المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مساعدتكم بعد تجميع الكيسه



My locker
26-06-2010, 16:34
السلام عليكم
اخواني الاعزاء اعضاء عرب هاردوير
انا اشتيرت من يومين جهازي الجديد كان عندي كل حاجة من مستلزمات الجهاز واشتريت كيسة بمحتوياتها بهذي المواصفات:
Case
Dolphin Pro Without Power

Power Supply
Miracle 500w

processor
AMD Phenom II X4 925 2.8GHz, 8MB Total Cache, 4000MT/s Bus

Graphics Card
XFX HD5750 1GB GDDR5

MotherBoard
Gigabyte MA785GT-UD3H

HDD
WD 1TB Green

RAM
Kingston 2GB DDR3 bus 1333MHz CL9
عايز اعرف رايكم فيها ايه؟
انا فرحت بيها اوي وجبت مهندس كمبيوتر امبارح علشان يجمعهالي علشان انا مليش في التجميع خالص
الراجل عمل اللي عليه وجمعها بس قالي ان كرت الشاشة هيحتاج converter علشان اشغله علي شاشتي
1-انا عايز اعرف اسم ال conerter ايه وهيحول من DVi---->VGA ولا منHDMI---->VGA؟
2-تاني حاجة بعد ما اجيب الConverter واوصله ايا كان نوعه من النوعين السابقين عايزكوا تقولولي خطوات تشغيل الجهاز يعني ازاي اعرفه على البروسيسور واقسم الهارد ياريتكوا بس تقولولي المختصر
واكون شاكر جدا ليكم
اخوكم
محمد

My locker
26-06-2010, 20:25
انتوا رحتوا فين يا جماعة

EN.AhMeD
26-06-2010, 20:32
تجميعة ممتازة ..
لكن الهارد نوعيتة بطيئة ..وقت تواجه بطئ في بعض الحالات كتنصيب البرامج والاعاب والافلام ..

مبروك :)

My locker
26-06-2010, 20:53
شكرا لردك انا جايب الهارد ده للتخزين مش هنقل عليه او منه حاجات كتير
مش دي المشكلة
ممكن ترد علي اسئلتي

EN.AhMeD
26-06-2010, 21:45
-انا عايز اعرف اسم ال conerter ايه وهيحول من DVi---->VGA ولا منHDMI---->VGA

اذا كانت شاشتك قديمة CRT فعليك بتحويل المقبس من DVI>>>>VGA


-تاني حاجة بعد ما اجيب الConverter واوصله ايا كان نوعه من النوعين السابقين عايزكوا تقولولي خطوات تشغيل الجهاز يعني ازاي اعرفه على البروسيسور واقسم الهارد ياريتكوا بس تقولولي المختصر

لا تحتاج الي تعريف او اي حاجة ...فقط اوصل الكرت واشتغل ..
يمكنك معرفة مواصفات الجهاز من برنامج افرست المعروف..

My locker
26-06-2010, 23:27
اذا كانت شاشتك قديمة CRT فعليك بتحويل المقبس من DVI>>>>VGA

انا شاشتي ليست CRT انها LCD
ودا موقعها
http://www.genxmea.com/Products/19_LCD_Monitor.aspx#Description

لا تحتاج الي تعريف او اي حاجة ...فقط اوصل الكرت واشتغل ..
يمكنك معرفة مواصفات الجهاز من برنامج افرست المعروف..

انا قصدي يعني انه في اعدادات في الاول للتشغيل ولا مفيش حاجة
اشغل عادي وانزل Windows 7 واقسم الهارد ولا ايه
وشكرا لك جدا

EN.AhMeD
26-06-2010, 23:37
انا قصدي يعني انه في اعدادات في الاول للتشغيل ولا مفيش حاجة
اشغل عادي وانزل Windows 7 واقسم الهارد ولا ايه
وشكرا لك جدا

نعم ..فقط اوصل الشاشة ..وعرف كرت الشاشة ...وابدأ بالعب :)

My locker
27-06-2010, 00:07
نعم ..فقط اوصل الشاشة ..وعرف كرت الشاشة ...وابدأ بالعب :)
شكرا لك اخي
وانا تعبتك معايا