المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ممكن ارخص بوردة تدعم المعالج phenom ii x4 955



ahmadadel
13-06-2010, 13:43
انا ناوى اشترى المعالج ده عشان سعره الكويس

وكمان حسب علمى ان فى طفرة السنة القادمة فى البروسيسورات عشان الفيوجن والحاجات دى

فقلت يا واد هات حاجة مشى بيها حالك

نويت على البروسيسور ده بس انا عاوز استرخص بصراحة وجيب ارخص بوردة تدعم المعالج ده بس بدون ما تؤثر على اداءه

وانا عاوز شوية نصائح قبل مااشتريه يعنى فيه اصدارات منه مختلفة زى c2 c3 ولا ايه

شكرا لا نتباهك ووقتك

ahmadadel
13-06-2010, 13:50
انا ملاحظ ان مفيش فرق بين ddr 2 ddr3

يعنى لو فى بوردة كويسة للبروسيسور وكمان بتشغل ddr2 يبقى كويس لانى عندى 3 جيجا رامات ddr 2

وانا بقولوكو بسترخص يعنى لو بعت الرامات اللى معايا واشتريت ddr 3 مش هتفرق اوى بس الفلو س هتفرق كتير
صح

salab
13-06-2010, 13:50
بصراحة فيه البوردة msi 770 c-45 تدعم المعالج و هى AM3 هى ب370 جنيه من عند ماكسيمام هاردوير فى سوق العصر فى شارع الخليفة المأمون هى بتأخد رامات DDR3 و بصراحة أدائها ممتاز

masklove
13-06-2010, 14:42
ASUS M4A78L-MLE LE 320
او



Gigabyte GA-MA770-UD3 LE 470

ahmadadel
13-06-2010, 15:13
ASUS M4A78L-MLE LE 320



او





Gigabyte GA-MA770-UD3 LE 470









"يب البوردتين دول ddr2 ولا ddr 3

وشريحة البوردة الاولى هى 780

والتانية 770

اكيد الشريحة الاعلى فى الرقم احسن ولا فى امور اخرى:ah46:

masklove
13-06-2010, 17:51
البوردتين DDR2
شريحة البوردة الاولي 760 اما الثانية 770
لاحظ ان البوردات التي تحتوي علي حرف T بعد رقم الشريحة تعني انها DDR3

ahmadadel
13-06-2010, 18:05
طيب يا جماعة انا حاسس ان

ASUS M4A78L-MLE LE 320

مناسبة عشان سعرها

ولكن السؤااالل

هل هتشغل المعالج بكل قوته

ممكن المعالج يسخن عشان فى كابل 4 بن فقط للبروسيسور

طيب لو جبت بورد بشريحة اعلى زى 785 هلى هلاحظ فرق فى الاداء

شكرا

EL-MARIACHY
13-06-2010, 19:53
msi 770 c-45 ودى اللى أنا مشغل عليها المعالج بتاعى و بصراحه كفأة و كان معايا الجيجابايت ال780 قبلها و بعتها و جبت الmsi بصراحه جميله جدا وكبيره عكس الجيجابايت بس على فكره مفيهاش كارت شاشه مدمج!!!

masklove
13-06-2010, 20:35
ولكن السؤااالل

هل هتشغل المعالج بكل قوته
ان شاء الله

ممكن المعالج يسخن عشان فى كابل 4 بن فقط للبروسيسور

لم افهم سؤالك

طيب لو جبت بورد بشريحة اعلى زى 785 هلى هلاحظ فرق فى الاداء

شكرا
الفرق هيبقي بسيط جدا جدا

ahmadadel
13-06-2010, 22:17
ان شاء الله

لم افهم سؤالك

الفرق هيبقي بسيط جدا جدا




طيب ليه amd بتنزل شرائح جديدة مع انها كلها تقريبا بتشغل نفس البروسيسورات

عندك 770 760 780 785 790 880 890

طيب ليه كل الناس لما بتيجى تشترى بوردة (مثلا لمعالج زى ده) بتجيب بوردة 790 وبتبقى اغلى حوالى ب 800 جنيه مع انه ممكن يوفر ويجيب البوردة اللى ب 320 جنيه حتى لو عاوز ddr3 بردوا فى واحدة اختها ب 340 جنيه وبتدعم ال ddr3

معلش اصل انا اول مرة اشترى جهاز amd

ahmadadel
14-06-2010, 10:29
طيب ليه amd بتنزل شرائح جديدة مع انها كلها تقريبا بتشغل نفس البروسيسورات

عندك 770 760 780 785 790 880 890

طيب ليه كل الناس لما بتيجى تشترى بوردة (مثلا لمعالج زى ده) بتجيب بوردة 790 وبتبقى اغلى حوالى ب 800 جنيه مع انه ممكن يوفر ويجيب البوردة اللى ب 320 جنيه حتى لو عاوز ddr3 بردوا فى واحدة اختها ب 340 جنيه وبتدعم ال ddr3

معلش اصل انا اول مرة اشترى جهاز amd

dandasha
14-06-2010, 13:11
انا رأيي في البوردات ان الواحد يجيب الحاجه الوسط يعني ما يشتريش اغلى حاجه في السوق ولا ارخص حاجه ويشتري حاجه وسط لان البورد القديمه والرخيصه بتخلي التطوير بعد كده صعب .
واعمل حسابك ان كل نظام تشغيل جديد بينزل في اغلب الاحيان بيتطلب تطوير الجهاز لمواصفات احسن عشان تستمتع بالاداء الامثل

ahmadadel
14-06-2010, 19:27
طيب ليه amd بتنزل شرائح جديدة مع انها كلها تقريبا بتشغل نفس البروسيسورات

عندك 770 760 780 785 790 880 890

طيب ليه كل الناس لما بتيجى تشترى بوردة (مثلا لمعالج زى ده) بتجيب بوردة 790 وبتبقى اغلى حوالى ب 800 جنيه مع انه ممكن يوفر ويجيب البوردة اللى ب 320 جنيه حتى لو عاوز ddr3 بردوا فى واحدة اختها ب 340 جنيه وبتدعم ال ddr3

معلش اصل انا اول مرة اشترى جهاز amd

http://www.arabhardware.net/forum/images/visioncollison/misc/progress.gif