المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : أريد تجميعة كيسة AMD أو INTEL



aymanvet
29-08-2009, 23:57
أريد تجميعة كيسة AMD أو INTEL في حدود 1500 جنيه
للاستخدام المتوسط واحيانا ألعاب متوسطة

وى واا
30-08-2009, 00:46
أدخل هنا الموضع هيفيدك

http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=131154

Marine
30-08-2009, 00:52
انا رايي

processor:amd 7750 =350 le
mother:gigabyte ga-ma74gm-s2 =300 le
ram:elixir 2 giga buss 800 =135 le
hard:W.d 320 giga blue =240 le
case:gamma 350 watt=280 le
vga : powercolor hd 4650 1 giga ddr2 =400 le
total
1705 le
لو بامكانك تزود هاتها لانها ممتازة وحاول تزود 90 جنيه كمان وتجيب الفيجا دي

sapphire hd 4670 ultimate =490 le

masklove
30-08-2009, 04:11
Athlon II X2 250 475LE
GA-MA780G-UD3H 510LE
Kingston 2G 140LE
Western Digital 500G 290LE
SAMSUNG 22X 120LE
GAMMA Small 350W 285LE
____________________________
1775LE
ولو الميزانية لم تكفي ممكن تجيب البروسيسور Athlon64 X2 7750 BE ب 350 ليكون المجموع 1650 جنيه
انت لا تحتاج الي كارت شاشة عالي مادمت استخداماتك العاب متوسطة

TheInfernal
30-08-2009, 04:41
أنا شايف تجميعة marine أحسن لأن الكارت البلت ان في تجميعة masklove أداؤه متواضع و ما يصلحش للألعاب.

masklove
30-08-2009, 05:51
أنا شايف تجميعة marine أحسن لأن الكارت البلت ان في تجميعة masklove أداؤه متواضع و ما يصلحش للألعاب.
انا حطيت التجميعة علي اساس الكلمة دي

للاستخدام المتوسط واحيانا ألعاب متوسطة
+ ان الكارت الداخلي HD 3200 بيشغل الالعاب الحديثة وتغيير البروسيسور في المستقبل شيء متعب عكس تغيير كارت الشاشة
ومدام التجميعة للالعاب المتوسطة فالكارت هيكون جيد جدا

Marine
30-08-2009, 15:34
طب لو ممكن صاحب الموضوع يحدد نوع الالعاب؟؟؟؟

TorrentLeech
30-08-2009, 19:23
أنا شايف تجميعة marine أحسن لأن الكارت البلت ان في تجميعة masklove أداؤه متواضع و ما يصلحش للألعاب.

الكارت الـ 3200 مشغل Resident Evil 5 .. وده فيديو للعبة على الكارت طبعا انا عارف انها لسه منزلتش بس اعتقد ده مقطع كان لتجربة اللعبة

http://www.youtube.com/watch?v=TrvDVp50t1c

TheInfernal
30-08-2009, 20:08
الكارت الـ 3200 مشغل Resident Evil 5 .. وده فيديو للعبة على الكارت طبعا انا عارف انها لسه منزلتش بس اعتقد ده مقطع كان لتجربة اللعبة

http://www.youtube.com/watch?v=TrvDVp50t1c


شغالة على 600×800 و أقل اعدادات و متوسط الFPS عدده 20 يعني شغالة بطئ و ده واضح من الفيديو. لو ده مقبول بالنسبة لك فمعتقدش انه هيبقى مقبول لصاحب الموضوع,

Marine
30-08-2009, 20:26
رايي اقل فريمات هي 30 الي اعلي

TorrentLeech
31-08-2009, 01:24
بصراحة انا مش شايف بطئ فى اللعبة وانا مقولتش انها شغالة على اعلى اعدادات ولكنها شغالة على الكارت ده مع ان امكانيتها الـ Recommended عايزة كارت شاشة ATI Radeon HD 4800 او NVIDIA GeForce 9800

Marine
31-08-2009, 01:32
لانك مشغلها علي minimum ريسوليوشن

aymanvet
01-09-2009, 00:49
شكرا جزيلا
كنت عايز استفسرعن شوية حاجات
كان في جهاز كارت الشاشة nVidia gforce fx5200
والبروسيسور intel 3.2/cash 2mega
ومش عايز الجهاز ده أقل منه
وعفوا أنا خبرتي محدودة

Marine
01-09-2009, 01:02
الاجهزة اللي بنتكتبها لك قوية اوي البلت ان اقوي من 5200 دة بمراحل كتييرة اوي والبروسيسور اضعاف مضاعفة في القوة

TorrentLeech
01-09-2009, 02:04
لانك مشغلها علي minimum ريسوليوشن

مش انا اللى مشغلها انا شوفت الفيديو على اليوتيوب ومش شايف ان فى تأثير على اللعبة

Marine
01-09-2009, 02:08
خلاص انت ادري