المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ارجو المساعدة عمل تحديث للبروسيسور



العدو الخفى
24-03-2010, 01:27
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


انا عندى مازر بورد

xfx 7050

ودى صفحة المواصفات بتاعت البوردة

http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/6series/610.aspx

ودى البروسيسور الى بيدعمة البوردة موجود فى

pdf

http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/6series/~/ecms.ashx/XFXCPUCompatibilityList-Intel.pdf (http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/6series/%7E/ecms.ashx/XFXCPUCompatibilityList-Intel.pdf)

ارجو المساعدة انا عايز اغير البروسيسور باعلى حاجة موجودة دلوقتى من انتل بتدعمة البوردة مع سعرها دلوقتى ولو

امكن سعرها مثلا بعد سنة وهل هتبقى موجودة فى السوق بعد سنة

العدو الخفى
24-03-2010, 08:01
فين الردود يا جماعة

Don Khozzam
24-03-2010, 10:20
تقدر تركب عليها البروسيسور دا
Intel Core2Quad Q8300 2.5GHz / 4MB cache / 1333 bus السعر 820 جنية

من شركة ماكسيموم هاردوير

العدو الخفى
24-03-2010, 16:59
تقدر تركب عليها البروسيسور دا
Intel Core2Quad Q8300 2.5GHz / 4MB cache / 1333 bus السعر 820 جنية

من شركة ماكسيموم هاردوير

الف شكر للعضو The Wannabe (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11181610)

بس للاسف المازر بورد مش بتدعمه مع انه نفس السوكيت يارايت تشوف ال pdf الى فى الموضوع المازر بورد من النوع 610i للتوضيع هىكده تقريبا بتدعم
core 2 quad q6700 يارايت حد يكد لى كلامى وهو موجود دلوقتى فى السوق ولا لا وسعره اد ايه وممكن يكون موجود بع سنة مثلا وتمنه تقريبا ممكن يكون كام
والف شكر للرد

Don Khozzam
24-03-2010, 19:58
وفقا لصفحة الPDF فبروردتك تقدر تستخدم Q6600 .. و هو صعب الحصول على جديد منه فى مصر حاليا .. مش هتلاقى غالبا غير مستعمل ..