المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اسفسار عن شاشة سامسونج 24 بوصة مع كارت شاشة



loai_tot
27-12-2009, 22:30
استفسار عن شاشة سامسونج 24 lcd بوصة مع كارت شاشة 8400 نفيديا و هو كارت ضعيف و لكن هل اداءة سيصبح اقل على شاشة سامسونج 24 lcd ؟

ما هو الكارت اللى يشغل الشاشة دى (للالعاب)بكفاءة علما الباور سبلاى 500 وات بأنى الميزانية لكارت الشاشة 1000 جنية ؟

و اشترى من فين شاشة سامسونج 24 lcd ؟
اسف للاطالة

ALL4US
27-12-2009, 23:12
بالنسبه للشاشه ف Samsung 2494HS = 1160 EGP هى الافضل .. وكل اللى اشتروها بيشكروا فيها جامد .. بس سعرها ده مش اكيد ففى بعض المناطق سعرها مرتفع جدا وخاصا انها خلصانه من السوق ووجودها بقى صعب شويه ...

اما عن الكارت فالافضل SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 = 1150 EGP ممتاز جدا .. وافضل من الكارت اللى انت ذاكره .. ومناسب جدا للشاشه ..
ومتوفر فى كل المحلات .. والسعر ده من شركه ماكسيموم هاردوير ..وهو ده موضوعها فى المنتدى
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=150286

loai_tot
28-12-2009, 00:40
يعنى لو جبت الشاشة Samsung 2494HS تشتغل على كارت 8400 نفيديا و تشغل PES 2010 ؟

ALL4US
28-12-2009, 01:12
يعنى لو جبت الشاشة Samsung 2494HS تشتغل على كارت 8400 نفيديا و تشغل PES 2010 ؟

لا يا اخى كارت 8400 ضعيف جدا و خلاص تقريبا انقرض من السوق

ولن يستطيع تشغيل ال PES 2010
لان اقل مواصفات لشغيل اللعبه هى كالاتى

Pro Evolution Soccer 2010: Minimal system requirements
• CPU: Intel Pentium 4 with 2.5 GHz or comparable processor
• Graphics card: Nvidia Geforce FX series or Ati Radeon 9700 series or better (128 MiByte, Pixel Shader 2.0)
• Memory: 1 GiByte
• Storage: Min. 8 GByte free disc space

يعنى اقل كارت يشغلها من فئه 9700

فضلا عن هذا انك ذكرت ان ميزانيتك لكارت الشاشه 1000 جنيه اما كارت 8400 لو وجد لن يتعدى ال 200 جنيه ..

والكارت اللى قولتلك عليه فى مشاركتى السابقه مناسب جدا .. وقادر على تشغيل جميع الالعاب الحاليه بما فيهم PES 2010 ...

loai_tot
28-12-2009, 01:44
طيب ياريت كارت من نيفيديا ؟ علشان ATI لا تدعم PhysX

بعدين كارت 8400 بيشغل PES 2010 على الميديم

http://www13.0zz0.com/2009/12/27/23/817213945.jpg (http://www.0zz0.com)

فكان سؤالى هل تشتغل على شاشة 24 بوصة ذى ما تشتغل على شاشة 17 بوصة و لا لأ ؟

BlacK ShaDoW
28-12-2009, 02:06
@ ALL4US
9700 من ATI ;)
انما من ان فيديا فهي احد كروت عائلة FX او اعلى :)

علشان ATI لا تدعم PhysX

انصحك بكارت ATI HD5770 بـ1100 و لو مقدرتش تزود هات HD5750 بـ900 :)
لو مصر على الفيزكس انتظر الفيرمي :)
بصراحة مانصحكش تدفع 1000 جنيه في كارت من جيل قديم !
بس ياريت تذكر مواصفات جهازك بالكامل قبل ما نحدد كارت مناسب


فكان سؤالى هل تشتغل على شاشة 24 بوصة ذى ما تشتغل على شاشة 17 بوصة و لا لأ ؟
هتحتاج تقلل الريزو يعني الشاشة الريزلوشن بتاعها 1920X1080 انت ممكن تقلله لـ1280x768 و كله ميديوم او low و ان شاء الله تشتغل تمام :)

loai_tot
28-12-2009, 02:22
الف شكر يا BlacK ShaDoW

متى سيصدر الفيرمي ؟و سعره تعتقد حوالى كام ؟

مواصفات جهازى
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz

4g RAM

NVIDIA GeForce 8400 GS

hec 500

ctr 17

Windows 7 Ultimate 64-bit

Gigabyte EP43-US3L

BlacK ShaDoW
28-12-2009, 02:34
الف شكر يا BlacK ShaDoW

متى سيصدر الفيرمي ؟و سعره تعتقد حوالى كام ؟

مواصفات جهازى
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz

4g RAM

NVIDIA GeForce 8400 GS

hec 500

ctr 17

Windows 7 Ultimate 64-bit

Gigabyte EP43-US3L
الفيرمي متوقع صدوره في شهر يناير القادم, السعر مفيش اي اخبار عنه و لكنه سيكون مرتفع بعض الشئ :o

ما شاء الله جهاز ممتاز و الكروت تركب عليه بدون اي مشاكل :)

ALL4US
28-12-2009, 03:10
@ ALL4US
9700 من ATI ;)
انما من ان فيديا فهي احد كروت عائلة FX او اعلى :)

انصحك بكارت ATI HD5770 بـ1100 و لو مقدرتش تزود هات HD5750 بـ900 :)
لو مصر على الفيزكس انتظر الفيرمي :)
بصراحة مانصحكش تدفع 1000 جنيه في كارت من جيل قديم !
بس ياريت تذكر مواصفات جهازك بالكامل قبل ما نحدد كارت مناسب


هتحتاج تقلل الريزو يعني الشاشة الريزلوشن بتاعها 1920X1080 انت ممكن تقلله لـ1280x768 و كله ميديوم او low و ان شاء الله تشتغل تمام :)

جل من لا يسهو ..
فعلا مخذتش بالى من ان ال 9700 من ATI مع انى كاتبها بنفسى !..

لكن اتمسك برايى عن كارت 8400 ...كارت ضعيف جدا ويكاد يكون منقرض من السوق .. وكارت 5770 ممتاز جدا ولا تفكر فى الفيزكس كثيرا لانها لا تفرق فى الاداء بشكل كبير ..

loai_tot
28-12-2009, 05:29
طيب ياريت حد يقولى الباور سبلاى hec 500 يشغل الفيرمى و لا لأ ؟

BlacK ShaDoW
28-12-2009, 13:36
طيب ياريت حد يقولى الباور سبلاى hec 500 يشغل الفيرمى و لا لأ ؟
مفيش اي معلومات بخصوص استهلاكه للطاقة :ah22:

loai_tot
28-12-2009, 15:00
الف شكر للأخ BlacK ShaDoW