المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : لية عندى مساحة الرام غير كاملة ؟



RIKA
08-08-2010, 04:32
السلام عليكم
أنا عندى الرامات كاتبلى المساحة المستخدمة 1.74 بس مع إن الرامة 2 جيجا هل كارت الشاشة الداخلى ساحب منها ولا إية بالظبط
اتمنى أى حد من الأعضاء الكرام يفهمنى ولة جزيل الشكر
ودى صورة من جهازى ومواصفاتة بالتفصيل مكتوبة فوق

http://img105.herosh.com/2010/08/08/9578916.jpg

RonaldinhoF
08-08-2010, 04:45
اعتقد ان كرت شاشة الداخلي ساحب من الرام

جون2006
08-08-2010, 05:29
شيء معروف ان كروت الشاشة الداخلية كلها تستخدم جزء من الرامات ولها اعدادات افتراضية ويمكنك أن تحدده انت لها
وهذا الجزء من الرامات تضيفه للرامة المثبتة بها لكي تزيد من كفاءة كارت الشاشة
ولا داعي للقلق