المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : يا اهل الخبرة الحقونييييييييييييي



mt_falcon
23-02-2010, 16:42
انا اشتريت كارت شاشة
Radeon™ HD 4670 1.0 GB SDDR3 HDMI (HD-467X-DDF2 (http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/hd%204000series/4670.aspx#)




ورامات
2gb ddr2 (kvr800d2n6/2g

ولما ركبت الاتنين الجهاز مشتغلهش خالص

امكانيات جهازى كالاتى:
البوردة ga-945gcmx-s2
الباور 500wt تجارى
البروسيسور 3.1ghz بنتيوم 4

يا جدعان الحقونى هتجنن مش عارف الغلط فى ايه...
ارجوكم حد يقولى حل بديل اعمل ايه دلوقتى حالا ...... حتى لو هغير البورده(الحقونى باى حاجة)
مع العلم انى عملت قبل كده موضوع هنا والناس الله يسامحها قلتلى اجيب الكارت ده

Orphan Naremo
23-02-2010, 17:10
اكيد اكيد العيب فى الباور حاول تجيب بور اصلى وا شوف لو حد من اصحابك وجربه عنده

nero&dante
23-02-2010, 17:10
مالذي يحصل معك تحديدا

mt_falcon
23-02-2010, 18:35
لما وصلت الاتنين الجهاز اشتغل ومروحة الجهاز اشتغلت ومروحة الكارت كمان اشتغلت بس......................
الشاشة سودا مفيش اى كلام ولا اى تحميل للويندوز ولا اى حاجة
ونفس الكلام برده لما حطيت الرامات لوحدها مع انى شلت الرامة القديمة
وبرده لما بحط كارت الشاشة لوحده
يا ريت يا جدعان حد يقولى العيب من ايه (التوصيل ولا الباور ولاكارت الشاشة مابيشتغلش على البورده دى اصلا ولا ايه بالضبط)
انا مستعد اغير اى حاجة دلوقتى حالا بس حد يشاور اى حاجة فى سبيل ان الجهاز يشتغل النهارده

nero&dante
23-02-2010, 20:17
الرامة القديمة شغالة
اذا شغالة رجعها وجرب وشو الكرت القديم
في صوت تصفير اثناء الاقلاع
عم يطلع شي على الشاشة ولا لا

mt_falcon
23-02-2010, 20:59
لا..... مفيش صوت تصفير
لا.....مفيش اى حاجة بتطلع على الشاشة
وجربت الرامات القديم مع كارت الشاشة الجديد وبرده مفيش حاجة

nero&dante
23-02-2010, 21:05
طيب الجهاز كان شغال من قبل
شو كان الكرت السابق
لا تاخذني بس انا اذا ما كان الجهاز امامي لااستطيع معرفة المشكلة لذلك اسئلك هذه الاسئلة

mt_falcon
23-02-2010, 21:14
لا لا ولا يهمك.......
الجهاز كان شغال قبل كده عادى وبرده دلوقتى شغال عادى (لما حطيت الرامة القديمة وكارت الشاشة القديم)
وكارت الشاشة القديم تقريبا ده Intel(R) 82945G Express Chipset Family(128 bult in

nero&dante
23-02-2010, 21:17
اذا اخي المشكلة ليست في البورد او البور
المشكلة 90%من كرت الشاشة
اذا كان بامكانك تجرب كرت تاني
سوال اخر الكرت السابق مدمج على اللوحة الام

mt_falcon
23-02-2010, 21:23
طب هو كارت الشاشة او الرامات اصلا بيشتغلوا على البوردة اللى عندى ولا لا؟؟؟؟؟؟؟

Extreme2
23-02-2010, 21:28
نعم يشتغلو دون مشكلة , الأفضل تراجع الكفالة للبطاقة والتأكد من سلامتها .

nero&dante
23-02-2010, 21:28
الكرت بيشتغل تمام
الرامات المدعومة ddr2 667
شو الرامات اللبي مركبها
اخيرا هل قمت بوضع الكرت الاساسي هو الكرت الخارجي من البيوس
اعتقد ان هذه هي المشكلة

mt_falcon
23-02-2010, 21:36
يا جدعان ممكن حد يقولى اعمل ايه دلوقتى بالظبط؟؟؟؟؟؟

mt_falcon
23-02-2010, 21:36
الكرت بيشتغل تمام
الرامات المدعومة ddr2 667
شو الرامات اللبي مركبها
اخيرا هل قمت بوضع الكرت الاساسي هو الكرت الخارجي من البيوس
اعتقد ان هذه هي المشكلة

معلش ممكن توضح شوية

nero&dante
23-02-2010, 21:44
اخي اظن انك لم تغير الاعدادات من البيوس
با انك كنت تعمل على الكرت المدمج اظن ان الاعدات في البيوس الان تقوم على العمل على الكرت المدمج فقط
قم بالدخول الى البيوس وتغير الاعدادات الى العمل على الكرت الخارجي pci-e

mt_falcon
23-02-2010, 21:47
ثوانى هجرب خليك معايا

mt_falcon
23-02-2010, 21:50
طب المكان اللى احط فيه الكرت اى واحد؟؟؟؟
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-945gcmx-s2_6.6_big.jpg

وبالنسبة للرامة هل هتشتغل ولا لا
مع العلم انى دخلت على الموقع بتاع البوردة ومش موجودة فى السابورت

nero&dante
23-02-2010, 21:58
اخي مكان الكرت في الماخذ الازرق
قم بوضع هذه الاعدادات في البيوس
من advanced bios features غير init display first على pci
و onboard vga على enable if no ext peg
وان شاء الله يشتغل معك

mt_falcon
23-02-2010, 22:19
طب معلش ياباشا طلب اخير عشان انا عارف انى تعبتك معايا
قولى على نوع ماذربورد تشتغل معايا كويس فى حدود 400-500 جنية
وشكرا جزيلا

nero&dante
23-02-2010, 22:59
انا بالخدمة اخي
هذا الرابط للاسعار في مصر لاني لست من مصر
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=57861
بس طمني شو صار معك

mt_falcon
23-02-2010, 23:07
الحمد لله
الف الف الف شكر يا باشا
الكرت اشتغل والدنيا زى الفل
ياهووووووووووووووه

mt_falcon
23-02-2010, 23:08
استفسار تانى
معلش كمل جميلك معايا يا برنس
الرامات مش عايز يشتغل ليه بقى

nero&dante
23-02-2010, 23:14
على ما اعتقد ان الرامات الجديدة 800
والبورد اللي عندك تدعم 667 فقط
ان شاء الله الف مبروك وما رح اقولك تهريه بالعافية
رح اقولك يربى بعزك ودلالك:D

mt_falcon
23-02-2010, 23:59
هههههههه
مش مهم على العموم شكرا تانى با برنس