المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : الرجاء المساعة في شراء كارت شاشة يشغل لعبة gta iv



ahn22
08-01-2011, 12:19
السلام عليكم الرجاء من الاخوة مساعدتي في شراء كارت شاشة يشغل لعبة gta iv 2010 على اعلى اعدادات
مع العلم ان امكانياتي المادية تسمح بشراء كارت بسعر 130 $ ويكون جديد غير مستعمل


مواصفات جهازي

مزر انتل g41 rq
lمعالج dual core 2.60 e5300
رام 3 جيجا

الرجاء المساعدة ولكم كل الشكر

Mahmood16
08-01-2011, 12:28
يالغالى gta IV وخاصة الجزء الجديد EFLC تحتاج ل معالج Quad 2.4 Ghz يعنى dual core لا ينفع خالص

ثانيا هذه اللعبة تستهلك مساحة كبيرة من كارت الشاشة يعنى عشان تشغلها على اعلى اعدادات اقل شىء HD 5850

ولو على دقة عالية لازملها كارت من فئة محترمة 5900 Series ATI

ahn22
08-01-2011, 12:32
طيب ممكن الاسعار لو سمعت بالنسبة للمعالج والكارت

ahn22
08-01-2011, 12:33
يالغالى gta IV وخاصة الجزء الجديد EFLC تحتاج ل معالج Quad 2.4 Ghz يعنى dual core لا ينفع خالص

ثانيا هذه اللعبة تستهلك مساحة كبيرة من كارت الشاشة يعنى عشان تشغلها على اعلى اعدادات اقل شىء HD 5850

ولو على دقة عالية لازملها كارت من فئة محترمة 5900 Series ATI


ممكن الاسعار لو سمحت بالنسبة للمعالج والكارت

Mr.Sniper
08-01-2011, 13:38
ممكن الاسعار لو سمحت بالنسبة للمعالج والكارت

حدد ميزانيتك واحنا نقولك ايه المناسب ^^

mramzi
08-01-2011, 14:29
هذه اللعبة تعمل عندي بشكل ممتاز على معالج E5300 و 4 جيجا من الذاكرة وكارت GTS 450

prince.m07
08-01-2011, 15:28
يا جماعة اللعبة شغالة عندي بكرت 9500 و رام 4 و معالج بنتيوم 4 3.4 و الدقة 1024x1280 ولكن التصورير بين الmid و ال low أي شغالة .......... (ثمنه 70 دولار ) ......... شبكن كرت 240 gt يشغلها تمام .......

mi99doo
08-01-2011, 15:59
حدد ميزانيتك اخى الكريم وان شاء الله ستجد كل عون فى الاختيار
لانك تحتاج الى كارت شاشه وباور قادر على تشغيل هذا الكارت بعد اختياره

MHG_1
08-01-2011, 16:48
نعم ستحتاج الى معالج رباعي اذا كنت تريد تلعبها على اعلى دقه وبكل سلاسه ...
بس اكيد يمكنك ان تلعبها على معالج دوال كور لاكن ستحلاض بعض البطء في بعض المناطق...

noda007
08-01-2011, 18:18
طب مع معالج phenom x2 555 black و كرت 6850 ايه اخبارها

MHG_1
08-01-2011, 19:16
طب مع معالج phenom x2 555 black و كرت 6850 ايه اخبارها

(http://www.arabhardware.net/forum/newreply.php?do=newreply&p=1702720)
المعالج هذا دوال كور الا في حاله فتح الانويه المعطله ... اما الكرت لاباس به ...

houka
08-01-2011, 21:49
يالغالى gta IV وخاصة الجزء الجديد EFLC تحتاج ل معالج Quad 2.4 Ghz يعنى dual core لا ينفع خالص

ثانيا هذه اللعبة تستهلك مساحة كبيرة من كارت الشاشة يعنى عشان تشغلها على اعلى اعدادات اقل شىء HD 5850

ولو على دقة عالية لازملها كارت من فئة محترمة 5900 Series ATI

يا سلالالالالالالالالالالام

Mahmood16
08-01-2011, 22:10
يا سلالالالالالالالالالالام


!!!! انا اقصد اذا كنت تريدها على اعلى شىء كله Very high

اتفهم ان هذه الالعاب مجرد رسوم

لا هذه الالعاب تحتاج امكانيات عالية لتشغيلها باعلى شىء

وتحتاج الى امكانيات متواضعة لتشغيلها

شوف بتتكلم ازاى وتعالى اتكلم !!

ahn22
09-01-2011, 15:07
حدد ميزانيتك واحنا نقولك ايه المناسب ^^

ميزانيتي من 130 الى 150 $ دولار

البور الي عندي 800 واط

ahn22
09-01-2011, 15:09
وشو رايكم يا اخوان في كرت nvidia 9800 بسمع انه ممتاز عندنا بغزة بينباع 130 - 140 $

ahn22
09-01-2011, 15:25
لا انصجك اخى بكرت 9800 فى وجود gts450 حاول تشوف الكرت دة وهو هيشغلك باقى الالعاب كلها كويس

كم سعره

ahn22
09-01-2011, 15:55
يا جماعة يا ريت حد فيكم يضيف امييلي عنده ونتفاهم انا وياه على المايك

ahn22@live.com

houka
10-01-2011, 23:33
!!!! انا اقصد اذا كنت تريدها على اعلى شىء كله Very high

اتفهم ان هذه الالعاب مجرد رسوم

لا هذه الالعاب تحتاج امكانيات عالية لتشغيلها باعلى شىء

وتحتاج الى امكانيات متواضعة لتشغيلها

شوف بتتكلم ازاى وتعالى اتكلم !!
والله العظيم انا قريت الجملة غلط علشان كدة اتجننت "يعنى عشان تشغلها على اعلى اعدادات اقل شىء HD 5850"
مخدتش بالى وقريتها كدة"يعنى عشان تشغلها على اقل اعدادات اقل شىء 5850" لان اللعبة شغالة عندى بشكل كويس على 5670 على دقة 1440*900
الغلط عندى انا معلش والعموم انا اسف جدا وياريت متزعلش منى

houka
10-01-2011, 23:34
!!!! انا اقصد اذا كنت تريدها على اعلى شىء كله Very high

اتفهم ان هذه الالعاب مجرد رسوم

لا هذه الالعاب تحتاج امكانيات عالية لتشغيلها باعلى شىء

وتحتاج الى امكانيات متواضعة لتشغيلها

شوف بتتكلم ازاى وتعالى اتكلم !!
كا الكلام الى حضرتك قلته انا عارفة لكن والله العظيم انا قريت الجملة غلط علشان كدة اتجننت (يعنى عشان تشغلها على اعلى اعدادات اقل شىء HD 5850")
مخدتش بالى وقريتها كدة"(يعنى عشان تشغلها على اقل اعدادات اقل شىء 5850") لان اللعبة شغالة عندى بشكل كويس على 5670 على دقة 1440*900
الغلط عندى انا معلش والعموم انا اسف جدا وياريت متزعلش منى

Mahmood16
11-01-2011, 01:15
كا الكلام الى حضرتك قلته انا عارفة لكن والله العظيم انا قريت الجملة غلط علشان كدة اتجننت (يعنى عشان تشغلها على اعلى اعدادات اقل شىء HD 5850")
مخدتش بالى وقريتها كدة"(يعنى عشان تشغلها على اقل اعدادات اقل شىء 5850") لان اللعبة شغالة عندى بشكل كويس على 5670 على دقة 1440*900
الغلط عندى انا معلش والعموم انا اسف جدا وياريت متزعلش منى


انا الى آسف ياغالى

انا فهمتك غلط ... تشرفنا :ah7: