المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مطلوب تجميعه ب 2500~2800 لاستخدام الالعاب



amrzxc
16-01-2010, 14:55
مطلو ب تجمية فى حدود

2500~2800

انا من القاهرة



للالعاب كيسة بس بدون شاشه

والشاشة الى هجبها 19 فيلبس

عايز افضل تجميعة لانى هيبقى صعب احدث قدام

ThE_InViSibLe
16-01-2010, 16:57
Phenom II x2 550 7MB cache 590 LE
MB gigabyte 770T UD3P 525 LE
Kingston 2GB x2 DDR3 1333 540 LE
Western Digital Blue 640GB 310 LE
VGA ATI powercolor 5770 1GB DDR5 1110 LE Or HIS 1060 LE
Case Mazoori without power supply 110 LE
Power supply 500w GAMMA 380 LE

moatez
16-01-2010, 18:39
Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus السعر 565 جنيه
MSI 770-C45 السعر 400 جنيه
HIS HD 5750 iCooler IV 1GB GDDR5 السعر 850 جنيه
Kingston 2GB DDR3 bus 1333MHz CL9 السعر 270 جنيه
Western Digital Blue 320GB AAJS 8M Cache SATAII السعر 240 جنية
Sony Optiarc AD7240S 24X السعر 120 جنيه
GAMMA 350W السعر 280 جنية

المجموع 2725 جنيه

vmidov
16-01-2010, 19:07
Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus السعر 565 جنيه
MSI 770-C45 السعر 400 جنيه
HIS HD 5750 iCooler IV 1GB GDDR5 السعر 850 جنيه
Kingston 2GB DDR3 bus 1333MHz CL9 السعر 270 جنيه
Western Digital Blue 320GB AAJS 8M Cache SATAII السعر 240 جنية
Sony Optiarc AD7240S 24X السعر 120 جنيه
GAMMA 350W السعر 280 جنية

المجموع 2725 جنيه

طبعا تجميعه أستاذ معتز أفضل وطبعا البورده الMSI أحسن من جيجابايت وسعرها أفضل
الاخ ThE_InViSibLe ياريت متنصحش بحاجه بالمستوى دى وفى أفضل منها أصلا وبسعر أقل لمجرد أنك بتفضل جيجابايت عن MSI -اللى هى أفضل منها-
وتقدر تستغنى عن الDVD وتجيب ال5770 ويكون أجمالى التجميعه 2805 جنيه

ThE_InViSibLe
17-01-2010, 21:16
طبعا تجميعه أستاذ معتز أفضل وطبعا البورده الMSI أحسن من جيجابايت وسعرها أفضل
الاخ ThE_InViSibLe ياريت متنصحش بحاجه بالمستوى دى وفى أفضل منها أصلا وبسعر أقل لمجرد أنك بتفضل جيجابايت عن MSI -اللى هى أفضل منها-
وتقدر تستغنى عن الDVD وتجيب ال5770 ويكون أجمالى التجميعه 2805 جنيه

بالمستوى دة ؟؟؟؟!!!!

ThE_InViSibLe
17-01-2010, 21:26
طبعا البورده الMSI أحسن من جيجابايت وسعرها أفضل
الاخ ThE_InViSibLe ياريت متنصحش بحاجه بالمستوى دى وفى أفضل منها أصلا وبسعر أقل لمجرد أنك بتفضل جيجابايت عن MSI -اللى هى أفضل منها

AMD Phenom II X4
Wattage 140 W

للتفكير في المستقبل ..
recommended ..

أتفضل هنا ..
http://products.amd.com/en-us/RecommendedMBResult.aspx?f1=AMD+Phenom%E2%84%A2+II +X4&f2=965&f3=C2&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=140+W

وشوف البوردات اللي مكتوبة .. ودة موقع AMD

masklove
17-01-2010, 21:34
Phenom II x2 550 7MB cache 590 LE
MB gigabyte 770T UD3P 525 LE
Kingston 2GB x2 DDR3 1333 540 LE
Western Digital Blue 640GB 310 LE
VGA ATI powercolor 5770 1GB DDR5 1110 LE Or HIS 1060 LE
Case Mazoori without power supply 110 LE
Power supply 500w GAMMA 380 LE
علي فكرة التجميعة مش وحشة ولكن في بعض الملاحظات
1- البروسيسور غير متوفر في السوق في الوقت الحالي
2-الهارد جرين وهيبقي بطيء في الويندوز وفي اللودينج
3- ليه يشتري 4 جيجارام وممكن يشتري 2 فقط ويوفر 280 جنيه لحاجة اخري
كان ممكن تخلي الرامات 2 جيجا فقط وتعلي البروسيسور شويه او الهارد او اي حاجة ثانية
تجميعة معتز هي الافضل ولو ملقاش البروسيسور ممكن يجيب ال 620 بنفس الثمن

vmidov
17-01-2010, 21:43
AMD Phenom II X4
Wattage 140 W

للتفكير في المستقبل ..
recommended ..

أتفضل هنا ..
http://products.amd.com/en-us/RecommendedMBResult.aspx?f1=AMD+Phenom%E2%84%A2+II +X4&f2=965&f3=C2&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=140+W

وشوف البوردات اللي مكتوبة .. ودة موقع AMD



رد حضرتك أثبات لوجهه نظرى
شكرا ليك
السلام عليكم

ThE_InViSibLe
17-01-2010, 22:00
1- البروسيسور غير متوفر في السوق في الوقت الحالي

موجود في كذا محل ... ولسة لاقيه يوم الجمعة اللي فات وبالذات في السخاوي


2-الهارد جرين وهيبقي بطيء في الويندوز وفي اللودينج

خد بالك اني كاتب بلو مش جرين ..


3- ليه يشتري 4 جيجارام وممكن يشتري 2 فقط ويوفر 280 جنيه لحاجة اخري
كان ممكن تخلي الرامات 2 جيجا فقط وتعلي البروسيسور شويه او الهارد او اي حاجة ثانية

تخيل بالتجميعة دي مع رامات 4 جيجا مع ويندوز 7 x64 .. تخيل الأختلاف بدل الـ 2 جيجا بس
لأن الباقي مش محتاجين زيادة مع كارت الـ HIS 5770 وكمان البوردة محترمة جدا .. وباور يقوم الحاجات دي ..

ThE_InViSibLe
17-01-2010, 22:02
رد حضرتك أثبات لوجهه نظرى
شكرا ليك
السلام عليكم


وعليكم السلام ..

متحسسنيش ان انا اللي عامل صفحة الـ AMD دي :D

دة كلامهم هم مش كلامي على فكرة

masklove
17-01-2010, 22:46
موجود في كذا محل ... ولسة لاقيه يوم الجمعة اللي فات وبالذات في السخاوي
لا اقصد التشكيك في كلامك
ياريت تذكر المحلات دي لأن اعضاء كتير عايزين البروسيسور ده ومش لقينه وبجد يبقي كويس جدا منك

تخيل بالتجميعة دي مع رامات 4 جيجا مع ويندوز 7 x64 .. تخيل الأختلاف بدل الـ 2 جيجا بس
لأن الباقي مش محتاجين زيادة مع كارت الـ HIS 5770 وكمان البوردة محترمة جدا .. وباور يقوم الحاجات دي ..
لكن اين ال DVD وكيف سيقوم صاحب الجهاز بتسطيب الويندوز ؟؟!
ممكن يخلي الرام 2 جيجا بس ويجيب الديفيدي
واسف علي الهارد لم انتبه

vmidov
17-01-2010, 22:47
وعليكم السلام ..

متحسسنيش ان انا اللي عامل صفحة الـ AMD دي :D

دة كلامهم هم مش كلامي على فكرة



أيه ده ؟ :confused:
هو أنا قلت أو أوحيت حتى أن صفحه AMD مش الشركه اللى عاملها
انا قصدى مش على الصفحه انا قصدى على الجمله دى




AMD Phenom II X4
Wattage 140 W
للتفكير في المستقبل ..
recommended ..

لأن ببساطه المعروف والطبيعى أن المستقبل مش لل140وات أو للزياده فى الطاقه نهائى إنما العكس وزى ماقلت ميزه 140وات دى للى عنده 965 الموجود فى مصر حاليا أو اللى هيجيبه مع البورده مش اما اللى هيشترى معالج تانى لأنه لو فكر يحدث مستقبلا الميزه دى مش هتفيده

ThE_InViSibLe
17-01-2010, 22:58
لا اقصد التشكيك في كلامك
ياريت تذكر المحلات دي لأن اعضاء كتير عايزين البروسيسور ده ومش لقينه وبجد يبقي كويس جدا منك

في السخاوي الـ BE موجود في محل كمبيو ساينس بس مغلي سعره شوية .. وعلى ما أتذكر في محل اسمه كمبيو داتا سنتر .. وكان سعره 570 .. والكلام دة من غير فصال طبعا او حاجة .. مجرد سؤال عن الأسعار يعني


لكن اين ال DVD وكيف سيقوم صاحب الجهاز بتسطيب الويندوز ؟؟!
ممكن يخلي الرام 2 جيجا بس ويجيب الديفيدي

ما انا منتظر صاحب الموضوع يدخل يقولنا لو عنده قابلية لزيادة الميزانية شوية عشان الكلام دة ممكن ميفرقش .. DVD بـ 120 جنيه ممكن يكون حاجة بسيطة مع الكمبيوتر أو يكون عنده واحد اصلا في الكمبيوتر الحالي ..


واسف علي الهارد لم انتبه

ولا يهمك :)

ThE_InViSibLe
17-01-2010, 23:08
أيه ده ؟ :confused:
هو أنا قلت أو أوحيت حتى أن صفحه AMD مش الشركه اللى عاملها
انا قصدى مش على الصفحه انا قصدى على الجمله دى

:rolleyes:


لأن ببساطه المعروف والطبيعى أن المستقبل مش لل140وات أو للزياده فى الطاقه نهائى إنما العكس وزى ماقلت ميزه 140وات دى للى عنده 965 الموجود فى مصر حاليا أو اللى هيجيبه مع البورده مش اما اللى هيشترى معالج تانى لأنه لو فكر يحدث مستقبلا الميزه دى مش هتفيده


كلامك جميل .. هو العادي دلوقتي المنتشر المعالجات الـ 80w
ننسى موضوع 140w .. نيجي مثلا للنسخة بتاعة الـ X4 الـ 125w
مع ان برده تعتبر عالية ..

http://products.amd.com/en-us/RecommendedMBResult.aspx?f1=AMD+Phenom%E2%84%A2+II +X4&f2=965&f3=C3&f4=AMD&f5=&f6=&f7=&f8=125.000&

نفسي أفهم ليه مبيكتبوش بوردة MSI 770 ومكتوبة برده الـجيجابايت GA 770T
أصل اكييد فيه سبب يعني ..
وشوف معالجات الـ X3 الـ 95w برده نفس النظام

دي النقطة الوحيدة اللي بكلم فيها .. :)

amrzxc
17-01-2010, 23:27
الف الف شكر ليكو جميع وان شاء الله انا نازل اجيب بكرة باذن الله

تجميعة الاخ معتز باذن الله

وكان عندى سؤال واحد صاحبى هجيب معايا جهاز وهو اختار الخجات دى


Phenom II x2 550 7MB cache
M.B ASROCK FULL HD 780
RAM 2 GIGA
HD 4350
W.D 640 blue
gamma 350w

كان عايز يشغل كرت الشاشة الخارجى مع الكرت الداخلى الى فى البوردة

انا مش عارف بقا اية الحكاية دى فلو تعرفو ياريت النصيحة


وان شاء الله بكرة هجيب وابلغكو

vmidov
18-01-2010, 00:24
:rolleyes:
كلامك جميل .. هو العادي دلوقتي المنتشر المعالجات الـ 80w
ننسى موضوع 140w .. نيجي مثلا للنسخة بتاعة الـ X4 الـ 125w
مع ان برده تعتبر عالية ..

http://products.amd.com/en-us/RecommendedMBResult.aspx?f1=AMD+Phenom%E2%84%A2+II +X4&f2=965&f3=C3&f4=AMD&f5=&f6=&f7=&f8=125.000&

نفسي أفهم ليه مبيكتبوش بوردة MSI 770 ومكتوبة برده الـجيجابايت GA 770T
أصل اكييد فيه سبب يعني ..
وشوف معالجات الـ X3 الـ 95w برده نفس النظام

دي النقطة الوحيدة اللي بكلم فيها .. :)



لا لا القصه مش كده خالص مش معنى أنهم مش كاتبين بورده يبقى ضعيفه مع المعالج ده هما مش هيكتبوا كل البوردات اللى فى السوق يعنى مثلا اللينك الاول بتاع معالج 140 وات مش مكتوب فى الصفحه البورده 790GX-G65 مع أنها تدعم المعالج وممتازه معه أوعيره من المعالجات
دى غالبا بتكون سياسه شركات الاعلان عن كذا وتجاهل كذا
وفى الدعايه الحمد لله جيجابايت لها نصيب الاسد لكن فى الدعايه بس ;)



الف الف شكر ليكو جميع وان شاء الله انا نازل اجيب بكرة باذن الله

تجميعة الاخ معتز باذن الله

وكان عندى سؤال واحد صاحبى هجيب معايا جهاز وهو اختار الخجات دى


Phenom II x2 550 7MB cache
M.B ASROCK FULL HD 780
RAM 2 GIGA
HD 4350
W.D 640 blue
gamma 350w

كان عايز يشغل كرت الشاشة الخارجى مع الكرت الداخلى الى فى البوردة

انا مش عارف بقا اية الحكاية دى فلو تعرفو ياريت النصيحة


وان شاء الله بكرة هجيب وابلغكو

الأفضل له أنه يجيب بورده 790GX كارت الشاشه الداخلى ممتاز وميفرقش كتير عن الكاتر 4350
+ مينفعش يعمل HCF مع كارت 4xxx الكروت اللى يصلح معاها العمليه دى هى 34xx او 24xx على ما أذكر
وياريت تقول ميزانيته عشان الاخوه يعرفوا يساعدوك

amrzxc
18-01-2010, 00:27
الف شكر على ردك هو اخرو

1700 جنية معتقدش انو هينفع يزود عن كدة للكيسة دى بدون شاشة وديفيى دى

amrzxc
18-01-2010, 00:34
انا لقيت على موقع البوردة انها بدعم

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A780FullHD

Supports ATI™ Hybrid CrossFireX™

فا مش عارف هل دة صح ولا غلط :(

vmidov
18-01-2010, 01:29
انا لقيت على موقع البوردة انها بدعم

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A780FullHD

Supports ATI™ Hybrid CrossFireX™

فا مش عارف هل دة صح ولا غلط :(

تمام البورده بتدعم الخاصيه دى هى وجميع البوردات AMD المزوده بكارت مدمج لكن المشكله فى الشروط
عشان تقدر تشغل الخاصيه دى
لازم يكون عندك الكارت الخارجى
اما ATI 34xx أو 24xx
غير كده الكارت الخارجى هكون شغال لوحده
+ عمليه HCF الفائده منها مش كبيره بالتالى اما تستغنى عنها بالكارت المدمج بس أو تستغنى عنها بكارت خارجى بس طبعا الاختيار التانى هو الافضل بس الميزانيه هى اللى تحدد
وبالنسبه للتجميعه اللى حضرتك كاتبها هى بتتعدى المبلغ اللى ذكرته لأن الجهاز بس من غير 4350 سعره 1730 جنيه

amrzxc
18-01-2010, 01:35
شكرا ليك طب حضرتك تقترح اية على التجميعة دى يعنى ممكن انزل فى حاجة او اعدل على حاجة فى نفس حدود السعر

بس من غير ميغير البروسيسور دة تقترح اية

moatez
18-01-2010, 01:39
الف شكر على ردك هو اخرو

1700 جنية معتقدش انو هينفع يزود عن كدة للكيسة دى بدون شاشة وديفيى دى

Athlon II X2 240 2.8GHz, 2MB Total Cache, 4000MT/s Bus السعر 335 جنيه
asrock a780g fullHD السعر 270 جنيه
SAPPHIRE HD 4670 512M GDDR3 السعر 400 جنيه
Kingston DDR2 2GB bus 800MHz CL6 السعر 240 جنية
Western Digital Blue 320GB AAJS 8M Cache SATAII السعر 235 جنية
GAMMA 350W السعر 270 جنية

المجموع 1750 جنيه وكارت ال HD 4670 اداؤه اضعاف مضاعفه من اللى حضرتك عاوز تعمله وهتلاقيه فى شركة ماكسيمم هاردويرسوق العصر الدور الثانى بالتوفيق .....

vmidov
18-01-2010, 01:42
شكرا ليك طب حضرتك تقترح اية على التجميعة دى يعنى ممكن انزل فى حاجة او اعدل على حاجة فى نفس حدود السعر

بس من غير ميغير البروسيسور دة تقترح اية

أستاذ معتز سبقنى بالرد والتجميعه ممتازه وهى الافضل له
مع تغيير الرامات فقط هات بدل منها OCZ Gold موجوده فى ماكسيمم برده وبنفس السعر