المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مساعدة من خبراء الهاردوير ،،



alrantese
29-10-2009, 19:22
بسم الله الرحمن الرحيم ،،
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ،،
_____________
اخوانى انا جهازى قديم شوى ،،
المهم كان عندى 2 رامه 256 ،،ddr1
وللاسف واحده منهم باظت ،،
المهم الرامه ال 256 الموجوده الان الباس بتاعتها 133 ،،
اشتريت رامه 512 الباس بتاعها 200 ،،وركبتها مع الرامه ال 256 ،،
مركب الان على الجهاز مع بعض ،،
السؤال الان ،،
هل يتوافقوا مع بعض ولا ممكن تحدث مشاكل بعد كده ،،؟
هل تفرق اركب الرامه ال 512 فى المنفذ الاول او الثانى ولا ليهم ترتيب معين ،،؟
فى الانتظار وجزاكم الله خير ،،

S@M
29-10-2009, 22:26
ما هو نوع البروسيسور والباس بتاعة قد اية ؟؟:)

alrantese
30-10-2009, 00:53
ما هو نوع البروسيسور والباس بتاعة قد اية ؟؟:)


اتفضل اخى صورة من cpuz


http://front1.monsterup.com/upload/1256856728981.png

Extreme2
30-10-2009, 01:26
أخي إن شاء الله لا توجد مشكلة , لكن سرعة الذاكرة التي أضفتها سيتم توظيفها على التردد 133Mhz( أي بتردد 266Mhz فعلي ) وليس 200 الذي هو 400Mhz ..
بالتوفيق .

S@M
30-10-2009, 01:29
ركب الرام وانت مطمئن يا عزيزى لن يوجد تعارض لآن البروسيسور لن يشغل جميع الرامات الا بتردد 266 :)

بالتوفيق

alrantese
30-10-2009, 01:42
أخي إن شاء الله لا توجد مشكلة , لكن سرعة الذاكرة التي أضفتها سيتم توظيفها على التردد 133Mhz( أي بتردد 266Mhz فعلي ) وليس 200 الذي هو 400Mhz ..
بالتوفيق .
جزاك الله خير ،،

alrantese
30-10-2009, 01:43
ركب الرام وانت مطمئن يا عزيزى لن يوجد تعارض لآن البروسيسور لن يشغل جميع الرامات الا بتردد 266 :)

بالتوفيق


جزاك الله خير ،،
طيب هل هتفرق لو ركبت ال 512 فى المنفذ الاول او التانى ،،
ولا مش مهم ترتيب المنافذ ،،؟؟