المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : استفسار بخصوص اللوحة جيجابايت GA-MA785GT-UD3H [عنوان معدل]



KILLER WHALE
28-08-2009, 20:19
والله عندي استفسار بسيط بخصوص لوحة جيجابايت


GA-MA785GT-UD3H (http://www.gigabyte.bz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156)

هل تركب علية معالج AMD PHENOM II X3 720 او معالج AMD PHENOM II X2 550





مع العلم انا اللوحة تدعم AMD PHENOM II X4 و AMD ATHLON II X4 فقط هكدا مكتوب عليها ياريت من اصحاب الخبرة ايفيدوني

وجزاكم الله الف خير

Marine
28-08-2009, 20:27
نعم اخي الكريم تدعم كلا المعالجين

KILLER WHALE
28-08-2009, 20:47
والله حبيت نسألك انا نبي انركب علية اتنين رامات 2جيحا يعني كل رام واحد جيجا بخاصية الدول شانل اي نوعية تنصحني

exart2u
28-08-2009, 21:28
أيوه اللوحه تدعم الAM3 أصلا بس

KILLER WHALE
28-08-2009, 23:14
مشكور اخوي ياعني انركب وعلي ضمانتك

Aksam75
28-08-2009, 23:33
والله عندي استفسار بسيط بخصوص لوحة جيجابايت


GA-MA785GT-UD3H (http://www.gigabyte.bz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156)



هل تركب علية معالج AMD PHENOM II X3 720 او معالج AMD PHENOM II X2 550





مع العلم انا اللوحة تدعم AMD PHENOM II X4 و AMD ATHLON II X4 فقط هكدا مكتوب عليها ياريت من اصحاب الخبرة ايفيدوني




وجزاكم الله الف خير







دى قائمة المعالجات التى تدعمها اللوحه الأم GA-MA785GT-UD3H (http://www.gigabyte.bz/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3156)


http://www.gulfup.com/do.php?img=43203 (http://www.gulfup.com/)
http://www.gulfup.com/do.php?img=43204 (http://www.gulfup.com/)

Marine
29-08-2009, 00:03
بص عندك ال cosair و kingstone و elixir و ocz دول افضل الانواع برايي هات الelixir

Salem AL Fituri
29-08-2009, 00:26
والله عندي استفسار بسيط بخصوص لوحة جيجابايت GA-MA785GT-UD3H (http://www.gigabyte.bz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156)
هل تركب علية معالج AMD PHENOM II X3 720 او معالج AMD PHENOM II X2 550 مع العلم انا اللوحة تدعم AMD PHENOM II X4 و AMD ATHLON II X4 فقط هكدا مكتوب عليها ياريت من اصحاب الخبرة ايفيدوني وجزاكم الله الف خير
كما قال لك الاخ exart2u المعالج يركب بدون مشاكل ..
سؤال اخي بما انك من ليبيا اين وجدت اللوحة والمعالج .

S@M
29-08-2009, 03:24
يعمل بدون اى مشكلاات يا عزيزى ................:cool:

khaled samra
15-01-2010, 21:09
هل تركب بدون مشاكل على معالج
AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box

moatez
15-01-2010, 21:33
هل تركب بدون مشاكل على معالج
AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box

الاصدار 125 وات فقط منه هو اللى يركب