المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مش عارف اجيب كارت شاشة



eslamali50
07-02-2011, 15:45
السلام عليكم

انا عايز اجيب كرت شاشة بس خايف اجيب حاجة تطلع وحشة او مش هتشتغل على الجهاز


pentium (r) 4cpu 3.00ghz 2.99ghz

512mb of ram

مكتوب على البور سبلاى
ac230v

انا هجيب رامة 512 تانى وعايز كرت شاشة للالعاب

كرت الشاشة فى حدود 350 - 400 جنية

eslamali50
07-02-2011, 15:48
نسيت
foxconn 86g7mf

samsam_91
07-02-2011, 17:21
نصيحة مني لو الماذربورد بتدعم كور2 ديو او اي حاجة اعلى ياريت تغير البروسيسور عشان حتى لو جبت كرت الشاشة مش هتشتغل الالعاب حلو فا انت لازم يكون معاها على الاقل كور2 ديو و ممكن عليها كمان 512 تبقى كويسة بس لو قدرت مثلا تجيب اكبر منها يبقى احسن .... كلام مجرب

Mahmood16
07-02-2011, 17:33
وانا مع كلام الاخ samsam_91

البروسيسور والباور قبل الكارت

عشان تبقى مستريح وانت بتختار ايه الى يناسبك

لكن لو ابتديت بشراء الكارت ممكن متحسش بفرق او حاجة وومكن كمان يهنج معاك

انا من رأيى إنك تغير البروسيور اولا وبما ان ميزانيتك فى حدود 350-400 جنيه ممكن تجيب Dual Core 3 ميجا كاش

طبعا ليس الحل الافضل ولكنه افضل حل فى الوقت الحالى

grove4life
07-02-2011, 17:37
Sapphire HD 4670 1GB GDDR3 (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=310)

السعر 450

eslamali50
07-02-2011, 18:32
صعب اغير البروسيسور دلوقتى بس ممكن بعدين

انا دلوقتى محتار اشترى كرت شاشة اية يشتغل على Motherboard (foxconn 865g7mf) بتاعتى مع البرسيسور وممكن اغير البور سبلاي

اجيب كرت دة
GALAXY GT220 1024MB GDDR2

ولة

GALAXY 210 1024MB GDDR2

ولة فى حاجة احسن ؟

وهيشتغل مع رمات 1 جيجا ؟

ey@d-i7
07-02-2011, 22:48
هل يوجد عنك كرت شاشة حالياً .. ؟
وبالنسبة للاختيار فالـ GT220 أفضل طبعاً ...

yassermsire
08-02-2011, 00:13
لابد من تغير المعالج اولا وثانيا البور
واعتقد من الافضل تشترى جهاز اخر وتهتم بالاباور والمعالج
لتشترى كارت شاشة من فئة المتوسطة تقريبا ب1300 لكى تشتغل الالعاب الحديثة على الهاى

Goku
08-02-2011, 01:30
بسم الله الرحمن الرحيم

الكلام ده كله خطأ في خطأ
الأخ صاب الموضوع
غير الكرت أولا
ثم غير بعد ذلك الأشياء الأخري
**
الأخوان الذين قالو تغير البروسيسور أولا
كيف تريدونه أن يغير البروسيسور أولا وكل الكروت المعروضة من الفئة الدنيا :(
ميزانية الأخ 350 الي 400
بالاضافة
أنني أحسست بفارق كبير عندما اشتريت كرت الشاشة 8400GS :D
مع أن معالجي سيلرون 3/512
فكيف تقولون أنه لن يشعر بالفرق

وأهم شئ
هو اذا غير البروسيسور أولا فلن يشعر بأي مثقال ذرة من فرق مع أي لعبة لأن ليس لديه كارت شاشة
الفرق سيشعر به فقط في سرعة الجهاز والتطبيقات التي لا تحتاج لكرت شاشة قوي

أنا أنصحة بشراء كارت 4670 بـ450 جنيه
وطبعا لن يحصل علي كامل طاقته
لكن بعد ذلك يمكنه تعير البروسيسور:)
(:D الرامات 512)

Mahmood16
08-02-2011, 06:57
بسم الله الرحمن الرحيم

الكلام ده كله خطأ في خطأ
الأخ صاب الموضوع
غير الكرت أولا
ثم غير بعد ذلك الأشياء الأخري
**
الأخوان الذين قالو تغير البروسيسور أولا
كيف تريدونه أن يغير البروسيسور أولا وكل الكروت المعروضة من الفئة الدنيا :(
ميزانية الأخ 350 الي 400
بالاضافة
أنني أحسست بفارق كبير عندما اشتريت كرت الشاشة 8400GS :D
مع أن معالجي سيلرون 3/512
فكيف تقولون أنه لن يشعر بالفرق

وأهم شئ
هو اذا غير البروسيسور أولا فلن يشعر بأي مثقال ذرة من فرق مع أي لعبة لأن ليس لديه كارت شاشة
الفرق سيشعر به فقط في سرعة الجهاز والتطبيقات التي لا تحتاج لكرت شاشة قوي

أنا أنصحة بشراء كارت 4670 بـ450 جنيه
وطبعا لن يحصل علي كامل طاقته
لكن بعد ذلك يمكنه تعير البروسيسور:)
(:Dالرامات 512)



عندك مصدر للمعلومات دى ؟

eslamali50
08-02-2011, 13:30
جزاكم الله خير على المساعدة باارك الله فيكم

قررت اغير الكيسة كلها احسن

ey@d-i7
08-02-2011, 15:18
جزاكم الله خير على المساعدة باارك الله فيكم

قررت اغير الكيسة كلها احسن
+1
هذا افضل شيء تستطيع فعله ...

Goku
09-02-2011, 03:39
بسم الله الرحمن ارحيم



عندك مصدر للمعلومات دى ؟

أي معلومات؟؟:confused:
هذا ردك


وانا مع كلام الاخ samsam_91

البروسيسور والباور قبل الكارت

عشان تبقى مستريح وانت بتختار ايه الى يناسبك

لكن لو ابتديت بشراء الكارت ممكن متحسش بفرق او حاجة وومكن كمان يهنج معاك

انا من رأيى إنك تغير البروسيور اولا وبما ان ميزانيتك فى حدود 350-400 جنيه ممكن تجيب Dual Core 3 ميجا كاش

طبعا ليس الحل الافضل ولكنه افضل حل فى الوقت الحالى

طيب هو لحد لما يشتري الكرت هيعمل ايه بالبروسيسور ده في الألعاب؟؟
علي العموم أنا أختار دائما أفضل أسرع حل :)
أنا علي الكرت بتاعي :D اللي مصدعكم بيه :ah1:
مثلا...كان عندي شوية ألعاب مش عارف ألعبهم علشان مش شغالين بسبب الكرت
مثل...
Crysis :D
X MEN The Official game
Fallout
Spider.man.3
طبعا عارف انها ألعاب قديمة
ولعبة Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 الخاصة بالبلايستيشن2 اللتي كانت متعتبرش قايمة عندي :D

لكن لما جبت الكرت والحمد لله حسييت نفرق شاسع
كل الألعاب اللي فوق اشتغلت علي أعلي اعدادات عدا لعبة
Fallout كنت مشغلها علي LOW علشان تبقي سلسة :)
طبعا وكرايسس علشان محدش يقلق :D low
ولعبة المحاكي بلايستيشن2 اشتغلت
أي نعم فيها بعض البطئ لكن أنا أستمتع بها :) وقربت أختمها كمان ;)
وهذه صورة
:D:D

http://hh7.net/feb2/hh7net2_12972153751.jpg (http://hh7.net/) مركز تحميل ('http://hh7.net')

http://hh7.net/feb2/hh7net2_12972153752.jpg (http://hh7.net/) مركز تحميل ('http://hh7.net')

http://hh7.net/feb2/hh7net2_12972153753.jpg (http://hh7.net/) مركز تحميل ('http://hh7.net')