المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : (مصر) جهاز ب 3000 للالعاب



الصفحات : [1] 2

noda007
10-12-2010, 16:14
ما رايكم فى تجميعتى دى للعاب الجديده اصل انا مدمن gta iv لسه هشتريها


Phenom II X2 555 3.2GHz, 7MB Cache Black السعر570 جنيه
MSI 770 -G45 السعر 400 جنيه
Kingston 2GB /2GBDDR3 bus 1333MHz CL9 السعر330 جنيه
Samsung HD754JJ 750GB 7200RPM 32MB السعر 300 جنية
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 1650
NZXT Beta EVO السعر 300 جنيه
HEC 500W السعر 350 جنيه

وفى ناس قالتلى هات البورده دى ايه رايكم
ASUS M4A87TD/USB3 - AMD 870 600

Cobra007
10-12-2010, 16:48
تجميعة ممتازة جدا ما شاء الله و مبروك عليك مقدما

الاسوس افضل للمستقبل لو تقدر تزود و تجيبها عشان ال usb3 و ال sata 3 Gb/s
انما البوردة الmsi ممتازة برضه و فيها شقين PCI express لو بتفكر تشتري كرت شاشة تاني قدام و تعمل كروسفاير

moatez
10-12-2010, 16:56
اجمع الاسعار اللى كاتبها كويس وشوف الجهاز ده هيكلفك كام ...

Eng.MinaEdward
10-12-2010, 17:39
لو مدمن GTA فعلا وعاوز تشغلها على اعلى اعدادات يبى لازمك بروسيور و رباعى وتكسرة 3.8-4 جيجا لان اللعبة دى بالذات من اللى بيعتمدوا على البروسيسور مش كارت الشاشة

وفى كمان خيار كدة -بس يعتبر فرعى شوية - دا عشان تشغلة لاقصى حاجة محتاج بطاقة رسومية سعة ذاكرتها 2 جيجا

صحيح ايضا خيار الكروس فاير اللى ذكرة العزيز كوبرا سيحتاج ايضا الى معالج اقوى و بتردد اعلى (عشان ياكل الكارتين )

masklove
10-12-2010, 18:39
Phenom II X2 555 3.2GHz, 7MB Cache Black السعر570 جنيه
MSI 770 -G45 السعر 400 جنيه
Kingston 2GB /2GBDDR3 bus 1333MHz CL9 السعر330 جنيه
Samsung HD754JJ 750GB 7200RPM 32MB السعر 300 جنية
SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 1650
NZXT Beta EVO السعر 300 جنيه
HEC 500W السعر 350 جنيه

المجموع 3900 جنيه خلي بالك

noda007
10-12-2010, 19:19
المجموع 3900 جنيه خلي بالك
فى غلط انا هجيب كارت hd 6850 مش 6870 ب 1300

noda007
10-12-2010, 19:21
'وايه رايكم فى الكيسه دى
Thermaltake V3 BLACK EDITION mid tower + 450w PSU (http://www.********.com/product.php?id=7618)475

hostilezZz
10-12-2010, 21:55
انتظر لحظة ... انت حتجمع جهاز علشان لعبة GTA IV يا اخي اشتري XBOX 360 ب 2000 جنيه و عدل النظام بتاعو ب 200 جنيه و اشتري اللعبة ب 20 جنيه ... علما بأن ال xbox 360 لن يعطيك اقل من 80 FPS + ان نسخة ال GTA على ال xbox 360 فيها خاصيات اكثر من نسخة ال PC كما سمعت

Eng.MinaEdward
10-12-2010, 23:42
^^^^

حسنا يا عزيزى اذا

اولا على Xbox سيلعب على 720p دى افضل دقة فعلا

ثانيا هياخد فريمات 80+ صحيح انا مش عارف ازاى لكن بغض النظر هى مش هاتفرق لانك مش محتاج فوق ال60 اساسا:rolleyes:

ثالثا اى خاصيات دى اللى فى نسخة الاكس بوكس وليست فى نسخة ال PC

وهل هى خاصيات جرافيك ام خاصيات GamePlay

صدقنى يا عزيزى هناك الف سبب وسبب لشراء Xbox ولكن ليس من ضمنهم ما ذكرتة انت :)

hostilezZz
11-12-2010, 03:18
^^^^

حسنا يا عزيزى اذا

اولا على Xbox سيلعب على 720p دى افضل دقة فعلا

ثانيا هياخد فريمات 80+ صحيح انا مش عارف ازاى لكن بغض النظر هى مش هاتفرق لانك مش محتاج فوق ال60 اساسا:rolleyes:

ثالثا اى خاصيات دى اللى فى نسخة الاكس بوكس وليست فى نسخة ال PC

وهل هى خاصيات جرافيك ام خاصيات GamePlay

صدقنى يا عزيزى هناك الف سبب وسبب لشراء Xbox ولكن ليس من ضمنهم ما ذكرتة انت :)


اخي العزيز

انا حبيت اوضح المميزات التي يحصل عليها في لعبته فقط و ليس عامة .. مع ملاحظة انه لن يلعب اونلاين و لا يستخدم العاب اصلية لأني متأكد انه لن يتحمل سعر اللالعاب (400 الى 450 جنيه) + الاشتراك السنوي (350 جنيه) ، و بالمناسبة للميزات في ال gameplay فسوف يمكنه تحميل مهمات اضافية مجانا و بكل بساطة و بعض هذه المهمات غير موجود على ال PC
و طبعا المشكلة المعروفة حيث ان GTA IV فيها تقطيع مع معالجات متعددة النواه و تم عمل patch لكنه لم يقم بعمل الكثير + ان اصلا اللعبة على ال PC ضعيف مقارنة بنسخة ال xbox
مع ملاحظة انك سوف تحصل على جرافيك جميل جدا جدا على ال Xbox 360 مع هذه اللعبة ، كل هذا و اللعبة لن تقل عن 80 FPS
و نعم اخي اللعبة محركها يدعم اقصى شيء 85 fps و اكثرية محركات الالعاب على ال xbox 360 يكون فيها ال

FPS LIMIT : 85

و شكرا

Eng.MinaEdward
11-12-2010, 03:49
و طبعا المشكلة المعروفة حيث ان GTA IV فيها تقطيع مع معالجات متعددة النواه و تم عمل patch لكنه لم يقم بعمل الكثير + ان اصلا اللعبة على ال PC ضعيف مقارنة بنسخة ال xbox

تقطيع مع المعالجات متعددة النواة !!!!

اللعبة دى اصلا بتطلب بالاسم معالج متعدد النواة يبقى فيها مشكلة معاة !!

+
ازاى اللعبة نسختها على الXBOX اضعف من الPC اللعبة هى هى مفيش فرق بس بيفتحوا بورت للعبة على الPC

وتبقى زى ما هى على الXbox وعلى PS3 مفيش اى فرق !!


مع ملاحظة انك سوف تحصل على جرافيك جميل جدا جدا على ال Xbox 360 مع هذه اللعبة ، كل هذا و اللعبة لن تقل عن 80 FPS

منين طيب !!

لما اعلى ريزلوشن هو 720p !!!

ال PC عندك ال1920X1080 وفى كمان 2560X1440 !!!

يعنى الجرافيك هايكون اجسن بكتير جدا من ال Xbox

اصلا كل كروت الفيجا اللى فى الاكس بوكك ماتجيبش قوة كارت 9500GT وكل الحمل دلوقت مرمى على المعالج



و نعم اخي اللعبة محركها يدعم اقصى شيء 85 fps و اكثرية محركات الالعاب على ال xbox 360 يكون فيها ال

هياخد 85+

اممممم

طيب خليهم ينفعوة لان عينة اساسا مش هاتلقط غير 60 فريم

اية المعنى ان يبقى عندى اللعبة والعبها على 1280X720 واخد 100 فريم او انى البعها على ال1920X1080 واخد 40 فريم !!!

صديقى العزيز صاحب الموضوع

بوضع GTA IV للمقارنة بين ال Xbox 360و PC فالPC افضل بالطبع صحيح بالامكانيات التى وضعتها لن تصل الى افضل ما يمكن فى اللعبة لكن فى جميع الاحوال ستكون افضل من ال Xbox


اذا نويت على اكس بوكس فلة ميزاتان اساسيتان هما

1- صدور العاب حصرية
2- صدور مبكر للاعاب عن الPC بحوالى من شهر ال ثلاثة او اربعة اشهر

لكن اذا كنت تبحث عت جرافيك اقوى واجمل وعن دعم لباقى التطبيقات -افلام اغانى انترنت ...الخ -فعليك بال PC

بالتوفيق

noda007
11-12-2010, 04:04
تقطيع مع المعالجات متعددة النواة !!!!

اللعبة دى اصلا بتطلب بالاسم معالج متعدد النواة يبقى فيها مشكلة معاة !!

+
ازاى اللعبة نسختها على الXBOX اضعف من الPC اللعبة هى هى مفيش فرق بس بيفتحوا بورت للعبة على الPC

وتبقى زى ما هى على الXbox وعلى PS3 مفيش اى فرق !!


منين طيب !!

لما اعلى ريزلوشن هو 720p !!!

ال PC عندك ال1920X1080 وفى كمان 2560X1440 !!!

يعنى الجرافيك هايكون اجسن بكتير جدا من ال Xbox

اصلا كل كروت الفيجا اللى فى الاكس بوكك ماتجيبش قوة كارت 9500GT وكل الحمل دلوقت مرمى على المعالج


هياخد 85+

اممممم

طيب خليهم ينفعوة لان عينة اساسا مش هاتلقط غير 60 فريم

اية المعنى ان يبقى عندى اللعبة والعبها على 1280X720 واخد 100 فريم او انى البعها على ال1920X1080 واخد 40 فريم !!!

صديقى العزيز صاحب الموضوع

بوضع GTA IV للمقارنة بين ال Xbox 360و PC فالPC افضل بالطبع صحيح بالامكانيات التى وضعتها لن تصل الى افضل ما يمكن فى اللعبة لكن فى جميع الاحوال ستكون افضل من ال Xbox


اذا نويت على اكس بوكس فلة ميزاتان اساسيتان هما

1- صدور العاب حصرية
2- صدور مبكر للاعاب عن الPC بحوالى من شهر ال ثلاثة او اربعة اشهر

لكن اذا كنت تبحث عت جرافيك اقوى واجمل وعن دعم لباقى التطبيقات -افلام اغانى انترنت ...الخ -فعليك بال PC

بالتوفيق
مشاركه جيده
ولكن الكمبيوتر افشل بالنسبه لى

noda007
11-12-2010, 04:04
الكمبيوتر افضل بالنسبه لى

dr.khibra
11-12-2010, 09:20
علي بركة الله

بس أنصحك تجيب البوردة الاسوس لأن الجسر الجنوبي بها 850 مما بعطيك ميزة في حالة أن كان البروسيسور لة قابلية

لفتح الأنوية الغلقة -- لأ أقل أن ال msi لا تستطيع ولكن نسب أضعف بكثير

games1
11-12-2010, 10:07
موضوع الاكس بوكس حاجة والكمبيوتر حاجة تانية ...الاكس بوكس جميل جدا وله حصريات لكن مش كثير جدا ممكن مورتال كومبات ايس كومبات ريزدنت ايفل نايت مير جيرز اوف وار 2 و 3 و سماك داون لكن بيخرب كثير جدا ومشاكله كتيريعني تدفع 2000 جنيه وبعد كام شهر او سنه سنتين بيبطل يشتغل ومشكلة اللمبة الحمراء متخفاش على حد وحتى الموديل الجديد في شكاوى كتير منه وبيخدش الديسكات ويخربها.البي سي في معظم الالعاب اسرع من الكونسولز لكن هذا يتوقف على امكانيات كل جهاز ومواصفاته.

hostilezZz
11-12-2010, 15:58
موضوع الاكس بوكس حاجة والكمبيوتر حاجة تانية ...الاكس بوكس جميل جدا وله حصريات لكن مش كثير جدا ممكن مورتال كومبات ايس كومبات ريزدنت ايفل نايت مير جيرز اوف وار 2 و 3 و سماك داون لكن بيخرب كثير جدا ومشاكله كتيريعني تدفع 2000 جنيه وبعد كام شهر او سنه سنتين بيبطل يشتغل ومشكلة اللمبة الحمراء متخفاش على حد وحتى الموديل الجديد في شكاوى كتير منه وبيخدش الديسكات ويخربها.البي سي في معظم الالعاب اسرع من الكونسولز لكن هذا يتوقف على امكانيات كل جهاز ومواصفاته.


اخي احتمالية الضوء الاحمر على النسخة ال slim اقل من 5 بالمئة ، و انت تحتاج الديسك لاول مرة فقط لانك حتنصب اللعبة على الهارد عن طريق الامر install game on HD ...كل الي عليك انك تحط الديسك لحظة و تشغل اللعبة و بهذه الطريقة لن يتم خدش الاسطوانة...بعدين يا راجل دي ب20 جنيه مش الاصلية الي ب450 ، و بصراحة لعبة halo reach رائعة و من افضل الالعاب في العالم و تنافس ال call of duty series و هي حصرية على ال xbox 360

noda007
11-12-2010, 17:38
هل يوجد فى السوق كيبوردات مضيئه بس تكون رخيصه

noda007
11-12-2010, 17:39
وما رايكم فى كيسة
Thermaltake V3 BLACK EDITION mid tower + 450w PSU 475

games1
11-12-2010, 17:51
اخي احتمالية الضوء الاحمر على النسخة ال slim اقل من 5 بالمئة ، و انت تحتاج الديسك لاول مرة فقط لانك حتنصب اللعبة على الهارد عن طريق الامر install game on HD ...كل الي عليك انك تحط الديسك لحظة و تشغل اللعبة و بهذه الطريقة لن يتم خدش الاسطوانة...بعدين يا راجل دي ب20 جنيه مش الاصلية الي ب450 ، و بصراحة لعبة halo reach رائعة و من افضل الالعاب في العالم و تنافس ال call of duty series و هي حصرية على ال xbox 360
كلامك صح اخي العزيز والاكس بوكس slim ممتاز ومشكلة الضوء الاحمر تم حلها في هذا الاصدار اما موضوع الديسك وال install برده مضبوط لكن الجهاز بيحتاج ان الديسك يتنه جوا الدي في دي روم طول اللعب لأنه كل شوية بيشيك على الديسك علشان يـتأكد انه موجود...ولكن هذا لا يمنع ان ممكن طبعا تجنب هذه المشكلةالبسيطة عن طريق عدم هز الجهاز وتحريكه اثناء تشغيله والديسك بداخله.بالنسبة للكيسة والله انا مش خبير في هذا الموضوع واتمنى ان الاخوة يساعدوك في هذا الامر ...تحياتي:)

Eng.MinaEdward
11-12-2010, 18:07
الكيس رائعة جدا يا عزيزى وبها مروحة اماية ومروحة خلفية واخرى علوية والبور سبلاى بتاعها Tt من النوع المحترم

اذا نويت توكل على الله و اشتريها :)

miro the king
11-12-2010, 22:28
لما اعلى ريزلوشن هو 720p !!!

ال PC عندك ال1920X1080 وفى كمان 2560X1440 !!!

يعنى الجرافيك هايكون اجسن بكتير جدا من ال Xbox

اصلا كل كروت الفيجا اللى فى الاكس بوكك ماتجيبش قوة كارت 9500GT وكل الحمل دلوقت مرمى على المعالج

:mad::mad:خليت كرتى ال9500 زبالة ياراجل :ah16::ah16:
اانا عاوز اقولك حاجة يا مينا الاكس بوكس رائع فى الالعاب ومميزاتة كلنا عرفينها وحصرياتة التى لا نهاية لها لاكن جرافيك الاكس بوكس يقارن باعتى الاجهزة يعنى الواحد عشان يجيب جهاز كمبيوتر يكون فى نفس اداء الاكس بوكس هيدفعلوا بتاع 4000 ج فحين الاكسبوكس ممكن ب1400 لو قلنا هنشغلة اسطوانات وبتاع وتعديل ونركب هارد وكل حاجة هيبقا 1800 فحين انك هتستمتع بنفس جرافيك الالعاب الى مش هيقل لحين 2014 :cool::ah38:
انا عن نفسى اتمنى الاكس بوكس اصلا :ah38:
لاكن فى النهاية لو عاوز جهاز متكامل فالكمبيوتر ياتى اولا ثم الاكس بوكس

Eng.MinaEdward
11-12-2010, 22:47
بص يا عم ميرو

الفكرة وما فيها ان الاكس بوكس اخرة فى الريزلوشن 1280X720 لو اتنطط هو وال PS3 مش هايعلموا اكتر من كدة

المصيبة الاكبر ان القوة الرسومية فيهم بطاطا اساسا يعنى بغض النظر انك اخرك فى الريزلوشن 1280x720 لا كمان نظريا باقى

الخيارات مش هاتقدر تتعلى لان البطاقة الرسومية بقت Outdated طب الشركة تعمل اية بيرموا حمل اجرافيك على المعالج المركزى

ودا بقى ميزة الكونسول

معالج ال PS3 حتى الان ملوش اى منافس فى معالج من المعالجات الحالية ولا حتى I7 980X

فلما بيعملوا لعبة بيعملوها بالمقاس تستهلك كل ذرة فى المعالج المركزى و املعالج الرسومى بتاع اللعبة لمحاولة اخراج افضل صورة ممكنة بمعدل اطارات مقبول

معنى كدة ان الاكس بوكس هاخليك اللعبة على هاى وهاتشوف احلى صورة ممكنة


لكن كل دا ولا يهم لانك محصور اصلا فى الريزلوين 1280X720

وهنا تكمن المشكلة شديدة الغباء التى ستحدث على الشاشات 23بوصة فأكثر

فال شاشات دى الNative Resolution بتاعها هو 1920x1080

يعنى المفروض تلعب على 1920X1080

بحيث يبقى العدد دا من البكاسل اللى هو 1920*1080 مالى مساحة 23 بوصة

وكل ماتحط بكاسل كتيرة فى مساحة قليلة تبان اصورة احلى واجمل (1920*1080 فى مساحة 23 )

انما لما تحط بكاسل كتيرة فى مساحة كبيرة الصورة جودتها تقل مثلا (1920*1080 فى مساحة 42 بوصة )

تصور بقى لما تجيب بكاسل قليلة فى مساحة كبيرة (1280*720 على ساحة 23 بوصة ) هايكون اية الوضع

بالتأكيد ضياعععععععععععععععععع لانك فقدت تقريبا نصف الجودة ومديت كل بيكسل فى ضعف مساحتة لا وكمان بعدت عن الناتيف ريزلوشن للشاشة




اتمنى بعد اللت والعجن دا تكون وصلتك الفكرة :)

noda007
11-12-2010, 23:14
الكيس رائعة جدا يا عزيزى وبها مروحة اماية ومروحة خلفية واخرى علوية والبور سبلاى بتاعها Tt من النوع المحترم

اذا نويت توكل على الله و اشتريها :)
يعنى هى احسن من nzxt beta evo
وهل الباور الى فيها ينفع مع التجميعه بتاعتى

Eng.MinaEdward
11-12-2010, 23:39
بص

اكلينكيا هاتحتاج بور 500 وات مع ال6870

لكن اذا مكسرتش سرعة وحاولتش تفتح الانوية فباور 450 وات هايبقى معاك بالظبت مكفى

كان فى كيسة CM معاها بور 500وات بس مش عارف اختفت فين دلوقت

بالنسبة للكيستسن تقريبا زى بعض لكن الTt هاتعوز تجيبلها مروحة ب60 جنية عشان تبقى زى ال NZXT بالظبت

الكيس NZXT و البور HEC كدة انت فى الامان

الكيس Tt هاتبقى مش هاتبقى فى الامان اوى

بص افضل حاجة فى الموضوع دا نك تنزل بنفسك تشوف الكسيتين وتحسم الامر

وشوف دا فديدو تفصيص لل V3

http://www.youtube.com/watch?v=NEheZjLUXsc

ودا تفصيص لل Beta Evo

http://www.youtube.com/watch?v=wiXDgIMZ1sk

بالتوفيق :)

games1
12-12-2010, 00:38
انصحك بالبيتا ايفوا أنا اشتريتها من كام يوم ورهيبة بصراحة تصميم جذاب وممتاز وخامة جيدة جدا وفيها مروحة كبيرة للهارد وخمس اماكن تانية للمراوح بأحجام مختلفة وترتيب الاسلاك فيها رائع. بس هيا مفيهاش باور يعني لازم تشتري الباور لوحده.

Eng.MinaEdward
12-12-2010, 01:03
الم**** ان بعض الناس تشتكى من عدم جودة طلائها

هل حاولت خدشها بشكل بسيط جدا لمعرفة جودة الطلاء ؟؟!

games1
12-12-2010, 13:57
الم**** ان بعض الناس تشتكى من عدم جودة طلائها

هل حاولت خدشها بشكل بسيط جدا لمعرفة جودة الطلاء ؟؟!
إذا حضرتك تقصد البيتا ايفو فكلامك صح لأنها بتتخدش بسهولة كبيرة والطلاء نوعا ما مش ممتاز جدا..انا لسة شاريها واتملئت خدوش وبفكر اعيد طلائها تاني بطريقتي الخاصة ...اما من ناحية التصميم فهي رائعة من وجهة نظري لكن وزنها ثقيل نوعا ما .:)

Eng.MinaEdward
12-12-2010, 15:54
بالفعل كنت اقصد ال BetaEvo

بالنسبة لصاحب الموضوع للاسف الكيسة خلصت من عند ماكسيموم هاردوير ممكن تشوف عندهم بردو Antec 200

زيها تقريبا فى معظم الحاجات

noda007
12-12-2010, 20:23
1. Phenom II X2 555 3.2GHz, 7MB Cache Black السعر570 جنيه
2. MSI 770 -G45 السعر 400 جنيه
3. Kingston 2GB /2GBDDR3 bus 1333MHz CL9 السعر330 جنيه
4. Samsung HD754JJ 750GB 7200RPM 32MB السعر 300 جنية
5. SAPPHIRE AMD Radeon HD 6850 1GB GDDR5 1300
6. NZXT Beta EVO السعر 300 جنيه
7. HEC 500W السعر 350 جنيه
8. 3550 جنيه
اناناThermaltake V3 BLACK EDITION mid tower + 450w PSU 475
وواله اجيب nzxt beta evo لو جبت الاولى هيبقى فى توفير 175 جنيه

ehab7bob
12-12-2010, 20:30
بخصوص الكلام الاكس بوكس
انا عندي الجهاز و كان عندي ps3 و بعتة
الكونسولز لا يرتقي للpc باي حال دغير الي بيقول ان gta iv 80fps اقولة كلامك غلط جدا
الفريمز عندي في حدود 20-40 بافضل الاحوال دغير ان aa و af صفر في الاكسبوكس
اخرك 720p يعني 1280*1024 ودة في الكونسولز عمتا
والي بيقول ان معالج i7980x اقل من ps3 ما دليلك ؟ بالعقل كده معالج ب الف دوالر مقابل جهاز كامل ب 300 دولار تيجي ازاي ؟
الميزة الوحيدة في الكونسول الحصريات
احب اضيف شيئ جرفيك الكونسول مقارنة ب pc meduim - high حسب اللعبة دغير ان shaddows =low مع aa = 0