المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : صاحبي يشتري القطع من النت للعبه .Flight.Simulator.FSX.Traffic.X



ghost12
07-10-2009, 15:38
صاحبي يبي يشتري كمبيوتر جديد للعبه .Flight.Simulator.FSX.Traffic.X
فيديو العبه
http://www.youtube.com/watch?v=ox63gPujdS8&feature=response_watch
يعني نفسها ماتعلق العبه

ويريد موصفات جيده للتشتغل العبه بدون تقطع

من موقع امزون

اريد مذربود و بروسييبر والرام 8 قيقا وكرت شاشه

والسعر للكل القطع ب 520 دينار كويتي تقريبن 1,815 دولار

ويكون تشغيل مع العبه بدون تعلق او بطء
Flight.Simulator.FSX.Traffic.X

Gwynn'bliedd
07-10-2009, 16:02
لكن هل التجميعة بشاشة ام لا؟

هذا انسب شئ له

ابحث عن نفس القطع في امازون

http://i33.tinypic.com/311rx2h.jpg

ghost12
07-10-2009, 16:11
مع خبرتي القديمه
ASUS Rampage II Extreme LGA1366 Intel X58 DDR3-1600 ATX Motherboard

Corsair TR3X6G1600C7D Dominator 6 GB PC3-12800 1600 MHz 240-pin Triple Channel Core i7 DDR3 Memory Kit

Intel Core i7 860 2.8GHz Quad-Core LGA1156 Desktop Processor

وهذا احتياري سريع بالموقع امزون بس كرت شاشه شنو احسن مارعف

ghost12
07-10-2009, 16:17
لكن هل التجميعة بشاشة ام لا؟

هذا انسب شئ له

ابحث عن نفس القطع في امازون

http://i33.tinypic.com/311rx2h.jpg

لا بدون شاشه

هل يعتبر كرت شاشه زين

و الرام و بروسيسر افطل انا اخترته ؟؟؟

شكرا عللى رد

ǺђḾỂĐ260
07-10-2009, 16:27
التجميعه ديه كسه جدا الى بتاعت الاخ Raul™ (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=105817) تشغل اى لعبه على اعلى الاعدادات يعنى الجهاز ده ميه ميه

ghost12
07-10-2009, 16:39
التجميعه ديه كسه جدا الى بتاعت الاخ Raul™ (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=105817) تشغل اى لعبه على اعلى الاعدادات يعنى الجهاز ده ميه ميه

مشكور على الرد و ماقتلي وتجميعي ؟؟؟

Gwynn'bliedd
07-10-2009, 16:53
كرت الشاشة اختار 2 من 5870

ghost12
07-10-2009, 17:30
كرت الشاشة اختار 2 من 5870
شكرا ويطلبله 2

ASUS Rampage II Extreme LGA1366 Intel X58 DDR3-1600 ATX Motherboard (http://www.amazon.com/Rampage-II-Extreme-DDR3-1600-Motherboard/dp/B001KA9PZK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1254928620&sr=1-1)
373 $

[/URL][URL="http://www.amazon.com/Intel-2-66GHz-Hyper-Threading-LGA1366-Processor/dp/B001H5T7LK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1254928584&sr=1-1"]Intel Core i7 920 2.66GHz 8M L3 Cache 4.8GT/sec QPI Hyper-Threading Turbo Boost LGA1366 (http://www.amazon.com/Intel-2-66GHz-Hyper-Threading-LGA1366-Processor/dp/B001H5T7LK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1254928584&sr=1-1)

$279.99

Corsair TR3X6G1600C8D Dominator 6 GB 3 x 2 GB PC3-12800 1600MHz 240-Pin DDR3 Core i7 Memory Kit (http://www.amazon.com/Corsair-TR3X6G1600C8D-Dominator-PC3-12800-1600MHz/dp/B001L4A76G/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=pc&qid=1254928809&sr=1-3)

189.99$

Sapphire Radeon HD 5870 1 GB DDR5 PCI-Express Graphics Card 100281SR (http://www.amazon.com/Sapphire-Radeon-PCI-Express-Graphics-100281SR/dp/B002PK14SU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=pc&qid=1254928334&sr=1-2)

كرتين ب 779.98$


وكله يطلع
1,622.96


هل في بعد الاضفات مثل هاردسك او شيء اخر ؟؟؟


وانا بضيف هذا هل زين ؟؟؟
Cooler Master V8


http://www.amazon.com/Cooler-Master-Nickel-Aluminum-Heatpipes/dp/B001KUV2KQ/ref=pd_cp_pc_3

ǺђḾỂĐ260
07-10-2009, 17:51
مشكور على الرد و ماقتلي وتجميعي ؟؟؟

اه تجمعيتك برده كويسه ميه ميه

Gwynn'bliedd
07-10-2009, 19:05
بالباقي تقدر تجيب هارد ومشتت احترافي

ghost12
07-10-2009, 20:50
بالباقي تقدر تجيب هارد ومشتت احترافي

وعطني احسن هاردسك ومشتت خترافي :)

SNAKE180592
07-10-2009, 21:16
وعطني احسن هاردسك ومشتت خترافي :)

التجميعة دي ممتازة و لو تقدر تشتري القطع دي يبقى أفضل بكثير

Intel 80 GB X25-M MLC SSD 2.5-Inch / 7.0 mm ==> 350$
Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB ==> 95$
COOLER MASTER Intel Core i7 compatible V8 RR-UV8-XBU1-GP ==> $62.43
SILVERSTONE SDP08 3.5 to 2 X 2.5-Inch Bay Converter ==> 7$

ghost12
08-10-2009, 04:18
التجميعة دي ممتازة و لو تقدر تشتري القطع دي يبقى أفضل بكثير

Intel 80 GB X25-M MLC SSD 2.5-Inch / 7.0 mm ==> 350$
Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB ==> 95$
COOLER MASTER Intel Core i7 compatible V8 RR-UV8-XBU1-GP ==> $62.43
SILVERSTONE SDP08 3.5 to 2 X 2.5-Inch Bay Converter ==> 7$

مشكور وراح اطلبهم ما عدا هاردسك الغالي :)

ghost12
08-10-2009, 06:28
عندي سواله قبل اشتري وتوهق
Corsair CMD8GX3M4A1600C8 Dominator 8 GB 4 x 2 GB PC3-12800 1600MHz 240-Pin DDR3 Core i7 and Core i5 Memory Kit


هل شغال مع مذربود

وشنو الفرق
Corsair TR3X6G1600C8D Dominator 6 GB 3 x 2 GB PC3-12800 1600MHz 240-Pin DDR3 Core i7 Memory Kit


وايهم احسن

S@M
08-10-2009, 11:36
ASUS Rampage II Extreme LGA1366 Intel X58 DDR3-1600 ATX Motherboard

Corsair TR3X6G1600C7D Dominator 6 GB PC3-12800 1600 MHz 240-pin Triple Channel Core i7 DDR3 Memory Kit

Intel Core i7 860 2.8GHz Quad-Core LGA1156 Desktop Processor

بس المزر بورد دى لا يركب عليها هذا البروسيسور يا عزيزى ........لآن سوكيت البروسيسور مختلف...!!

المفروض انة اللى يركب عليها .......CORE17 920 ...ويفضل ان يكون من اصدار D0....مع مشتت V8 ....:ah7::ah7:

ghost12
08-10-2009, 12:28
بس المزر بورد دى لا يركب عليها هذا البروسيسور يا عزيزى ........لآن سوكيت البروسيسور مختلف...!!

المفروض انة اللى يركب عليها .......CORE17 920 ...ويفضل ان يكون من اصدار D0....مع مشتت V8 ....:ah7::ah7:

شكر ليك على الملحظه



وهل رمات بتركب على المذربود

ghost12
08-10-2009, 16:10
صاحبي غير كل شيء يشوف سعر ومو عاجبه

تم تغير مذبورد الى P6T Deluxe V2

اذا في احسن يكون بحدود 300 للمذربود

والكرت هذا مو عاجبه لان يبيه بقطعه واحد ويكون بسعر 500 اقوى شيء بهذا السعر

ghost12
09-10-2009, 11:37
شنو خالصة وقت صلحيه الموضوع يعني مافي مساعدات ؟؟؟؟

غريبه :)

mahdi611
21-10-2009, 17:02
اخي الفاضل لاتتعب نفسك بكرتين فيديو ,,, فحسب تصفحي وقراءتي من المنتديات الجنبيه فلن تستفيد من كرتين للسيميوليتر على الاطلاق
بل بالعكس لان هذه اللعبه تعتمد بالاساس على قوة المعالج ومن ثم على كرت الفيديو واي كرت فيديو من الطبقه المتوسطه فما فوق راح يسد احتياجك وزياده يعني باختصار كرت الفيديو الذي اخترته حضرتك قوي جدا
تحياتي لك

وانا من عشاق ال FSX

وكل يوم اتابع في المنتديات الاجنبيه واشوف اراء الناس واتعلم من اخطاءهم وانا على وشك تجميع نفس اختيارك بس نقطة حيرتي هي المعالج

mody 2008
22-10-2009, 13:57
نايس

حتى الـFSX هنا الكلام ده جميل أوى

بص بقى أنا حقولك حاجه

أحسن بروسيسور و كارت شاشه للـFSX هما Core i7 , Nvidia 8800 GTX ( أفضل كارت شاشه موجود للسيميلاتور ده) و ممكن برضه 9800 أو GTS 250 بس هما أوحش من الـ8800 GTX

حتقولى ليه ؟؟ و أزاى إذا كان الـ9800 و الـ250 أحدث من الـ8800 ؟!!

لأنه فيه مشكله فى السيميلاتور بتخلى أفضل أداء له مع الـ8800

برده فى الـHD 4780 من ATI ممكن يشترى 2 و يربطهم كروس فاير ( لو معاه ميزانيه ) و حيبقى أحسن أداء يشوفه فى السيميلاتور و لكل الألعاب إن شاء الله

أما لو كان صاحبك عايز كارت الشاشه للسيميلاتور و ألعاب كمان عايزه كروت عاليه

فأنا بنصحه بالـ9800 فهو أقل كفاءة بقليل من الـ8800 على السيميلاتور و بيشغل الألعاب الجديده تمام زى الـPES 2010 , GTA IV

تحياتى ..

SeeNoEvil
03-11-2009, 05:38
انا شايف انك تجيب i7 مع 5850 او 5870 لو الميزانية تسمح وهتشغل اي حاجه مش اللعبه دي بس

X-MAN
03-11-2009, 16:38
معلش بس انا ممكن اسال سؤال؟
ماشى....طب ممكن اعرف صاحبك بيشترى من موقع ايه وهو منين