المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مساعدة فى شراء برسوسور AMD



المميز9
14-01-2010, 17:59
انا عندى بوردة
Gigabyte MA785GM-US2H
وعايز برسوسور له انا فى دماغى البرسوسور ده
Athlon II X4 620 2.6GHz, 2MB Total Cache, 4000MT/s Bus
انتورايكو ايه بالظبط فى البرسوسور ده
وكارت الشاشة اللى جاى مع البوردة دى كارت حلو ولا اغيره
لو الكارت مش اداوه لو مع الالعاب حد يقولى عشان اغيره

masklove
14-01-2010, 19:02
Athlon II X4 620 2.6GHz, 2MB Total Cache, 4000MT/s Bus
بروسيسور ممتاز واداءه قوي بالنسبة لسعره

وكارت الشاشة اللى جاى مع البوردة دى كارت حلو ولا اغيره
لو الكارت مش اداوه لو مع الالعاب حد يقولى عشان اغيره

اللي يقول اداءه حلو ولا لا مش احنا لا انت
جرب الالعاب علي الريسليوشن اللي ترتاح له وعلي الاعدادات اللي ترتاح لها ان كان متوسط ولا عالي وشوف في تقطيع ولا لا الالعاب اللي انت بتلعبها سريعة ولا لا
عموما الكروت الداخلية مهما كانت قوية اداءها ضعيف جدا ومستواها في الالعاب منخفض
لو بتحب الالعاب هات كارت خارجي

المميز9
14-01-2010, 19:56
طب مفيش منه كاش 3 ميجا وبكام

moatez
14-01-2010, 21:22
لو الجهاز للالعاب فقط انصحك بيه :
Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus السعر 565 جنيه
Athlon II X3 435 السعر 510 جنيه

والاثنين اداؤهم اعلى من ال 620فى الجيمز :

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3663&p=8

المميز9
14-01-2010, 22:39
لو الجهاز للالعاب فقط انصحك بيه :
Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus السعر 565 جنيه
Athlon II X3 435 السعر 510 جنيه

والاثنين اداؤهم اعلى من ال 620فى الجيمز :

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3663&p=8

تسلم ايدك ادواه طلع عالى
بس عيبة ان ثنائى
Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus السعر 565 جنيه
انا عايزه عشان الالعاب
يعنى اجيب ده احسن

moatez
14-01-2010, 22:58
تسلم ايدك ادواه طلع عالى
بس عيبة ان ثنائى
Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus السعر 565 جنيه
انا عايزه عشان الالعاب
يعنى اجيب ده احسن

هو احسن وفى ناس جبته وحولته الى 3 نويه وناس ثانيه حولته الى 4 انويه والماذربورد اللى عندك فيها خاصية ACC يعنى الموضوع ممكن اوى بس لازم تراعى الباتش وانت بتشترى وده هتلاقيه مكتوب على البروسيسور ممكن تبحث فى جوجل وفى المنتدى هنا عن الباتشات اللى تحولت وتجيب واحد منها وانت بتشترى ...

المميز9
15-01-2010, 00:12
اتو كل على الله واشتريه

moatez
15-01-2010, 14:51
اتو كل على الله واشتريه

توكل على الله وهاته بس تقريبا هو نادر فى السوق فلو ملتهوش هات ال ATHLON X3 435 ب 510 جنيه

مجدي سامي
15-01-2010, 20:05
لا طبعا جيب athlon ii x4 620
بروسيسور قوي بالذات مع ويندوز 7
وكمان البروسيسور ده اداءه مع الالعاب مش ضعيف
يعني يبقي عندك معالج رباعي 2.6 ولا ثلاثي
2.9 وخصوصا ان الفرق بينهم في الالعاب صغير جدا
انصحك 620
شوف المراجعة دي
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=106&p2=112 (http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=106&p2=112)

قوي جدا في التطبيقات وتشغيل اكثر من شيء في وقت واحد عن 435 ولكن اقل من 435 في الالعاب بنسبة صغيرة جدا لا تذكر بسبب فرق التردد وممكن تخليه يتفوق في الالعاب عنه لو
كسرت سرعته الي 3 giga hertz
ولا تنسي ان سعر athlon ii x4 620 570L.E
بص علي الرابط دة
http://www.bestcovery.com/best-budget-processor (http://www.bestcovery.com/best-budget-processor)

moatez
15-01-2010, 21:27
لا طبعا جيب athlon ii x4 620
بروسيسور قوي بالذات مع ويندوز 7
وكمان البروسيسور ده اداءه مع الالعاب مش ضعيف
يعني يبقي عندك معالج رباعي 2.6 ولا ثلاثي
2.9 وخصوصا ان الفرق بينهم في الالعاب صغير جدا
انصحك 620
شوف المراجعة دي
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=106&p2=112 (http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=106&p2=112)

قوي جدا في التطبيقات وتشغيل اكثر من شيء في وقت واحد عن 435 ولكن اقل من 435 في الالعاب بنسبة صغيرة جدا لا تذكر بسبب فرق التردد وممكن تخليه يتفوق في الالعاب عنه لو
كسرت سرعته الي 3 giga hertz
ولا تنسي ان سعر athlon ii x4 620 570L.E
بص علي الرابط دة
http://www.bestcovery.com/best-budget-processor (http://www.bestcovery.com/best-budget-processor)

خلينا فى الالعاب اللى هى الهدف الرئيسى من الجهاز من المعروف ان لعبة far cry 2 بتستفاد من تعدد الانويه وبالرغم من كدا الاثلون 435 تفوق على 620 :
http://images.anandtech.com/graphs/amdathloniix3435_101909012906/20544.png

مجدي سامي
20-01-2010, 20:37
هل انت جربت 620 او 435 ولا كلامك مبني
اجتهادات
يا جماعة مش معقول بروسيسور يكون افضل من بروسيسور في كل شيء
ماعدا الالعاب قليل بنسبة لا تذكر
وبعد كدة نقول خلينا في الالعاب
دة تفكير غير منطقي بالمرة
والالعاب اصلا اعتمادها الرئيسي الاول علي قوة كارت الشاشة ثانيا كل واحد
عايز جهاز عشان الالعاب بس من الافضل يروح يشتري playstation
ويسيبه من الكمبيوتر مدام هوة مش فاضي الا للالعاب
عموما انا مازلت عند رأيي وهو ان البروسيسور الافضل هو الذي يستطيع
تنفيذ جميع المهام بكفاءة عالية وليس مهمة واحدة فقط
وافضل معالج يحقق معادلة سعر مقابل اداء هو athlon ii x4 620
ودة مش كلامي دة كلام معظم المواقع والمجلات المتخصصة
athlon ii x4 620 great multitasking

masklove
20-01-2010, 23:41
سبب تفوق ال 435 هو ان التردد بتاعه اعلي قليلا من 620 وده بيديه ميزة عن ال 620 وخصوصا وان الاثنين نفس التقنية ونفس المعمارية
لو قمنا برفع ال620 لحد 2.9 هتلاقي النتائج اختلفت 180 درجة
بالتأكيد اربع انويه افضل من ثلاث انويه وخصوصا ان الفرق في الثمن 60 جنيه فقط :rolleyes:

moatez
21-01-2010, 01:12
سبب تفوق ال 435 هو ان التردد بتاعه اعلي قليلا من 620 وده بيديه ميزة عن ال 620 وخصوصا وان الاثنين نفس التقنية ونفس المعمارية
لو قمنا برفع ال620 لحد 2.9 هتلاقي النتائج اختلفت 180 درجة
بالتأكيد اربع انويه افضل من ثلاث انويه وخصوصا ان الفرق في الثمن 60 جنيه فقط :rolleyes:

كلامك مضبوط بس للاسف معظم الناس بتشترى دمغها ومش بتحب تكسر سرعة البروسيسور او بتخاف

انا رائى ان احسن بروسيسور للالعاب هو Phenom II X2 550 و موجود عند ماكسيمم هاردوير حاليا ب 550 جنيه

mostafa341
21-01-2010, 10:15
افضل ان تشترى phenom II X2 550

لان معمارية فينوم افضل و ايضا يوجد له 3 كاشات و ايضا تردده عال

و حظك لو البروسيسور فتح نواتان كمان :ah7:

يبقى انت كده معاك بروسيسور رباعى ب 3 كاشات و تردد عال :)

moatez
21-01-2010, 13:40
افضل ان تشترى phenom II X2 550

لان معمارية فينوم افضل و ايضا يوجد له 3 كاشات و ايضا تردده عال

و حظك لو البروسيسور فتح نواتان كمان :ah7:

يبقى انت كده معاك بروسيسور رباعى ب 3 كاشات و تردد عال :)

معظم الناس وانا كنت منهم بتقارن بين البروسيسورات على اساس المواصفات الفنيه وده خطا المفروض نشوف اختبارات المواقع الموثوق منها ونقارن على اساسها ...

شوف مثلا فى المقارنه ده بين ال x2 550 و x3 435 فى الجيمز هتلاحظ ان فى تنافس شديد بينهم :
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon-ii-x3-435_5.html#sect0

بس اللى هيخلينى اميل لل x2 550 انه بلاك اديديشن + احتمالية فتح نواه او اثنين منه ..