المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : هل يمكن تركيب ذاكره 1 جيجا على جهازي البنتيوم 4 (عنوان معدل)



salem_2007
20-10-2009, 16:28
بسم الله الرحمن الرحيم


انا عندة جهاز بنتيوم 4 و انا عاوز اركب رامات 1 جيجا هل هينفع اركب رام 1 جيجا لى جهاز بنتيوم 4 .

انا عندى رمات 2 265 = يعنى 512 انا ممكن اشيل وحدة وى احط وحده 1 جيجا و لا مافيش رامات 1 جيجا للبنتيوم 4 .


ارجــــــــــــــــــــــــــو ا الافــــــــــــــــــــادة و شـــــــــــــــــــكــــــر ا :)

Ҝ ђ Λ Ł Є δ
20-10-2009, 16:59
موديل البوردة عندك ايه ؟؟

S@M
20-10-2009, 17:01
اعتقد ان الرامات ال DDR1 ...ال 1 جيجا شحيحة تماما الآن ...لكن ممكن نضع 2 *512 ....وهيدولك اداء الواحد جيجا ...واحسن كمان ...:)

salem_2007
20-10-2009, 17:26
مشكور يا اخ S@M

نوع المازر بورد FOXCONN بس انا مش عارف موديل كام

vmidov
20-10-2009, 20:09
لازم حضرتك تعرف الموديل عشان تعرف اذا كانت البورده تدعم 1 جيجا أو لأ
ممكن تنزل البرنامج ده
من هنا (http://fs14.filehippo.com/8510/da17ae5753424c2baa0caca605cfa5a5/cpuz_152.zip)
وأفتح الTab اللى أسمها
MainBoard وخد ليها صوره وأرفعها أو أنسخ كل البيانات اللى فيها وحطها هنا

salem_2007
21-10-2009, 11:04
معلش حضرتك انا هتعبك معا شوا ممكن تدى اسم البرنامج الى بعرف البيانات او نوع البوردة و مودلها اصل انا حقيقى مش لاقى العلبة بتاعت البوردة انا اسف جدا .

vmidov
21-10-2009, 11:33
معلش حضرتك انا هتعبك معا شوا ممكن تدى اسم البرنامج الى بعرف البيانات او نوع البوردة و مودلها اصل انا حقيقى مش لاقى العلبة بتاعت البوردة انا اسف جدا .

مفيش أى تعب خالص أتفضل البرنامج

أضغط هنا (http://fs14.filehippo.com/8510/da17ae5753424c2baa0caca605cfa5a5/cpuz_152.zip)

salem_2007
21-10-2009, 15:51
model- SIS-661
AGP version 3.0
اعتقد وشكرا على البرنامج

vmidov
21-10-2009, 16:26
model- SIS-661
AGP version 3.0
اعتقد وشكرا على البرنامج

أستاذى العزيز شوف كده هى دى البورده بتاعتك

http://www.foxconnchannel.com/Upload/Mainboard/200706190851170125_661FXGX7MJ-RSH.jpg

لو هى دى يبقى تقدر تركب لغايه 2 جيجارامات

salem_2007
21-10-2009, 18:55
نعم يا اخى صح ايه دة هههههههههههههههه هى فعلآ :) ميرسى جدا

hayatna.org
21-10-2009, 20:25
وفقكم الله

RAMON MUSIC
22-10-2009, 02:28
ممكن استفسار من الاخوة بعد اذن صاحب الموضوع
هل البوردة دى ممكن تشيل هارد 500 جيجا ساتا ولا لا؟
انا البروسيسور عندى سيليرون 2.93 GH
والرام 1.5 giga

vmidov
22-10-2009, 03:45
ممكن استفسار من الاخوة بعد اذن صاحب الموضوع
هل البوردة دى ممكن تشيل هارد 500 جيجا ساتا ولا لا؟
انا البروسيسور عندى سيليرون 2.93 GH
والرام 1.5 giga

هى اساسا مفهاش سوكت ساتا وعشان تركبه محتاج وصله لكن هيشتغل عادى

RAMON MUSIC
22-10-2009, 04:25
هى اساسا مفهاش سوكت ساتا وعشان تركبه محتاج وصله لكن هيشتغل عادى
Specifications
Mfr Part Number: 661FX7MI-S
CPU: Socket 775 supports Intel LGA 775 processors; FSB 800/533 MHZ
Chipset: SiS 661FX & 964
Memory: 2x DDR-400/333 DIMMs, Single Channel, Max capacity 2GB
Slots: 1x AGP 8X slot; 3x PCI slots
IDE/SATA: 2x ATA-133 channels; 2x SATA ports support RAID 0, 1, JBOD
Audio: Realtek ALC653 5.1 channel Audio CODEC
Video: Integrated SiS Mirage Graphics Controller shared upto 64MB system memory
LAN: Broadcom AC131KML 10/100Mbps Ethernet Controller
Ports: 8x USB 2.0 ports (4 rear, 4 by headers); 2x PS/2 ports; 1x Parallel port; 1x VGA port; 1x RJ45 port; Audio I/O jack
Power Connector: 1x 20pin main power, 1x 4pin CPU power
Form Factor: Micro ATX, 9.6 x 8.3 inch
Package:Retail

Coolman4now
22-10-2009, 04:28
- الساتا موجود فى البوردة ، لكن لونه أسود ياميدو ، على شمال الحجارة.

vmidov
24-10-2009, 11:34
- الساتا موجود فى البوردة ، لكن لونه أسود ياميدو ، على شمال الحجارة.


يانهار أبيض تصدق مش شايفها خالص :ah38:
شكرا ياكوول مان :ah7: