المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : سؤال بخصوص شراء كرت



Dr_GiGa
05-03-2011, 22:53
بسم الله الرحمن الرحيم



سؤال بخصوص شراء كرت




Sapphire HD 4670 1GB GD (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=310)DR3 (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=310) السعر 450 جنيه (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=310)


هل الكرت ده يركب على البورده

G31



وجزاكم الله خيراً

besher9292
05-03-2011, 23:00
اي يركب ان شاء الله

Eng. Ahmed
05-03-2011, 23:01
ممكن أخى الاسم التفصيلى
للوحة الخاصـــة بك
ليتم المساعدة
وشكرًا

Dr_GiGa
05-03-2011, 23:06
G31-ES2l



وياريت نصيحه لبور سبلاى يكون محترم ويشغل الجهاز بدون قلق

Eng. Ahmed
05-03-2011, 23:50
بإذن الله الكارت يشتغل

حيث أن اللوحة تدعم PCIE
وبخصوص مزود الطاقة أنصحك ب
ما لا يقل عن 500 واط حتى يعمــل الجهاز
بكفائة عند تشغيل ال CrossFireX™ System

Dr_GiGa
05-03-2011, 23:51
ياريت المساعده ضرورى

لانى ناوى اشتريهم بكره

وشكراً

Dr_GiGa
05-03-2011, 23:52
طيب ياريت تقولى اسم بور سبلاى

ومعلش بتعبك معايا

وفى ميزان حسناتك بأذن الله

besher9292
05-03-2011, 23:59
انا عندي مزود الطاقة 350 واط و لم اعاني اي مشاكل الحمد لله
حتى مع كسر السرعة
بالنسبة للكرت 400 واط اكثر من كافي
اما اذا اردت باور للمستقبل فالافضل FSB SAGA II 500 wat
سعره 250 جنيه تقريبا

HD-LEGEND
06-03-2011, 00:01
اخي كارت 4670 كافي علية باور 350 وات

HEC 350W السعر 160 جنيه

Dr_GiGa
06-03-2011, 00:11
انا فعلاً ناوى فى المستقبل اجيب كرت كويس

لان ده مش هيشغل كل الالعاب تقريباً

اخى besher9292 (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11192636)

انا اول مره اسمع عن FSB SAGA II 500 wat

ده القيه فين وهل هو مضمون فعلاً

besher9292
06-03-2011, 00:19
لا اعرف اين تجده بمصر
لكن هذا المزود يعتبر الافضل بسعره

Goku
06-03-2011, 00:36
بسم الله الرحمن الرحيم

انت الباور اللي عندك كام
واسمه ايه :)

Dr_GiGa
06-03-2011, 08:24
من النوع التجارى ابو 50 جنيه اخى

EL-MARIACHY
06-03-2011, 10:25
من فضلك قم بقرأة القوانين حتى لا يتعرض الموضوع للحذف

◄◄◄ قوانين قسم طلبات تجميع الأجهزة و أسعارها [آخر تحديث: 11 نوفمبر 2010] ►►► (http://www.arabhardware.net/forum/showthread.php?t=137126)

و يرجى تحديد ميزانيه للباور حتى يتم تعديل عنوان الموضوع

الكارت يحتاج الى باور لا يقل عن 400 وات >> من هنا (http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4600/Pages/ati-radeon-hd-4600-system-requirements.aspx)