المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : أريد بوردة مناسبة (ِ+AM2)



softmaster
29-12-2010, 12:03
السلام عليكم ورحمة الله
انا عندي جهاز amd بروسيسور 3500+ وبوردة msi قديمة am2

والبوردة باظت كذا مرة ووديتها اتصلحت بس مؤخرا جابت آخرها والجهاز مش بيشتغل الا بعد العديد والعديد من محاولات ال power on
بل امبارح مش بتشتغل تماما مهما زادت المحاولات

وبتاع الصيانة قال ان المشكلة فى فتحة pci-express بتاعتي لأنها وسعت والكارت بيلمس

الخلاصة عاوز بوردة سعرها كويس ما يزيدش عن 500 ولا 600 بالكتير وتشغل البروسيسور بتاعي وتقبل بروسيسورات جديدة بحيث تسمح بالupgrade

وأفضل انه يكون فيها 4 سلوت للرام وفتحات pci بعدد معقول (3 فصاعدا) لتسمح بالتحديث بسهولة

انا عندي فيجا سافير 4770 ورامتين apacer كل واحدة 512 ميجا
وجزاكم الله خيرا

(http://dvd4arab.maktoob.com/newreply.php?do=newreply&p=1073640978)

masklove
29-12-2010, 12:44
للأسف كل البوردات ال AM2+ الموجوده حاليا لا تدعم البروسيسور بتاعك ولذلك عندي اقتراح
Athlon X2 240 325 EGP
ASUS M4A78L-MLE 310 EGP
__________________________
635 جنيه مصري
البورده تقبل الرامات بتاعتك عادي والبروسيسور افضل من البروسيسور ال 3500+ بكثير واحدث وفي نفس حدود ميزانيتك
البورده بها صداران الاصدار الذي يحتوي علي 780LT فهو لرامات DDR3
اما ال 780L بدون T فهو لل DDR2

softmaster
29-12-2010, 13:08
جزاكم الله خيرا على الرد السريع
ولكن للأسف البوردة ليس بها الا 2 dimm فقط كما واثنين pci ,واحد فيهم لن يمكن استخدمه بسبب ضخامة كارت الشاشة عندي
بالإضافة ان الفكرة كانت اني عاوز بوردة كويسة وتشغلني لغاية ما أجيب بروسيسور أحدث لكن البوردة المقترحة من المستوى المنخفض فيما يبدو

لكن اذا كنت هضطر أغير البروسيسور كمان يبقي أنتظر بقى لما تفرج وأجيب بوردة عالية usb3 ولا حاجة وبروسيسور كويس خاصة انى جرافيك ديزاينر يعني محتاج جهاز كويس

لو عند حضرتك اقتراح آخر ببوردة تشغلني مؤقتا يبقى أفضل من التغيير الكامل