المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : طلب معالج جيد بسعر 700



Al-GameR
06-09-2009, 23:29
السلام عليكم
اخواني انا ابي معالج جديد و ميزانيتي 700 ريال:D
شكرا

الانيق
06-09-2009, 23:36
intel ?

لنفس الجهاز اللي في المواصفات ولا جهاز جديد ؟

Marine
06-09-2009, 23:37
amd ولا انتل وايه نوع الرامات والباس ؟؟؟؟؟

Al-GameR
07-09-2009, 15:40
intel ?

لنفس الجهاز اللي في المواصفات ولا جهاز جديد ؟


نفس الجهاز
طبعا سأختار الأفضل

whyme_1
08-09-2009, 16:56
انصحك بintel core 2 due e8400

Marine
08-09-2009, 17:04
ما نوع البوردة والباص بتاع الرامات ؟؟؟؟؟؟

SNAKE180592
08-09-2009, 17:34
رأيي أنك تشتري Q9400 و لو ممكن تزود ميزانيتك و تجيب ال Q9550 يبقى أحسن.

king of sparta
09-09-2009, 03:45
Q9400 ب 750 ريال ...

Al-GameR
09-09-2009, 23:57
شكرا يا اخوان بس هل Q9400 يركب على DG33BU ?
وهل Q9400 اقوى من Amd phenom II x4 810 بكثير؟
شكرا:ah4:

SNAKE180592
10-09-2009, 00:36
شكرا يا اخوان بس هل Q9400 يركب على DG33BU ?
وهل Q9400 اقوى من Amd phenom II x4 810 بكثير؟
شكرا:ah4:


البوردة دي تدعم ال Q9400
http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DG33BU

و هو أقوى من Phenom II X4 810 بفارق كويس.

Marine
10-09-2009, 01:21
البروسيسور دة مساوي ل 940 من amd في الاداء (والسعر دة بالنسبة لمصر)

Al-GameR
10-09-2009, 02:44
البوردة دي تدعم ال Q9400
http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?BoardName=DG33BU

و هو أقوى من Phenom II X4 810 بفارق كويس.


تسلم اخي :D
ما شاء الله خبير:ah4:

Al-GameR
10-09-2009, 02:47
البروسيسور دة مساوي ل 940 من amd في الاداء (والسعر دة بالنسبة لمصر)


طيب بس هل يركب على
DG33BU
لو ما يركب ؟

وشكرا;)

DR ! ZERO
10-09-2009, 10:59
طيب بس هل يركب على
DG33BU
لو ما يركب ؟

وشكرا;)



يشتغل عليها من غير مشاكل .

Marine
10-09-2009, 12:33
طيب بس هل يركب على

DG33BU
لو ما يركب ؟


وشكرا;)


يركب :)

Al-GameR
10-09-2009, 16:36
يشتغل عليها من غير مشاكل .

مشكور دكتر زيرو :rolleyes:

Al-GameR
10-09-2009, 16:37
يركب :)


شكرا اخي الكريم مارين