المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مشكله بعد شراء الكارت والباور سبلاى



Kasper3x
09-04-2010, 14:51
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

طلبت النصيحه منكم ولم تبخلوا بها عليا

فى هذا الموضوع

http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?p=1338100#post1338100

فجزاكم ربى خيرا

وبالفعل توكلت على الله واشتريت بالأمس

كارت شاشه GTS 250 وكان بمبلغ 910 جنيه

وباور سبلاى HEC 450 وكان بمبلغ 320 جنيه

المهم

أخبرتكم فى الموضوع السابق أن جهازى كالأتى :

البروسيسور : intel cor 2 Duo E7300

الرام : 2 جيجا DDR2

البورده جيجا بايت 945

وبعد أن اشتريت كارت الشاشه والباور سبلاى ذهبت وفككت الباورسبلاى القديم وقمت بتركيب الجديد

وقمت بتركيب كارت الشاشه والحمد لله

ولكن عند الدخول لا تعمل مروحة البروسيسور

تتحرك نصف حركه بطيئه ثم تقف ولا تعمل

ولا يتم الدخول للنظام

فقط مجرد شاشة البورده تظهر ثم يقف الجهاز كأنه ليس هناك نظام على الهارد ويطلب الضغط على

Ctrl + Alt + Delete ليعاود العمل مره أخرى

فدخلت الى شاشة البيوز لأرى صحة الجهاز فوجدت هناك اختيار وهو Vcore مكتوب اماماه File

فما السبب ؟؟ وما الحل ؟؟

أكرمكم الله

ولا أراكم ابدا ما تكرهون

MHG_1
09-04-2010, 15:15
تأكد من التوصيلات جميع التوصيلات فكها وركبها
//
موفق ان شاء الله

AL-3MDH
09-04-2010, 15:21
يمكن المروحه خربانه(متعلطه)

توقع لا اكثر ولا اقل

Kasper3x
09-04-2010, 17:30
عملت ريست ديفولت للمزربورد والحمد لله رب العالمين

كله تمام

جزاكم الله كل خير وأكثر من أمثالكم

لكن هناك استفسار اخر

قراءة الويندوز 7 للجهاز وخصوصا البروسيسور كانت كالتالى

http://i44.tinypic.com/70zw1u.jpg

ولكن الأن بعد تركيب كارت الشاشه الجديد والباور سبلاى الجديد

أصبحت قراءة الويندوز 7 للبروسيسور كالتالى

http://i44.tinypic.com/2qi026v.jpg

فما سبب ذلك يا آخوه ؟؟

وهل سيسبب ذلك ثقلا فى البروسيسور عند تشغيل أى لعبه مثلا ؟؟

وجزاكم الله خير

masklove
09-04-2010, 19:02
سيبك من القراءة بتاعت الويندوز وجرب الالعاب مباشرة علي اعلي اعدادات ممكنة واعلي ريسليوشن ممكن وشوف هل في تقطيع او تهنيج

Maxwell
09-04-2010, 19:04
اخي ما عليك بكلام الويندوز مادام ماشي معاك ويؤدي كافة احتياجاتك

Kasper3x
10-04-2010, 20:48
الحمد لله الكارت ما شاء الله جبار فعلا

أشكركم يا إخوه

كل بإسمه

الأخ masklove (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=94016) اللى ما بخل عليا ابدا وتعبته معى

والأخ ALL4US (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11177628)

والأخ DBZ-Lover (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11152082)

والأخ Maxwell (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11184593)

ذوقكم زاد وغطى

ومش عارف اشكركم ازاى

ربنا يبارك فيكم ويكثر من أمثالكم

وجزاكم الله كل خير

وتقبلوا وافر احترامى وتقديرى

MHG_1
11-04-2010, 14:59
بالنسبه لتقييم الويندوز أعتقد اول كنت كاسر سرعه المعالج وبعدها رجعت السرعه الافتراضيه

ومبروك

سلاااااام

Kasper3x
11-04-2010, 22:57
لا يا آخى

انا لم اكسر سرعة المعالج قبل ذلك ابدا