)


سؤال كمان معلش هل ياترى هلاقى الامكانيات دى فى اسكندرية؟؟لو ملقتهوش عندكم ممكن تشحنه من القاهرة ,تفضل دا رقم شركة MAXIMUM HARDWARE ناس محترمة جدا ممكن تتصل بيهم وتشحنه للمكان اللي عايزه
الرقم 0160771001

mido_fedo
25-08-2009, 03:14
طيب تمام سؤال تانى بقى هو ده ايه؟؟

NEC 7200S = 115

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-08-2009, 03:20
طيب تمام سؤال تانى بقى هو ده ايه؟؟

NEC 7200S = 115



دا الـDVD

http://www.blogcdn.com/www.engadgethd.com/media/2009/03/sony-ad-7220-as-burner.jpg

BlacK ShaDoW
25-08-2009, 03:23
طيب تمام سؤال تانى بقى هو ده ايه؟؟

NEC 7200S = 115دي في دي رايتر :)
4670 كافي جدا لشاشتك و لو عايز تزدو و تجيب 4770 يقى احسن بس مش ضروري


معلش ايها الشاب خالد مشفتش ردك :)

mido_fedo
25-08-2009, 03:38
الف شكر يا جماعة

Marine
25-08-2009, 05:07
انا رايي تجميعة كروس فاير ممتازة

mido_fedo
25-08-2009, 14:13
ليا سؤالين يا جماعة

هل الجيجا بايت دى افضل مازر مع الـ AMD ؟؟

وكمان هل SAPPHIRE HD 4770 512MB DDR5 افضل من HD 4670 1G

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-08-2009, 14:20
الجيجا بايت متميزة في البوردات
والسؤال الثاني طبعا 4770 اقوي من 4670 بمراحل ;)

Marine
25-08-2009, 15:40
بالفعل الجيجابايت متميزة جدا في تصنيع البوردات + فعلا 4770 يستاهل الفرق اللي بينه وبين 4670

Marine
25-08-2009, 15:42
خلاص يا حاتم نزل احدث باتش وقلل الريزوليوشن سنة بسيطة وقوللي ايه اللي حصل

mido_fedo
25-08-2009, 15:45
بالفعل الجيجابايت متميزة جدا في تصنيع البوردات + فعلا 4770 يستاهل الفرق اللي بينه وبين 4670

حتى لو كانت الـ 4770 512 والـ 4670 1 جيجا

وكمان ايه نظام المازر دى ECS A780GM-A Black series؟؟؟

Marine
25-08-2009, 15:50
ايوة حتاي لو دة 1 جيجا ودة 512 ميجا القوة مش بالرامات بال ب 1 الكلوك ميموري

2 كور كلوك وحاجات تانية كتيير

البوردة معرفش هو انا معجب بسعرها بس الخامات بتاعتها بيقولوا سيئة فبتزود الحرارة جدا

mido_fedo
25-08-2009, 15:54
ايوة حتاي لو دة 1 جيجا ودة 512 ميجا القوة مش بالرامات بال ب 1 الكلوك ميموري



البوردة معرفش هو انا معجب بسعرها بس الخامات بتاعتها بيقولوا سيئة فبتزود الحرارة جدا

طيب انا سمعت ان الجيجا بايت فيها مشاكل مع معالجات الـ AMD

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-08-2009, 15:59
ولا مشكل ولا حاجة ,اشتري التجميعة وانت متطمن :).

Marine
25-08-2009, 16:00
يا راجل دة احنا طول عمرنا بنكتب جيجابايت مع amd ولا حصل مشاكل خالص

Ёŋģ. Ḿ σ ś Ť ά ƒ ά
25-08-2009, 17:25
ايوة حتاي لو دة 1 جيجا ودة 512 ميجا القوة مش بالرامات بال ب 1 الكلوك ميموري

2 كور كلوك وحاجات تانية كتيير

البوردة معرفش هو انا معجب بسعرها بس الخامات بتاعتها بيقولوا سيئة فبتزود الحرارة جدا

مين قال لحضرتك كده ,, بالعكــس ...
البــورده دي ممتــازه جدا من حيــث الحراره بالذات

بعكس الجيجابايت ,, اول ما بتشغلها بتكون حرارته 42 ,, اومال لو ضغطت عليها هتوصل لكــام !! :)

Ёŋģ. Ḿ σ ś Ť ά ƒ ά
25-08-2009, 17:28
يا راجل دة احنا طول عمرنا بنكتب جيجابايت مع amd ولا حصل مشاكل خالص

مشــاكل الجيجابايت ,, تنحصــر في الاتـــي ...

1 - اعطاء فولت اكثر من الالزم للمعالج
2 - اعطاء فولت اكثرمن الالزم للرام
3 - سخــونه كبيــره مع البورد المدمجه لكروت الشاشه
4 - التاخير في الفتح لمده 10 ثواني تقريبا

بس طبعا دا لا يقلل من شائنها و اسمها الكبيـــر ,, لكن في افضــل منها حاليا

دا راي الشخصي مع احترامي الكــامل لكل الاساتذه الافضال :)

TheInfernal
25-08-2009, 17:50
م / مصطفي
اسمح لي أقول الكلام اللي حضرتك بتقوله غير صحيح.

Ёŋģ. Ḿ σ ś Ť ά ƒ ά
25-08-2009, 17:59
والله انا اتمنــي فعلا ,, لكن انا بقـول تجربتي الشخصيــه مع الـبورده UD3H

و لك ان تتخيل كميــه المعاناه اللي بعنيها مع الحراره و فولت الرامه و المعالج !!

لدرجه اني عشان احافظ علي حراره البورده , بضطر افتــح مروحه خارجيه علي الكيسه و هي مفتوحه :(

و نزلت اخر تحديث للبايوس F4 ,, و بردوا مش عاوز يتقبل عليها !!

مش عارف هل دا عيب في بوردتي تحديدا و لا دا كلام عام ,, لكن في ناس كتيـر اصجابي اكدوا ان دي مشاكل عامه و حصلت معاهم و مش عارفين ليها حل !! :(

mido_fedo
25-08-2009, 18:02
طيب يا جماعة الـ ECS فيها نفس العيب اللى موجود فى الجياج بايت اللى موجودة فى الصفحة التالية؟؟

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=3097

mido_fedo
25-08-2009, 18:05
بصراحة الموضوع يشتت يا جماعة وعايزين رأى واحد جرب نوعين المازارات اللى موجودين فى الموضوع اللى هما

GA-MA770-UD3 REV 2.0

ECS A780GM-A Black series

نوعين دول فقط مش تجربته عموما مع الـجيجا بايت وتجربته عموما مع ECS انا عايز تجربة واحد يكون جرب النوعين دول مثلا وطبعا تكون تجربته مع الـ AMD لانى لو كنت هشترى INTEL كنت هختار الجيجا بايت

TheInfernal
25-08-2009, 18:24
والله انا اتمنــي فعلا ,, لكن انا بقـول تجربتي الشخصيــه مع الـبورده UD3H

و لك ان تتخيل كميــه المعاناه اللي بعنيها مع الحراره و فولت الرامه و المعالج !!

لدرجه اني عشان احافظ علي حراره البورده , بضطر افتــح مروحه خارجيه علي الكيسه و هي مفتوحه :(

و نزلت اخر تحديث للبايوس F4 ,, و بردوا مش عاوز يتقبل عليها !!

مش عارف هل دا عيب في بوردتي تحديدا و لا دا كلام عام ,, لكن في ناس كتيـر اصجابي اكدوا ان دي مشاكل عامه و حصلت معاهم و مش عارفين ليها حل !! :(
شكرا على اهتمامك و سرعة ردك. ياريت حضرتك تحدد الفولت الأصلي للمكونات و اللي الماذربورد مشغلاهم عليه + حرارة الكارت المدمج أثناء التشغيل + كيفية قياس الأرقام دي. بالنسبة للتأخير في فتح الBIOS فده غالبا بسبب خطأ في اعداداته.


عموما الناس اللي اشترت الماذربورد هنا في عرب هاردوير بتشكر فيها جدا و الCustomer Reviews للماذربورد على موقع Newegg مشجعة:
http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16813128382


للأسف أنا ملقتش اختبارات احترافية عليها بالذات, و لكن الاختبارات اللي اتعملت على الS2H المشابهة لها كلها بتبين انها كويسة جدا و مفيهاش العيوب اللي حضرتك ذكرتها:
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3258
http://www.tweaktown.com/reviews/1537/gigabyte_ga_ma78gm_s2h_780g_motherboard/index.html
http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2008/03/04/amd_780g_integrated_graphics_chipset/1
http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785.html
http://www.pcper.com/article.php?aid=527

Marine
25-08-2009, 18:27
كلامك خطأ تماما استاذ مصطفي