المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : أرجو مساعدتي بخصوص مواصفات جهازي



monarady
28-10-2010, 01:40
السلام عليكم

ياريت لو تساعدوني وتفيدوني لو ان جهازي مواصفاته جيدة أم لا من ناحية السرعة كمان ، ولو ممكن يقبل التحديث ... بس أنا حبيت أرفع صورة المواصفات ومش عارفة الطريقة ... الأيقونة الخاصة بالصور هنا بتقبل اللينكات بس ... ممكن تساعدوني ؟؟

kikofrakiko
28-10-2010, 01:54
ادخل علي اي موقع رفع الصور و ارفع الصورة

monarady
28-10-2010, 02:07
شكرا ... هحاول حالا

monarady
28-10-2010, 02:26
http://www8.0zz0.com/2010/10/28/00/499245077.jpg (http://www.0zz0.com)

http://www8.0zz0.com/2010/10/28/00/388116145.jpg (http://www.0zz0.com)

رفت صورتين وأحاول رفع الباقي ،،، ممكن تفيدوني في الاثنين ؟؟

monarady
28-10-2010, 02:31
http://up6.up-images.com/up//uploads/images/images-d62777eaa9.jpg (http://fashion.azyya.com). ([URL]http://uploadpics.a2a.cc).[/URL (http://www.a2a.cc)]

kikofrakiko
28-10-2010, 02:34
بصراحة الجهاز قديم جدا , و لو حضرتك حطيت ميزانية ممكن الاعضاء يجمعولك تجميعة كويسة ؟؟؟

monarady
28-10-2010, 02:36
http://up6.up-images.com/up//uploads/images/images-7026080cb5.jpg (http://fashion.azyya.com). ([URL]http://uploadpics.a2a.cc).[/URL (http://www.a2a.cc)]


http://up6.up-images.com/up//uploads/images/images-8552f88452.jpg (http://fashion.azyya.com). ([URL]http://uploadpics.a2a.cc).[/URL (http://www.a2a.cc)]

kikofrakiko
28-10-2010, 02:47
بصراحة الجهاز قديم جدا , و لو حضرتك حطيت ميزانية ممكن الاعضاء يجمعولك تجميعة كويسة ؟؟؟


شكلك ماشفتش ردي :)

monarady
28-10-2010, 02:54
شفته حالا ... بس هو كان بتاع واحد قريبنا واداهولي ... وأنا أصلا ما كانش عندي كمبيوتر ... طيب الجهاز قابل للتحديث ؟؟؟ مع العلم أنا مش بحتاج الجيمز عليه خالص .... طيب الراامات ممكن تتزود ؟؟؟ ولا أعمل ايه ؟؟

monarady
28-10-2010, 02:57
معلش أتعب حضرتك شوية كمان ... أنا أعرف البينتيوم 4 .. لكن ده مش عارفة ايه ... ومش عارفة كمان سرعة البروسيسور ايه ... انا بصراحة مش فاهمة اوي ...زمان جدا كنت متابعة وفاهمة في أجزاء الكمبيوتر لكن دلوقتي مش عارفة حاجة ...يعني لو حضرتك تكتبلي المواصفات بطريقة مبسطة شوية عن الصورة عشان أفهم ...

kikofrakiko
28-10-2010, 03:00
بصراحة المازربورد قديمة جدا و الرامات من نوع DDR ( اعتقد انها مش موجوده خلاص ) و البروسيسور قديم برضه

فمينفعش اصلا تحديث و لو حصل يبقي مضيعة للمال ... فمن الاحسن شراء جديد احسن

و لو ناوي .. يبقي الميزانية كام؟؟؟؟

kikofrakiko
28-10-2010, 03:07
المواصفات الحالية

CPU : AMD Sempron 2200 1.5 GHZ

Motherboar : Microstar MS-7061

Ram : Spectek DDR 512 MB

monarady
28-10-2010, 03:08
للأسف مفيش ميزانية حاليا :( طيب ايه نوع الرامات الكويس ؟؟؟ يعني لو جبت رامات تانية كويسة ما تمشيش مع البوردة دي ؟؟؟

kikofrakiko
28-10-2010, 03:17
للأسف لأ

المازر بتقبل ddr بس

monarady
28-10-2010, 03:19
أنا آسفة جدا جدا على الإزعاج ... أنا بتصرف كأن الناس مش فاضية الا ليا ... بس الحقيقة قرار شراء جهاز جديد مش في ايدي .. عشان كده بدور بأي طريقة على بديل ... شكرا على مجهودك ...

kikofrakiko
28-10-2010, 03:23
أنا آسفة جدا جدا على الإزعاج ... أنا بتصرف كأن الناس مش فاضية الا ليا ... بس الحقيقة قرار شراء جهاز جديد مش في ايدي .. عشان كده بدور بأي طريقة على بديل ... شكرا على مجهودك ...



لا شكر علي واجب :)

احنا كلنا بنساعد بعض

و لو انا كنت مكانك كنت اتمني ان الاعضاء يساعدوني