المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مارأيكم في هذا البروسيسور AMD Phenom™ II X2 550 3.1GHz Black Edition



amr38013
15-04-2010, 15:10
مارأيكم في هذا البروسيسور
AMD Phenom™ II X2 550 3.1GHz Black Edition

masklove
15-04-2010, 16:55
بروسيسور ممتاز جدا جدا
ما هي استخداماتك للجهاز ؟

amr38013
15-04-2010, 17:00
بروسيسور ممتاز جدا جدا
ما هي استخداماتك للجهاز ؟
أنترنت
أوفيس
أحدث الالعاب لاني ناوي اجيب عليه كارت شاشة 1 جيجا Ati 4650 لتشغيل أحدث الألعاب
بس بقيت الحاجات العادية التانية بقي أغاني --- أفلام --- برامج مثلا مثل الفوتو شوب وهكذا يعني

star 5
15-04-2010, 19:32
انت جبت البروسسور دى يا باشا ولا لسة هتجيبه

amr38013
16-04-2010, 01:04
لا انا لسه هاشتريه انشاء الله

amr38013
16-04-2010, 02:10
يا جماعة أنا عاوز رد قاطع هل البروسيسور ده مناسب وبالذات للألعاب الحديثة جدا الي لسه نازلة ولا مش مناسب

ThE-EviL
16-04-2010, 02:17
البروسيسور أكتر من ممتاز مع غالبية الألعاب الحديثة بس يستحسن تجيب كارت شاشة أعلي شوية من 4650.
انت شاشتك كام بوصة؟؟

amr38013
16-04-2010, 02:22
البروسيسور أكتر من ممتاز مع غالبية الألعاب الحديثة بس يستحسن تجيب كارت شاشة أعلي شوية من 4650.
انت شاشتك كام بوصة؟؟
أه بالنسبة لكارت الشاشة قابل للتغيير لكن انا كنت عاوز رايكم في البروسيسر لانه عقل الجهاز لكن كارت الشاشة بفكر اجيب حاجة اعلي
لكن البروسييسور ممتاز انا اختارته بعد تدوير طويل ومقارنات اكتشفت انه بروسيسور محترم جدا

ThE-EviL
16-04-2010, 02:32
توكل علي اللة وربنا يوفقك وخلي بالك كمان ممكن الأنوية المغلقة تفتح معاك زي ما حصل معايا ويبقي عندك بروسيسور رباعي الأنوية:) لو ناوي علي بوردة كمان أرشحلك Asus M4A785DT-V

amr38013
16-04-2010, 03:05
توكل علي اللة وربنا يوفقك وخلي بالك كمان ممكن الأنوية المغلقة تفتح معاك زي ما حصل معايا ويبقي عندك بروسيسور رباعي الأنوية:) لو ناوي علي بوردة كمان أرشحلك Asus M4A785DT-V


ايه رايك في دي
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H

السوافيري
17-04-2010, 00:53
هو المعالج ثنائي النواة ولا رباعي
ويوازي أي معالج من انتل بالضبط ؟
وكم سعره ؟

amr38013
17-04-2010, 13:35
AMD Phenom™ II X2 550 3.1GHz Black Edition هذا المعالج ثنائي النواة ولكن يوجد به نواتين مغلقتين يمكن فتحهما ويصبح معالج رباعي النواة والعملية ناجحة بنسبة %75 لانه في بعض الحالات تكون النواة المغلقة لا تعمل او توثر علي اقلاع الجهاز ولكن في معظم الحالات يتحول البروسيسور بدون مشاكل وحتي لو بسرعته الاصلية فهوة بروسيسور ممتاز حيث يحتوي علي 7 ميجا كاش والباس بتاعه 4000

السوافيري
17-04-2010, 18:34
مشكور أخي عمرو على المعلومات القيمة
مع انه الواحد يمكن يفقع لو ما زط مثلا فتح الأنوية ويكون هو من 25 %
عالعموم ممكن تقلي يوازي أي معالج من انتل لاني بعرفش بأمد كويس
وكم سعره لو سمحت

ThE-EviL
17-04-2010, 19:27
ايه رايك في دي

Gigabyte GA-MA785GT-UD3H
بوردة ممتازة بردو موفق في الشراء

amr38013
17-04-2010, 23:20
[B]
بوردة ممتازة بردو موفق في الشراء


بالنسبة للبوردة الي انا كاتبها الجيجا بايت هل تدعم فتح الانوية
وايه رايك في النوع ده حيث ان فتح الانوية فيه يتم بسهولة وببساطة شديدة
ASUS M4A785TD-V EVO (http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=fcsXWSxnhzZE9rnR&templete=2)

ThE-EviL
18-04-2010, 01:35
بالنسبة للبوردة الي انا كاتبها الجيجا بايت هل تدعم فتح الانوية
وايه رايك في النوع ده حيث ان فتح الانوية فيه يتم بسهولة وببساطة شديدة
ASUS M4A785TD-V EVO (http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=fcsXWSxnhzZE9rnR&templete=2)

يا أخي الفاضل انا رشحتلك في بداية كلامي البوردة الأسوس ممتازة في فتح الأنوية وهي عندي بالمناسبة :)

amr38013
18-04-2010, 01:41
يا أخي الفاضل انا رشحتلك في بداية كلامي البوردة الأسوس ممتازة في فتح الأنوية وهي عندي بالمناسبة :)


يعني اجيبها من غير قلق انا أصلي متعود علي جيجا بايت بس لما شفت المازر الي انتا مرشحها ومواصفاتها عجتني جدا وياريت تقولي انهي افضل من تجاربك هي ولا الجيجا بايت

moatez
18-04-2010, 09:10
مش هتلاقى الاسوس حاليا ..