المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : استفسار



ahmed986
04-02-2011, 02:40
السلام عليكم

انا كنت اريد ان استفسر عن شىء فى الالعاب

هو انا مثلا اجيب معالج Phenom II X2 550
وكرت شاشه مدمج ati 4250

ولا اجيب معالج Athlon II X2 245
وكرت شاشه sapphire 4670 1gb

انه الاسرع فى الالعاب
وشكرا

Goku
04-02-2011, 03:13
بسم الله الرحمن الرحيم

طبعا الأختيار الثاني أفضل

ahmed986
04-02-2011, 03:22
السلام عليكم

اولا شكرا على ردك ثانيا هل ممكن اعرف السبب .

TorrentLeech
04-02-2011, 03:37
رأى المتواضع واللى انا فكرت بيه لما كنت ناوى اشترى جهازى

وكنت ناوى اشتريه للالعاب .. انى اجيب بروسيسور قوى

لان من الصعب ان الواحد يغير البروسيسور كل شوية فقولت اجيب حاجة بالمرة

ومكنش معايا ميزانية انى اجيب كارت شاشة لكن كنت ناوى اجيبه فى المستقبل

اشتغلت فترة بالكارت المدمج للبورة بتاعتى السابقة HD3200 وهو كارت جيد جدا للعب الالعاب على الدقات المنخفضة

وبعدها بفترة مش كبيرة اشتريت كارت شاشة كويس ويقضى معايا الحمد لله

ده رأى وكان تفكيرى لما اشتريت جهازى

ahmed986
04-02-2011, 03:41
يعنى انا دلوقتى اجيب ال Phenom II X2 550
وكارت الشاشه المدمج

وفى المستقبل ابقى الجيب كارت شاشه صح
هو ده قصدك
وشكرا على ردك

TorrentLeech
04-02-2011, 03:47
ده رأى الشخصى واللى انا مشيت بيه لما اشتريت جهازى

انى اجيب اقوى بروسيسور فى حدود ميزانيتى متاح قدامى وبعدين ابقى اجيب كارت شاشة

ahmed986
04-02-2011, 03:51
بصراحه انتا عندك حق

انا هجيب ASUS M4A88T-M/USP3

وبعدين احدث كارت الشاشه

هل ممكن اسألك سؤال
هو انا اقدر اشغل لعبه gta iv على low ومتعلقش معايا على ati hd 4250

وشكرا

TorrentLeech
04-02-2011, 04:58
اللعبة فى المقام الاول بتعتمد على البروسيسور انه يكون كويس

ولكن طبعا لازم يكون كارت الشاشة كويس علشان تقدر تلعبها بدون تقطيع

انا كنت مشغلها على الـ HD3200 على اقل اعدادات بريزليوشن 768*1024

وتقدر تشوف الفيديو التالى

http://www.youtube.com/watch?v=sTWz-gvK3m8

ahmed986
04-02-2011, 17:01
يعنى ati 4250 هتشغلها بدون تقطيع على ال low
ولا باذن الله اما اجيب كارت شاشه sapphire 4670 1gb
واعمل hcf مع ati 4250 هينفع ولا لا
وهل ديه هتحسن من الكارته وشكرا

Goku
04-02-2011, 17:31
بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم

اولا شكرا على ردك ثانيا هل ممكن اعرف السبب .

أخي المعالجات الثنائية ما زالت حتي الأن تستطيع تشغيل الأعاب بكفائة
لكن يكون عندك بروسيسور قوي وكارت داخلي :ah19: لن تستطيع لعب الأعاب الحديثة جيدا وان فكرت في لعبها ..علي Low :ah19:

http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=176464

وبعدين في نقطة مهمة البروسيسور اللي انت كاتبه نسبة فتح الأنويه فيه مش 100%
وبعدين لك الحرية :)

ahmed986
04-02-2011, 19:27
اولا شكرا على ردك

ثانيا انا عايز يكون فى الفرصه لتحديث المستقبلى

يعنى انا اقصدى اشتغل على الكارت at hd 4250

مؤقتا لغيا يكون معايا فلوس واجيب كارت شاشه

Goku
04-02-2011, 21:53
بسم الله الرحمن الرحيم

أنت حر أخي
لكنك لن تستمتع بالألعاب حتي تشتري كارت شاشة جيد
حتي لو كان لديك i7
وممكن تغير البروسيسور الثنائي عادي مستقبليا ان قصر معاك ;)
بس لن يقصر لمدة طويلة.

ahmed986
05-02-2011, 00:25
شكرا ليك يا استاذ منصور على ردك
وتسلم:D