المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : رسيت على التجميعة اللى هشتريها وليا سؤال اخير كل الناس بتتجاهله مش عارف ليه ؟؟؟؟؟؟



christ_358
03-09-2010, 01:26
يا شباب دي التجميعة اللى استقريت اني هجيبها ان شاء الله ( الجهاز للالعاب )


Phenom II X2 550 BE 3.1GHz
XFX HD 5770 1GB GDDR5
MSI 770 -c45


سؤالي دلوقتي هو :


وعمال اسأل هل التجميعة دي هتشغل العاب قوية زي GTA IV & Crysis Warhead علي اعلي الاعدادات
وكمان FIFA 11 اللي لسه هتنزل ولا هحتاج معالج اقوي او كارت شاشة اقوي ؟؟؟؟؟؟

- واللي هيسال عن الشاشة مش هجيب شاشة كبيرة ممكن 17 او 21


وياريت اللى يدخل الموضوع يقراه كله سطرين ويرد عليا بالظبط هتشتغل ولا لأ وعلى اعلى الاعدادات ولا ايه :confused:

__________________________________________________ _________________________

سؤال تاني ايه الرامات اللى هتشتغل على التجميعة دي عشان انا مش عارف ياتري
DDR 2 oR DDR 3 ?? ونصيحتكم اجيب للجهاز دا رامات كام ؟



واجب الشكر

لولاكم كنت هجيب اى كلام لاني مش متابع ومش عارف ايه اللى موجود اصلا
فعلا منتدي مفيد جدا واعضاء ولا احلي ;) تسلمو :ah50:

karem_love
03-09-2010, 02:05
زود 40 جنيه وهات المعالج phenom 555
وهات بورده msi 770g45
اغلي 20 جنيه والرامت ddr3 والجهاز هيشغل الالعاب علي اعلي الاعدادات وافتح انويه المعالج
ومبروك مقدما

mrghost22
03-09-2010, 05:43
السؤال الأول

أهم حاجة فى أي تجميعة خاصة بالألعاب هو كارت الشاشة
بعدها البروسيسور

فكارت الشاشة جامد و يشغلك فيفا 2013 و ممكن gta اللى هتيجي قدام

أما البروسيسور
فزود 40 جنيه وهات المعالج phenom 555
على رأي كريم باشا


و البوردة الmsi 770g45 رائعة جدا و ممكن تركب كارت شاشة كمان لما الدنيا تتطور
يعني كارتين على بوردة رخيصة
لكن أثبتت أداء عالى جدا

.................................................. .......
السؤال التاني

رامات DDR3
العالم بيتطور


و ممكن تجيب رامات Apogee 1333 أو كينجستون 1333
Apogee ب225 جنية
king ب 250 جنية

الرامات 2 جيجا

حاول تجيب 2*2

christ_358
03-09-2010, 10:01
زود 40 جنيه وهات المعالج phenom 555
وهات بورده msi 770g45
اغلي 20 جنيه والرامت ddr3 والجهاز هيشغل الالعاب علي اعلي الاعدادات وافتح انويه المعالج
ومبروك مقدما


الف الف شكر يا بوب بس البوردة اللى انت كاتبها دي مش هي نفس اللى انا هجيبها ؟ انا مش شايف فرق
ولا انت تقصد ان دي فيها حرف G بدل التانية C :confused: ياريت تفهمني لو فيها اصدارين سي وجي

karem_love
03-09-2010, 10:13
هههههههه لا البوردتيين زى بعد بالظبط بس ال msi 770 -g45
فيها منفذين بى سى اى اكسبرس يعنى ممكن تركب فيها كرتين شاشه
وفرق السعر مش كبير يعنى

christ_358
03-09-2010, 10:32
هههههههه لا البوردتيين زى بعد بالظبط بس ال msi 770 -g45
فيها منفذين بى سى اى اكسبرس يعنى ممكن تركب فيها كرتين شاشه
وفرق السعر مش كبير يعنى


ههههههه طيب فل
بس انت كاتب
وهات بورده msi 770g45 اغلي 20 جنيه فهمني اغلي من ايه 20 جنيه :ah44:

christ_358
03-09-2010, 10:34
والويندوز يا جماعة يبقي 64 bit لو جيبت رامات 4 جيجا ولا ايه الكلام

karem_love
03-09-2010, 11:00
اغلى من msi 770-c54
اها لو جبت رامات 4 جيجا يبقى ويندز 64 bit

christ_358
03-09-2010, 12:01
اغلى من msi 770-c54
اها لو جبت رامات 4 جيجا يبقى ويندز 64 bit


ياراجل جننتني هو في منها اصدار C45 واصدار تاني C54 ??????????

فهمني ايه اغلي من ايه 20 جنيه :ah41:

karem_love
03-09-2010, 12:17
معلش ده خطى املائى هما بوردتين
msi 770-c45
msi 770-g45
البورده الجى اغلى 20 جنيه وتتميز بوجود منفذين لكروت الشاشه

christ_358
03-09-2010, 12:27
معلش ده خطى املائى هما بوردتين
msi 770-c45
msi 770-g45
البورده الجى اغلى 20 جنيه وتتميز بوجود منفذين لكروت الشاشه

ههههه حبيبي الف شكر وانا بهزر علي فكرة
انا طول الفترة اللي فاتت دي اشوف ناس بتكتبها G وناس تكتبها C وقلت اكيد حد غلط فيهم
وبعد البحث والتمحيص والتاني والتفعيص قررت انها بتتكب C ههههه والتانيين غلط غلط غلط :ah24:

omaar97
03-09-2010, 13:15
ههههه
مبروك مقدما
MSI 770-G45 جيبها مثل ما قال الأخ كريم

moatez
03-09-2010, 14:50
زود 40 جنيه وهات المعالج phenom 555
وهات بورده msi 770g45
اغلي 20 جنيه والرامت ddr3 والجهاز هيشغل الالعاب علي اعلي الاعدادات وافتح انويه المعالج
ومبروك مقدما

طيب ليه يزود ويجيب 555 الفرق بينه وبين 550 فى التردد 100 ميجا هرتز سهل جدا يرفعهم وحتى لو مرفعهمش مش هيبقى فى فرق ملحوظ فى الاداء ويبقى كدا وفر ال 60 ج دول والنسختين بلاك اديديشن زى بعض بالضبط ...

christ_358
03-09-2010, 15:00
طيب ليه يزود ويجيب 555 الفرق بينه وبين 550 فى التردد 100 ميجا هرتز سهل جدا يرفعهم وحتى لو مرفعهمش مش هيبقى فى فرق ملحوظ فى الاداء ويبقى كدا وفر ال 60 ج دول والنسختين بلاك اديديشن زى بعض بالضبط ...

انا كنت هعمل كدا والله بس حد من الاخوة رجع وقال لا في فرق والتبريد وحاجات كدا احسن فى 555
قلت امين انا شكلي كدا هولع فى الجهاز وانتحر قبل ما اجيبه :ah1:

karem_love
03-09-2010, 21:44
حضرتك النسخه ال555 البلاك ب 600 جنيه من هاى اند اتنين اشتروها وفتحوا انويته واصبح عندهم معالج 4 النواه ولم يحدث معهم مشاكل وشاهد هذا الموضع سيفيدك
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=188731

moatez
03-09-2010, 22:36
حضرتك النسخه ال555 البلاك ب 600 جنيه من هاى اند اتنين اشتروها وفتحوا انويته واصبح عندهم معالج 4 النواه ولم يحدث معهم مشاكل وشاهد هذا الموضع سيفيدك
http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=188731

ما هو برده ناس كثير جدا فى المنتدى اشتروه 550 وفتحوا بيه الانويه عادى جدا .......

karem_love
03-09-2010, 23:54
اسف بس ردودكم غير صحيحة لانة هناك فرق كبير جدا بين ال 550 وال 555

1- ليس هناك معالج 550 بلاك اديشن باصدار C3 كل ال 550be من النوع C2
2- هناك معالجات 550 C3 ولكنها ليست بلاك اديشن اى مغلقة المضروب

3- اما المعالج 555 البلاك اديشن فهو من النوع C3 وتم اصدارة ليكون بديل عن ال 550 بلاك اديشن وفرق ال 60 جنية فارق يستحق لانة معالج مفتوح المضروب مما يتيح فرصة اكبر لكسر السرعة مع الثبات وكذلك ميزة ال c3 تستهلك فولتيات اقل وانبعاث حرارى اقل (وانا شخصيا امتلكه وقمت بتحويلة الى رباعى بتحرير نواتين ورفع ترددة الى 3.5 وذلك باملمشتت الافتراضى وجهد لا يتعدى ال 1.3)
صورة لمعالجى
http://img840.imageshack.us/img840/1377/unti0tled.jpg
هذا الكلام من العضو mhi00002000 (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11193428)