المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عايز اجمع كيسه بميزانيه فى حدود 2000 جنيه مصرى للاستخدام فى الالعاب



الصفحات : [1] 2

justspeak
20-09-2009, 01:20
عايز اجمع كيسه بميزانيه فى حدود 2000 جنيه مصرى للاستخدام فى الالعاب مثل
pro evolution 2010 والافلام والانترنت وكذلك بعض البرامج العاديه ويكون ادائه كويس واجزائه متناسقه
انا من الجيزه وعايز اشترى بعد العيد
فى انتظار ردودتكم بسرعه الله يكرمكم

Marine
20-09-2009, 01:26
شوف كدا

processor:amd 250 =460 le
mother:gigabyte ga-ma74gm-s2 =300 le
ram:kingston 2 giga buss 800 =160 le
hard:Wd 320 giga blue =240 le
case:gamma 350 watt =280 le
vga: powercolor hd 4770 512mb gddr5 =730 le
total
2170 le

المزر تجيبها rev 2 و rev 3 لو كتيرة ممكن تغير المزر والبروسيسور الي

gigabyte ga-g31m-es2l =295 le
processor: e5200 =355 le

اجمالي 2060 جنيه ولو دي كمان كتيرة غير المزر الي

asus p5kpl-am ب 260 جنيه

justspeak
20-09-2009, 01:33
انا متشكر جدا يا marine وومكن اسال سؤال هو ايه افضل مكان اشترى منه الاجزاء دى ويكون قريب لى

BlacK ShaDoW
20-09-2009, 01:38
شوف كدا

processor:amd 250 =460 le
mother:gigabyte ga-ma74gm-s2 =300 le
ram:kingston 2 giga buss 800 =160 le
hard:Wd 320 giga blue =240 le
case:gamma 350 watt =280 le
vga: powercolor hd 4770 512mb gddr5 =730 le
total
2170 le

المزر تجيبها rev 2 و rev 3 لو كتيرة ممكن تغير المزر والبروسيسور الي

gigabyte ga-g31m-es2l =295 le
processor: e5200 =355 le

اجمالي 2060 جنيه ولو دي كمان كتيرة غير المزر الي

asus p5kpl-am ب 260 جنيه
تجميعة ممتاز يا مارين
انا ارشح الانتل لان المزر الـ740 ضعيفة في امكانياتها و انتهى عصرها من زمان
و الفرق بين الـ5200 و الـ250 قليل جدا مش محسوس بيه :)

Marine
20-09-2009, 11:55
علي فكرة يا كروس g31 تقابل 740 جي من amd يعني الاتنين واحد بس انا افضل 250 لانه اقوي من 5200 بفرق كبير

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=96&p2=66

بدون كسر سرعة طبعا فانا قولت له عليه ولكن لو مفيش ميزانية 5200 هيؤدي الغرض وزيادة

justspeak العنوان الخليفة المأمون مول سوق العصر (روكسي).

justspeak
20-09-2009, 18:55
اولا متشكر يا marine جدا لردك على واهتمامك
كنت عايز اسألك للافاده هو ليه كارت الفيجا سعره عالى كده على فكره انا بلعب كوره بس زى ماقولتلك pro evolution soccer الاصدارات الحديثه منها
فهل ممكن استفيد من فرق السعر فى ترقيه قطع اخرى حتى تفيدنى فى المستقبل

justspeak
20-09-2009, 19:00
معلش يامارين نسيت اقولك ان الشاشه عندى 19 بوصه
وانى كمان مش بغير كمبيوتر بعد فتره قصيره يعنى دوره تغيير الكمبيوتر عندى طويله
يعنى عايز حاجه للمستقبل

Marine
20-09-2009, 19:25
انت اخرك pes بس ؟؟؟

justspeak
20-09-2009, 19:27
اه انا بحب العب كوره بس وممكن العب العاب تانيه بس مش كتير

Marine
20-09-2009, 19:52
يعني ليك في الجيمز التقيلة زي gta iv

justspeak
20-09-2009, 19:58
حاليا لالالالالالالالا بس ممكن العبها بعد كده
معلش انا عارف انى حيرتك معايا وتعبتك كمان

Marine
20-09-2009, 20:00
لا ولا يهمك طب سؤال انت بتحب تلعب علي اعدادات ايه وريسوليوشن كام؟؟؟ (ممكن بعض الامثلة من الالعاب الجديدة التي

تلعبها )

justspeak
20-09-2009, 20:08
ما هو الجهاز بتاعى امكانياته ضعيفه يعنى انا ماليش الاختيار فى الريسوليوشن والاعدادت انا بختار اقل حاجه علشان اقدر العب اللعبه باقل امكانيات "pes 6ومتأسف جدا على تعبك معايا
وعلى فكره انا مش مستغلى كارت الفيجا الحمد لله الفلوس موجوده بس انا مش عايز اجيب حاجه مش هتفيدنى

Marine
20-09-2009, 20:18
بص عمري ما هاكتب حاجة تعيش اكثر من سنتين ب2000 جنيه خصوصا الكمبيوتر كل يوم في تجدد انا رايي هات الamd تعيش سنة ونص او سنتين (لا اعمل بالمستقبل ولكن دي نسبة تقريبية):)

Marine
20-09-2009, 20:50
وبكرر السؤال هل هتلعب جيمز كبيرة زي crysis وgta iv و far cry 2 ؟؟؟(علي اعدادات كويسة ) معلش بتعبك معايا

justspeak
20-09-2009, 21:08
دا انا اللى تعبتك معايا ومعلش على التأخير فى الرد كان عندى مشكله فى الجهاز
لا انا مش ناوى العب الالعاب التقيله اوى دى

Marine
20-09-2009, 22:07
يعني خلاص هتلعب فيفا او برو بس وممكن مثلا nfs

justspeak
20-09-2009, 22:12
ايوه فعلا هو كده

Marine
20-09-2009, 22:14
وعايز الجهاز يعد كام سنة ؟؟

justspeak
20-09-2009, 22:21
انا مش فاهم اخر رد بس لو تقصد اغيره بعد اد ايه ممكن بعد 2-3 سنه
اما لو تقصد هشترى امتى فى خلال 2-3 اسبوع

Marine
20-09-2009, 22:30
بص بعد مدة معرفش ايه اللي هيحصل وايه هيكون اداء الالعاب dx11 مع الكروت الحالية ولكن رايي

هات التجميعة الamd اللي كتبتها في الاول خالص :) او لو مش معاك فلوس هات الانتل

MrEhabYoussrey
21-09-2009, 01:29
إوعي تجيب ماذر بورد ASUS
ولازم تجيب 1+1 GB ذاكرة مش 2 مرة واحده
ده لمصلحتك

Marine
21-09-2009, 10:23
ممكن اعرف ليه المزر دي مجربها العضو دكتور زيرو وشغالة مية مية معاه

BlacK ShaDoW
21-09-2009, 10:24
إوعي تجيب ماذر بورد ASUS
ولازم تجيب 1+1 GB ذاكرة مش 2 مرة واحده
ده لمصلحتك
ليه يعني !!!!!!

Marine
21-09-2009, 10:33
وكمان ايه فائدة 1+1 جيجا هيعملوا 190 جنيه بدون فائدة :)

بل بضرر لما يجي يحط رامة 2 جيجا مش هيبقي في مكان يعني يشيل قطعة ويبقوا 3 جيجا انما قطعة 2 جيجا علي قطعة 2 جيجا زييها يبقوا 4 جيجا :)

MrEhabYoussrey
21-09-2009, 11:40
والله لو إنت متأكد إن ال ASUS كويسة أوي إشتريها لكن أنا مجربها في كل الموديلات ولا نافعة عشان اللي بينزل لنا مصر زبالة.
بالنسبة ل 2 رام ده طبعا عشان تشغل خاصية Dual Channel بمعدل نقل بيانات 128bit بدلا ما تبقي رامه واحده بمعدل 64bit
يا إما إتنين كل واحدة 1G أو كل واحده 2G المهم إتنين ضروري جدا

Marine
21-09-2009, 12:45
الASUS الموديل دة ممتازة

الرامات رايي 2 جيجا قطعة واحدة افضل

MrEhabYoussrey
21-09-2009, 13:10
واضح إنك ما تعرفش أي حاجة عن Dual Channel
بس لما تعرف ما تندمش إنك إشتريت واحدة بس

justspeak
21-09-2009, 13:39
بعد ان marine (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11152751) انا ممكن اخد رأى MrEhabYoussrey (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11161433) فى التجميعه الاولى
ايه رايك يا MrEhabYoussrey (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11161433) فى التجميعه الاولى بتاعت مارين

Marine
21-09-2009, 13:52
حقك :)