المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : (مصـــر ) ...جهاز بانتيوم 4 عايز اطوره.. محتاج راى خبراء



N.T.FaaDa
10-11-2009, 08:32
السلام عليكم...

انا مصمم جرافكس شغلى على 3D MAX....
جهازى المنزلى بانتيوم 4 عايز اطوره بتغير البروسيسور (لانه الاهم بالجرافيكس) وباقى القطع رامات وكارت شاشة باحدث شئ يتوافق مع المازربورد الموجودة... لأقوى الجهاز بشغل الجرافكس والريندر فالقطع التحدثها مش حيساعد بكده مالوش لازمه تحدثها فاهم شئ عايز اعرف اقوى بروسيسور يتوافق مع المازر الموجودة

وده لغايت ما ربنا يسهل واشترى جهاز قوى..

مواصفات الجهاز..


Motherboard:
-Intel Pentium4 640, 3233 MHz (16 x 202)
-BIOS Type AMI 01/07/08
-Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC

Front Side Bus Properties:
-Bus Type....... Intel GTL+
-Bus Width....... 64-bit
-Real Clock........ 202 MHz (QDR)
-Effective Clock....... 808 MHz Bandwidth 6466 MB/s

Memory Bus Properties:
-Bus Type...... Dual DDR2 SDRAM
-Bus Width....... 128-bit
-DRAM: FSB Ratio 8:6
-Real Clock 269 MHz (DDR)
-Effective Clock........ 539 MHz

Memory Controller:
-DRAM Slot #1.......... 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
-DRAM Slot #2........... 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)

GPU
Video Adapter.............. XFX GeForce 6600 PCI-E
GPU Clock.................... 301 MHz (original: 300 MHz)


http://www13.0zz0.com/2009/11/10/19/281258670.jpg

http://www13.0zz0.com/2009/11/10/19/937264117.jpg

http://www14.0zz0.com/2009/11/10/19/661399200.jpg

http://www12.0zz0.com/2009/11/10/19/551877737.jpg

محمد الجوهري
10-11-2009, 16:10
السلام عليكم

كم ميزانيتك للتطوير ؟؟
و هل سيطول التطوير قطعا اخرى من الجهاز غير المعالج ؟؟

N.T.FaaDa
10-11-2009, 20:10
السلام عليكم

كم ميزانيتك للتطوير ؟؟
و هل سيطول التطوير قطعا اخرى من الجهاز غير المعالج ؟؟

السلام عليكم..
اولا انا مقيم بالكويت ثانيا الميزانية غير محدده

فانا كاتب مواصفات المازار حابب اعرف من الخبراء ايه اعلى فئة بكل قطعة تتوافق مع هذه المازر الموجوده وانا اشوف سعر كل قطعة واشوف حجيب ايه حسب السعر انما بالنسبة للبروسيسور حجيب اقوى شئ بغض النظر عن سعره

Brigadier
10-11-2009, 20:16
اخي ارفق لنا صورة من تبويب MainBoard من برنامج CPUZ حتى نتمكن من معرفه اسم وموديل اللوحه الام لديك بشكل كامل.

N.T.FaaDa
10-11-2009, 21:23
اخي ارفق لنا صورة من تبويب MainBoard من برنامج CPUZ حتى نتمكن من معرفه اسم وموديل اللوحه الام لديك بشكل كامل.


رفعت الصور :comp19:


مشكور لاهتمامك..

Brigadier
10-11-2009, 21:44
اخي هناك ثلاث اصدارات من اللوحه الام التي لديك في الموقع وحسب كل اصداره ستجد المعالجات المدعومه , انا لا اعلم ماهي اصداره لوحتك بالتحديد لذا انت افحص ذلك وقم بمعرفة الاصداره ببرنامج مثل EVEREST

النسخه الاولى

http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1565&maincat_no=1[/URL]


النسخه الثانيه

http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1564&maincat_no=1 (http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1565&maincat_no=1)

النسخه الثالثه

[URL]http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1416&maincat_no=1


ان لم تستطع ذلك بنفسك فقط اعطني معلومات اللوحه الام من برنامج ايفرست وانا ساعطيك المعلومات التي تحتاجها.

N.T.FaaDa
10-11-2009, 23:14
اخي هناك ثلاث اصدارات من اللوحه الام التي لديك في الموقع وحسب كل اصداره ستجد المعالجات المدعومه , انا لا اعلم ماهي اصداره لوحتك بالتحديد لذا انت افحص ذلك وقم بمعرفة الاصداره ببرنامج مثل EVEREST

النسخه الثالثه

http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1416&maincat_no=1


ان لم تستطع ذلك بنفسك فقط اعطني معلومات اللوحه الام من برنامج ايفرست وانا ساعطيك المعلومات التي تحتاجها.



945GCM7-L
هو ده نوع امازر بالضبط ودخت لغاية ما عرفته.. لا برنامج cpuz or Everest موضحين النوع بالضبط

Brigadier
11-11-2009, 06:55
:)جميل اذا المعالج الانسب لك هو E8400.

N.T.FaaDa
11-11-2009, 08:06
:)جميل اذا المعالج الانسب لك هو E8400.
:ah7:

تمام... بيدعم فئة core2 duo
E8400 مناسب طيب و E8500 . E8600 ممكن؟!!

Brigadier
11-11-2009, 08:14
نعم تدعمهما اللوحه التي لديك.

N.T.FaaDa
11-11-2009, 08:59
نعم تدعمهما اللوحه التي لديك.

شكرا لمجهودك واهتمامك...;)