المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ثمن الكيسه بحتوياتها ؟؟



kikofrakiko
15-09-2010, 17:38
يا جماعة انا هجيب ان شاء الله كمبيوتر جديد

الكيسه بكل محتوياتها و الميزانية طلعت 3000 و شويه

فأنا هبيع الكيس القديمة بكل محتواتها

فكنت عايز اعرف تمنها كام

-: المكونات :-
*******

Core 2 Duo E4600 2.4 MHZ

ATI Radeon HD 3400 512 MB

RAM KINGSTON 3GB DDR2

Gigabyte GA-EP31-DS3L v1

WD 320 GB GREEN

CASE GAMMA

POWER SUPPLY 300 WATT تجاري

kikofrakiko
16-09-2010, 00:07
ايه يا جماعة !!

13 مشاهدة و ولا رد !!

kikofrakiko
16-09-2010, 08:37
يا جماعة ليه كل التأخير ده في الرد ؟؟

انا عارف ان مفيش حد هيقولي الحاجه المفيده و الرأي الصح اكتر منكوا

masklove
16-09-2010, 11:21
Core 2 Duo E4600 2.4 MHZ
ATI Radeon HD 3400 512 MB
RAM KINGSTON 3GB DDR2
Gigabyte GA-EP31-DS3L v1
WD 320 GB GREEN
CASE GAMMA
POWER SUPPLY 300 WATT تجاري


800-900 جنيه وبصراحة الجهاز حلو وممكن تعمله تحديث بسيط ويبقي ممتاز جدا
E7500 2.9/3M + ATI HD 5750 + Power 400W original وهيبقي الجهاز تمام جدا جدا

kikofrakiko
16-09-2010, 11:30
الف شكر يا حبيبي علي الرد و انا برضه كنت حاطط في دماغي الرقم ده

و التحديث اللي قولت عليه كويس بس انا عايز جهاز ماغيروش الا بعد من 2 الي 3 سنين ( ان شاء الله )

و الجهاز هو

sapphire hd5770 1gb gddr5

asus M4A785TDV EVO/U3S6 - AMD785

Phenom II X4 925 2.8GHz, 8MB Total Cache, 4000MT/s Bus

Kingston 4GB 2X2GB DDR3 bus 1333MHz CL9

NZXT Beta EVO

HEC 500W


و ياريت اعرف رأيك في الجهاز :D

omaar97
16-09-2010, 16:30
اخي اللوحة الأم لا تدعم معالجات 6 انوية:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Ic2Z48E0qdz0KwIU&templete=2
ان كان لا يهمك فهي ممتازة وباقي التجميعة ممتازة

masklove
16-09-2010, 16:44
التجميعة ممتازة ومنتاسقة
اخي اللوحة الأم لا تدعم
معالجات 6 انوية:
http://www.asus.com/product.aspx?P_I...wIU&templete=2 (http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Ic2Z48E0qdz0KwIU&templete=2)
ان كان لا يهمك فهي ممتازة وباقي التجميعة ممتازة
اللوحة تدعم البروسيسورات سداسية الانوية

kikofrakiko
17-09-2010, 01:50
اخي اللوحة الأم لا تدعم معالجات 6 انوية:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Ic2Z48E0qdz0KwIU&templete=2
ان كان لا يهمك فهي ممتازة وباقي التجميعة ممتازة


الف شكر يا حبيب قلبي علي رأيك في التجميعة

بس الوحة بتدعم معالجات 6 انويه

omaar97
17-09-2010, 11:47
الف شكر يا حبيب قلبي علي رأيك في التجميعة

بس الوحة بتدعم معالجات 6 انويه

آسف اخي ما انتبهت لأنه ما كان مكتوب من الموقع AMD 6-core CPU ready لكن لما شفت CPU support list وجدت المعالج