المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : جهاز جديد - محتاج مساعدة ضرورى -



KINGSTONS
22-04-2010, 23:00
السلام عليكم

انا غدا ان شاء الله هنزل اجيب جهاز

ايه رايك فى المكونات ديه بالبروسيسور والبوردة AMD هل هى جيدة التبريد

وهل هى ممتازة فى الجرافيك العالى والالعاب الحديثة جدا

والافلام والمهم انها متكونش بتعلق وبتهنج فى الالعاب

الجامدة

Phenom II X2 550 3.1GHz, 7MB Total Cache, 4000MT/s Bus
MSI 770-C45 (http://us.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1812#menu)
SAPPHIRE VAPOR-X HD5770
Kingston 2GB DDR3 bus 1333MHz CL9

وهل بتعيش وبتشغل العاب 2010 العتيقة على الهاى وكمان العاب السنين الجاية وكم تحتاج من الباور سبلاى وسعره كام

واهم حاجة السخونة متكونش بتسخن وتشغل العاب 2010 على الهاى

والعاب السنين الجاية باذن الله


واهم حاجة يكون جهاز للعمر يعنى مش هغيره كل شوية

وعاوز كاسة كويسة ببور سبلاى يشغل مكونات الجهاز

وشكرا

KINGSTONS
22-04-2010, 23:01
واسف على تكرير مواضيعى انا اغلقتهم والموضوع ده هيكون الفاصل بالنسبة لى

لانى قررت على هذه الامكانيات ان شاء الله

فاريد رايكم

لانى غدا هروح اشتريه ان شاء الله

وشكرا

eslamgm
22-04-2010, 23:17
ممتاز جدا
و هات كيسه GAMMA 450W

Kh@LiL
22-04-2010, 23:30
وعليكم السلام
التجميعة ممتازة وتكفي لتشغيل كل الألعاب الثقيلة على إعدادات تتراوح بين متوسطة إلى عالية وعلى شاشة لا تتجاوز قياسها 22 أي بدقة (1680*1050) ويحتاج الجهاز إلى مزود طاقة بقدرة 400 واط فما فوق من ماركة HEC مثلا لكي تكون ضمن المجال الآمن .
وجميع مكونات هذا الجهاز تمتاز بحرارة ممتازة ولا تسخن إلى درجات خطرة.
سأعتير هذا موضوعك الأخير المتعلق بتجميع جهازك وسأقوم بإغلاق مواضيعك السابقة وأكمل استفساراتك في هذا الموضوع فقط واصبر على الأعضاء لكي تصلك الإجابة.

KINGSTONS
22-04-2010, 23:34
شكرا لكم اخوانى وجزاكم الله خيرا طيب مفيش كاسة فى حدود 200 جنيه ببور سبلاى كويس يشغل الامكانيات

S@M
22-04-2010, 23:41
شكرا لكم اخوانى وجزاكم الله خيرا طيب مفيش كاسة فى حدود 200 جنيه ببور سبلاى كويس يشغل الامكانيات

مفيش كيسة فيها بور سبلاى بمخرج 6 بن بهذا السعر ....:)

KINGSTONS
22-04-2010, 23:46
طب ب 300 او 350 بالكتير اوى

Mubarak
23-04-2010, 00:13
الجهاز مناسب ويقبل غالب المعالجات الحديثة من AMD لكن هل سيقبل المعالجات القادمة ذات السبعة أنوية؟
لا اعتقد.

KINGSTONS
23-04-2010, 00:18
الجهاز مناسب ويقبل غالب المعالجات الحديثة من AMD لكن هل سيقبل المعالجات القادمة ذات السبعة أنوية؟
لا اعتقد.

بس اهم حاجة بتعيش وبتشغل العاب 2010 العتيقة على الهاى وكمان العاب السنين الجاية وكم تحتاج من الباور سبلاى وسعره كام

واهم حاجة السخونة متكونش بتسخن وتشغل العاب 2010 على الهاى

والعاب السنين الجاية باذن الله


واهم حاجة يكون جهاز للعمر يعنى مش هغيره كل شوية

Kh@LiL
23-04-2010, 00:38
الجهاز مناسب ويقبل غالب المعالجات الحديثة من AMD لكن هل سيقبل المعالجات القادمة ذات السبعة أنوية؟
لا اعتقد.
نعم أخي مبارك هذه اللوحة تقبل تشغيل المعالجات السداسية النواة من AMD عن طريق تحديث البيوس.

eslamgm
23-04-2010, 01:34
طب ب 300 او 350 بالكتير اوى


كيسه

Cooler master Elite 310 + COOLER MASTER 400W السعر 300 جنية
Cooler master Elite 332 , 333 , 334 ,335 السعر 320 جنية

GAMMA 350W السعر 280 جنية
GAMMA 450W السعر 550 جنية

او

كيسه عاديه
مع باورسبلاي

HEC 350W السعر 160 جنيه
HEC 450W السعر 310 جنيه


Cooler master Power 390W السعر 190 جنيه
Cooler master Power 350W السعر 150 جنيه


OCZ StealthXStream 500W السعر 380 جنيه

KINGSTONS
23-04-2010, 10:02
انا احترت

Cooler master Elite 310 + COOLER MASTER 400W السعر 300 جنية
Cooler master Elite 332 , 333 , 334 ,335 السعر 320 جنية

ايهما افضل والثانية كام وات انا عارف الاولى 400 وات زى ما مكتوبة

masklove
23-04-2010, 10:59
Cooler master Elite 332 , 333 , 334 ,335 السعر 320 جنية
ودي ايضا معاها بور 400 وات من cooler master
تأكد من البياع ان البور cooler master مش thermal master

KINGSTONS
24-04-2010, 19:32
ننتظر باقى الاراء
وخصوصا البوردة ممكن معلومات عنها
مثل بتشيل كام رامة
وهل تدعم البروسيسور الى انا كاتبه
وهل هى جيدة مع المكونات
وهل تدعم رامات ddr3

HaMsiK
24-04-2010, 20:34
نعم اخي البوردة تقبل الكعالج واتاخد حتي 16 قيقا من الرام وهناك اربعة شقوق لرام واي شي اخر انا حاضر