المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : كيسة للجيمز 1500 جنيه



الصفحات : 1 2 3 4 [5]

TorrentLeech
17-09-2009, 17:42
عملت عليه ضغط ببرنامج Prime95

وكنت متابع الحرارة ببرنامج CoreTemp لكن لقيتها فى فترة متعدتش الت 5 دقايق زادت بطريقة رهيبة ووصلت لـ 60 درجة فقفلته مكملتش

http://i32.tinypic.com/2a0ds2g.png

يعنى الخانة اللى تحت اللى هيا الت high دى كانت 60 درجة

و الـ Freq .#0 كان الـ Load عليه 100%

والـ Freq .#1 كان الـ Load عليه 100%

والـ Freq .#2 كان الـ Load عليه فى حاجة وعشرين فى المية وكان بيزيد

TheInfernal
17-09-2009, 19:11
عملت عليه ضغط ببرنامج Prime95


وكنت متابع الحرارة ببرنامج CoreTemp لكن لقيتها فى فترة متعدتش الت 5 دقايق زادت بطريقة رهيبة ووصلت لـ 60 درجة فقفلته مكملتش

يعنى الخانة اللى تحت اللى هيا الت high دى كانت 60 درجةالحرارة طبيعية لغاية 75


و الـ Freq .#0 كان الـ Load عليه 100%

والـ Freq .#1 كان الـ Load عليه 100%

والـ Freq .#2 كان الـ Load عليه فى حاجة وعشرين فى المية وكان بيزيدده سببه ان البرنامج ميقدرش يضغط على أكتر من نواتين. عشان تضغط على التالتة لازم تشغل البرنامج مرتين في نفس الوقت.

TorrentLeech
17-09-2009, 19:24
[right]الحرارة طبيعية لغاية 75

ده سببه ان البرنامج ميقدرش يضغط على أكتر من نواتين. عشان تضغط على التالتة لازم تشغل البرنامج مرتين في نفس الوقت.

طيب معلش هل البرنامج اللى هو Prime95 له تأثير على البروسيسور او على اى حاجة فى مكونات الجهاز؟؟

TheInfernal
17-09-2009, 20:01
طيب معلش هل البرنامج اللى هو Prime95 له تأثير على البروسيسور او على اى حاجة فى مكونات الجهاز؟؟


مبيعملش حاجة غير انه يضغط عالبروسيسور و يشوف لو فيه مشاكل.

TorrentLeech
18-09-2009, 00:05
مبيعملش حاجة غير انه يضغط عالبروسيسور و يشوف لو فيه مشاكل.

طيب دلوقتى علشان اخليه يعمل الضغط على الـ 3 اشغله مرتين ورا بعض؟؟

وايه درجة الحرارة اللى لو وصل ليها يبقى خطر واوقفه واشغله لمدة قد ايه تقريبا؟؟

TheInfernal
18-09-2009, 01:31
طيب دلوقتى علشان اخليه يعمل الضغط على الـ 3 اشغله مرتين ورا بعض؟؟

وايه درجة الحرارة اللى لو وصل ليها يبقى خطر واوقفه واشغله لمدة قد ايه تقريبا؟؟


شغله مرتين مع بعض. يعني افتح اتنين منه و شغلهم في نفس الوقت.
و درجة الحرارة 75.

DR ! ZERO
18-09-2009, 22:03
البرنامج زى ما قال أ- انفرنال مفيهوش أى خطرة على البروسيسور كل اللى بيعمله انه بيضغط عليه بالكامل ، كأنك مشغل لعبة أو تطبيق لكن تقيلة شوية .

TorrentLeech
22-09-2009, 03:48
مشكلة ممكن متكونش كبيرة لكن انا متضايق منها

دلوقتى انا سامع ان الجهاز بيعمل صوت كده وهو شغال اجى افك الغطى بتاع الكيسة الاقيها اشتغل من غير صوت ارجع اركبها واربط المسامير ترجع تعمل الصوت تانى مش عارف المشكلة من ايه هل الغطى بتاع الكيسة مش متركب كويس؟؟!!

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
22-09-2009, 03:51
مشكلة ممكن متكونش كبيرة لكن انا متضايق منها

دلوقتى انا سامع ان الجهاز بيعمل صوت كده وهو شغال اجى افك الغطى بتاع الكيسة الاقيها اشتغل من غير صوت ارجع اركبها واربط المسامير ترجع تعمل الصوت تانى مش عارف المشكلة من ايه هل الغطى بتاع الكيسة مش متركب كويس؟؟!!



لو مركب مروحة في الكيسة ممكن تكون هي اللي عاملة الصوت .!

TorrentLeech
22-09-2009, 04:08
لو مركب مروحة في الكيسة ممكن تكون هي اللي عاملة الصوت .!

الكيسة Gamma Small فيها مروحة البروسيسور ومروحة من ورا ومروحة الباور سبلاى وفى الباب بتاعها فى زى حاجة مدورة كده بتغطى على مروحة البروسيسور وتقدر تقصرها لو مش عايزها تغطى على المروحة بتاعت البروسيسور لكن مفيش مروة فى باب الكيسة

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
22-09-2009, 04:44
الكيسة Gamma Small فيها مروحة البروسيسور ومروحة من ورا ومروحة الباور سبلاى وفى الباب بتاعها فى زى حاجة مدورة كده بتغطى على مروحة البروسيسور وتقدر تقصرها لو مش عايزها تغطى على المروحة بتاعت البروسيسور لكن مفيش مروة فى باب الكيسة



ممكن تكون ملمسة في في اي حاجة ,اتاكد

TorrentLeech
22-09-2009, 05:00
ممكن تكون ملمسة في في اي حاجة ,اتاكد

ايه اللى ممكن يكون ملمس الكيسة ذات نفسها ولا الباب بتاعها؟؟

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
22-09-2009, 05:08
وفى الباب بتاعها فى زى حاجة مدورة كده بتغطى على مروحة البروسيسور

^^
دي اتاكد انها مش ملمسة في حاجة

DR ! ZERO
22-09-2009, 15:03
ايه اللى ممكن يكون ملمس الكيسة ذات نفسها ولا الباب بتاعها؟؟


خالد يقصد انها تكون ملمسة فى سلك أو فى حاجة كانت بتعمل معايا كده برضو .

بعدين حضرتك قالق نفسك كده ليه أنا متأكد ان الجهاز مفيهوش حاجة متوهمش نفسك :) ..

TorrentLeech
25-09-2009, 16:01
معلش يا جماعة انا عارف ان صدعتكم الصوت حاليا راح ومبقاش فى صوت ولا حاجة هو شكله وسواس بس

دلوقتى انا عملت ضغط ببرنامج Prime95 لمدة تلت ساعة او اكتر شوية وشوفت ان درجات الحرارة زادت اوى ودى صورة لدرجات الحرارة اثناء ما انا مشغل برنامج Prime95 ولحد ما عدى تلت ساعة تقريبا

http://i37.tinypic.com/2wodoif.jpg

لو فى حاجة مش واضحة فى الصورة قولولى ومستنى اعرف ارائكم ولو فى حد عنده البروسيسور Phenom II X3 720 BE والمازر GA-MA78GM-US2H يقولى درجات الحرارة عنده بتوصل ولا لا؟؟

DR ! ZERO
25-09-2009, 16:23
معلش يا جماعة انا عارف ان صدعتكم الصوت حاليا راح ومبقاش فى صوت ولا حاجة هو شكله وسواس بس

دلوقتى انا عملت ضغط ببرنامج Prime95 لمدة تلت ساعة او اكتر شوية وشوفت ان درجات الحرارة زادت اوى ودى صورة لدرجات الحرارة اثناء ما انا مشغل برنامج Prime95 ولحد ما عدى تلت ساعة تقريبا

http://i37.tinypic.com/2wodoif.jpg

لو فى حاجة مش واضحة فى الصورة قولولى ومستنى اعرف ارائكم ولو فى حد عنده البروسيسور Phenom II X3 720 BE والمازر GA-MA78GM-US2H يقولى درجات الحرارة عنده بتوصل ولا لا؟؟


هى تقريبا الحرارة 65 مش كده ؟

نزل البرنامج من هنا

http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/Widget-Miscellaneous/Core-Temp.shtml

أو ده

http://www.brothersoft.com/real-temp-154507.html

TorrentLeech
25-09-2009, 16:25
هى تقريبا الحرارة 65 مش كده ؟

نزل البرنامج من هنا

http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/Widget-Miscellaneous/Core-Temp.shtml

أو ده

http://www.brothersoft.com/real-temp-154507.html

اه الحرارة 65 ما انا عندى برنامج Core Temp وجبت درجة الحرارة منه وجبت الصورة منه وعملت الضغط على البروسيسور ببرنامج Prime95

الصورة طالعة مش واضحة لانى مش مصورها ببرنامج Snagit

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-09-2009, 16:28
الحرارة كدا معقولة لكن لز زادت ممكن يبقي فيه خطر

وعايز منك خدمة ...سرعة مروحة البروسيسور علي كام ؟؟

TorrentLeech
25-09-2009, 16:31
الحرارة كدا معقولة لكن لز زادت ممكن يبقي فيه خطر

وعايز منك خدمة ...سرعة مروحة البروسيسور علي كام ؟؟

هيا اخدت فترة ثابت على الـ 60 والـ 61 بتاع 5 دقايق كده وبعدين زادت للـ 65 والله اعلم لو سبته زيادة كان زاد ولا لا

معلش اعرف منين سرعة مروحة البروسيسور؟؟؟

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-09-2009, 16:46
هيا اخدت فترة ثابت على الـ 60 والـ 61 بتاع 5 دقايق كده وبعدين زادت للـ 65 والله اعلم لو سبته زيادة كان زاد ولا لا

معلش اعرف منين سرعة مروحة البروسيسور؟؟؟



من برنامج Everest
computer>>>Sensor

TorrentLeech
25-09-2009, 16:49
من برنامج Everest
computer>>>Sensor

اتفضل صورة من برنامج ايفريست

http://i33.tinypic.com/35i7jt0.jpg

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
25-09-2009, 16:57
شكرا ليك...

TorrentLeech
25-09-2009, 17:14
طيب كده يا جماعة فى حاجة لازم تتظبط مثلا من البايوس بره ولا حاجة؟؟

وهل حرارة البروسيسور بتبقى اعلى فى الـ XP من الـ 7؟؟!!

DR ! ZERO
25-09-2009, 21:19
طيب كده يا جماعة فى حاجة لازم تتظبط مثلا من البايوس بره ولا حاجة؟؟

وهل حرارة البروسيسور بتبقى اعلى فى الـ XP من الـ 7؟؟!!


لأ طبعا مفيش فرق بين حرارة البروسيسور أو الكرت أو أى حاجة فى الجهاز بين أى ويندوز أو نظام .

اتأكد انك ملعبتش فى اعدادات البيوس أو فولت البروسيسور ، أو ريح دماغك و رجع اعدادات البيوس للافتراضى .

TorrentLeech
25-09-2009, 21:30
لأ طبعا مفيش فرق بين حرارة البروسيسور أو الكرت أو أى حاجة فى الجهاز بين أى ويندوز أو نظام .

اتأكد انك ملعبتش فى اعدادات البيوس أو فولت البروسيسور ، أو ريح دماغك و رجع اعدادات البيوس للافتراضى .

مع انى ملعبتش فيها ولكنى رجعتها زى ما كانت واستاذ انفرينال قالى ان الحرارة كده كويسة

انا كنت بقول كده لانى بحس ان الاكس بى بيشغل حاجات اول ما بيفتح اكتر من ويندوز 7 يعنى لما بطلع الـ Task Manager وبختار Processes