المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : سؤال ؟ ؟ ؟ ؟



محمدعبد الباسط
25-08-2010, 05:15
انا عندى بورد
Ep-45-u3dl
ها من الممكن ان اضع رامات دىدى رام 3 فيها ولا لا ؟
وهل مكان الدىدى رام 3 هو مكان 2 ولا لا
ولكم جزيل الشكر مع العلم ان البروسيسور بتاعى
intel core2duo cashe 3 m
وانا عندى رامات كينج ستون دىدى رام تو ارجو الاجابة بامانة

محمدعبد الباسط
25-08-2010, 05:16
انا اسف البورد
Ep -45-UD3L

eng.ahmedhelal
25-08-2010, 05:26
لا

4x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
Dual channel memory architecture
Support for DDR2 1366+*/1066/800/667 MHz memory modules

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3285#sp

محمدعبد الباسط
25-08-2010, 05:28
لو سمحت عربى انا مقدرش على الانجليزى ده كله

eng.ahmedhelal
25-08-2010, 05:30
لا ما ينفعش
فقط ديدي رام اتنين
اخر سرعه تقدر تتحملها البرده 1366

masklove
25-08-2010, 05:31
لا يمكن وضع DDR3 لأن الماذربورد لا تدعمه علي الاطلاق
مستحيل

محمدعبد الباسط
25-08-2010, 05:33
شكرا على الاجابات ولكن هل هذه البورد جيده ام لا ؟

eng.ahmedhelal
25-08-2010, 05:42
كويسه
:)

eng.ahmedhelal
25-08-2010, 05:49
ضع اللي انت بعته هنا احنا هنا للافاده لا اكثر

محمدعبد الباسط
25-08-2010, 05:53
رايت ان احد الاعضاء كتب هذه المشاركة وهناك البعض قال ان هذا جهاز سيئ للغاية والبعض قال انه كويس وانا ناوى اجيب واحد زيه لاخويه هل هذة المواصفات جدية ام لا مع العلم انى لا افضل AMD تماما
First : M.B Ep 45 UD3LR
Second : Pro 2.6/2 Dual Core
Third : Kingstone D2 2G Bus 800 +1G Elixir
Forth : Hard 500 16 Mb
Fifth : Vega Nivida Geforce N210 1G
Sixth : Asus Light Script
Case Gamma

وانا بردو واحد صحبى مشترى هذه المواصفات مع التغير فى البرود جايبها G31 فما رايكم فى هذا الجهاز مع العلم ان صحبى ده شغل العاب ليس لها نهاية

CR@N$H
25-08-2010, 05:56
أخي لا يوجد فرق بالأداء يذكر بين الDDR2&DDR3 لذلك لا تشغل بالك
أما بالنسبة للمواصفات التي ذكرتها فهي لا تصلح للألعاب وخاصة ان بطاقة الإظهار ضعيفه جدا

eng.ahmedhelal
25-08-2010, 05:59
شغال بس كارت الشاشه لو عرفت تزود فيه شويه يبقي تمام مثلا GT 220
لكن ماشي الحال طالما انت واحد صديقك عنده مثيله و عاجبك
يبقي مبروك