المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اريد رأيكم فى التحديثه دى



BlackMask
12-01-2010, 04:53
السلام عليكم

GIGABYTE GA-EP41-UD3L

Intel Core2Duo E7400 2.8GHz / 3MB cache / 1066 bus

Kingston DDR2 2GB bus 800MHz CL6
Kingston DDR2 2GB bus 800MHz CL6

Hec 350w

نيجى لكرت الشاشه انا عندى كارت شاشه

GeForce 8400 GS

مش عارف هيبقى شغال كويس مع البروسسير والبورده ولا لا
ولو عايز احدثو اجيب

SAPPHIRE HD 4670 512M GDDR3
ولا
GIGABYTE HD 4670 1GB DDR3

الفرق بين الاتنين بسيط فى السعر بس دا 1 جيجا والتانى 512 انا مش عارف ايه الافضل ؟!!

والبور دا هيبقى تمام ولا ايه ؟

masklove
12-01-2010, 10:23
لو هتشتري بورده ورامات جديد بلاش DDR2 واشتري DDR3 افضل

Intel Core2Duo E7400 2.8GHz / 3MB cache / 1066 bus
البروسيسور ده غالي علي الفاضي اداءه كويس بس ثمنه غالي قوي بــ 620 جنيه
بص علي التجميعة دي
Athlon II X4 620 2.6GHz, 2MB Total Cache, 4000MT/s Bus = 565 EGP
MSI 770-C45 = 400 EGP
Kingston 2GB DDR3 bus 1333MHz CL9 = 280 EGP
SAPPHIRE HD 4670 512M GDDR3 = 400 EGP
Cooler master Power 350W = 150 EGP
________________________________________
1795 EGP
ول الميزانية لم تكفي اشتغل بالكارت ال 8400 لحد ما تجمع بقية ثمن الكارت
الكارت 8400 ضعيف وهيخنق الجهاز في الالعاب الحديثة بس هيشتغل عادي وبدون مشاكل

BlackMask
12-01-2010, 16:34
مشكور اخى العزيز على النصيحه بس انا ملاحظ حاجه ممكن توضحهالى

Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus


Athlon II X4 620 2.6GHz, 2MB Total Cache, 4000MT/s Bus

الاتين سعر واحد ايه الفرق مع ان الاول 3.1

وبالنسبه للبورده دى

Gigabyte GA-MA785GM-US2H

لو جبتها هتكون افضل ولا MSI افضل ؟

حاجه اخيره انا من الشرقيه ومعتقدش ان الحاجات دى موجوده فى الشرقيه فلو تعرف اقرب مكان ليا او فى الشرقيه ياريت تدلنى وتكون مشكور ياباشا

masklove
12-01-2010, 19:54
Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus


Athlon II X4 620 2.6GHz, 2MB Total Cache, 4000MT/s Bus
الــ550 ثنائي النواه اما ال620 رباعي quad core بس الكاش فيه 2 ميجا فقط


وبالنسبه للبورده دى

Gigabyte GA-MA785GM-US2H
انا كتبيت لك البورده دي عشان لا تطر الي تغيير الرامات بتعتك ال DDR2
كل رامات البوردات من MSI من نوع DDR3

حاجه اخيره انا من الشرقيه ومعتقدش ان الحاجات دى موجوده فى الشرقيه فلو تعرف اقرب مكان ليا او فى الشرقيه ياريت تدلنى وتكون مشكور ياباشا
للاسف معرفش
الافضل تشحن من القاهرة

BlackMask
12-01-2010, 21:08
الــ550 ثنائي النواه اما ال620 رباعي quad core بس الكاش فيه 2 ميجا فقط


انا كتبيت لك البورده دي عشان لا تطر الي تغيير الرامات بتعتك ال DDR2
كل رامات البوردات من MSI من نوع DDR3

للاسف معرفش
الافضل تشحن من القاهرة

يعنى البورده DDR3 تشتغل عليها DDr2 عادى معلشى انا طولت عليك

وبالنسبه للشحن من القاهره اذاى وفين ؟

مشكور ياباشا انا مش عارف اشكرك اذاى

eslamhamdy
12-01-2010, 21:32
البوره ddr2 لا تعمل عليها ddr3
و كذلك ddr3 لا تقبل ذواكر ddr2
اما الشحن فعلى حسب الوزن و الى هيشحن الشركه الى نتا هاتشترى منها

masklove
13-01-2010, 00:52
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=150286
ده موضوع الشركة
ضع طلبك وهما هيقول لك ان كان متوفر ولا لا
وهيقولوا لك طريقة الشحن