المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : عاجل تجميع كيسة اليوم بحوالي 2000 جنية مصري _ المنصورة



egyptos
07-05-2011, 07:46
لدي شاشة سامسونج bx ‎1931n
وان شاء الله سأشتري اليوم كيسة فقط
استخدامي للجهاز في الألعاب و النت والوورد و برامج تعديل الصور
هل يمكن ان تحتوي التجميعة علي كارت شاشة ام ان الأفضل تأجيل شراؤة وشراء باقي الأجزاء حيث أنني أريدة جهاز جيد وأقصي مدة من مواكبة التحديثات للبرامج والألعاب
ملحوظة نصحني البعض بأن تكون البوردة msi
والبروسيسور cor i3‎
أعتذر عن سوء تنظيم الموضوع حيث كتبته بواسطة الموبايل

moatez
07-05-2011, 08:10
Athlon II X2 250 3.0GHz, 2MB Total Cache السعر 360 جنيه

MSI 760GM-P33 السعر 340 جنيه
GIGABYTE HD 5670 1G DDR5 ZALMAN FAN السعر 620 جنيه
Western Digital Caviar BLUE WD5001AAKX SATA 6.0 Gb/s 500GB 16M Cache السعر 240 جنيه (http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=301)
Kingston 2GB DDR3 bus 1333MHz CL9 السعر 150 جنيه
DVD SONY DRU-870S 24X السعر 130 جنيه
Cooler master Elite 335 + cooler master 400W السعر 320 جنيه (http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5239&category_id=19)


الاجمالى 2160 ج ....

egyptos
07-05-2011, 08:55
جزاك الله خيرا أخى الكريم moatez (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=154221)

على سرعة الرد وأعتذر عن استخدام كلمة عاجل فى العنوان التى قد تكون مخالفة لقوانين المنتدى وأرجو حذفها ان امكن لأننى لم أطلع على قوانين المنتدى كاملة قبل كتابتها

ولكن فى حالة عدم وجود البروسيسور amd لأننى سألت عنها فى الشركات التى اتعامل معها وأخبرونى بعدم وجودها

ما هى البروسيسور البديل على ان يكون من الفئة الجديدة core i3

omaar97
07-05-2011, 10:23
جزاك الله خيرا أخى الكريم moatez (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=154221)

على سرعة الرد وأعتذر عن استخدام كلمة عاجل فى العنوان التى قد تكون مخالفة لقوانين المنتدى وأرجو حذفها ان امكن لأننى لم أطلع على قوانين المنتدى كاملة قبل كتابتها

ولكن فى حالة عدم وجود البروسيسور amd لأننى سألت عنها فى الشركات التى اتعامل معها وأخبرونى بعدم وجودها

ما هى البروسيسور البديل على ان يكون من الفئة الجديدة core i3

أخي Core i3 لوحده سيكون بنصف الميزانية هذا غير اللوحة الأم وبقية المكونات !!

بالنسبة للتجميعة هناك كرت HIS HD 5670 1GB بسعر 550 جنيه وبالباقي جيب معالج Phenom II X2 550

grove4life
07-05-2011, 14:49
صعب على الميزانية ان يكون فيها i3
يا ريت علشان تجيبة لازم ترفع الميزانية على الاقل ل 2500

egyptos
07-05-2011, 15:21
ممكن أأجل كارت الشاشة شوية لأن المشلة في توافر معالجات amd ‎
وياريت اللي يعرف مكانها في المنصورة يقولي

XCURSE
07-05-2011, 15:44
وعليكم السلام ورحمه الله
اولا مش انت بتقول بامكانك تاجيل كارت الشاشه يبقى تمام جدا
1-motherboard
GIGABYTE GA-H55M-S2 socket 1156 support Intel
i7 processors Intel Core i5 processors Intel Core i3 processors
supporting up to 16 GB of system memory
Support for DDR3 2200/1800/1600/1333/1066/800 MHz
السعر 500 جنيه
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&dl=
او
Gigabyte GA-P55-UD3L
نقس الخصائص اللى فى البورده الاولى يزيد عنها بعض المميزات
و خاصيه CROSS FIREX لتركيب كارتين شاشه من نوعيه AMD
السعر 725 جنيه
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3501&dl=
___________________________________________
2_processor

Intel® Core™ i3-2100 3.1GHz السعر 850 جنيه
____________________________________________
3_ HARD DISK
Western Digital (WD) Caviar BLUE 500 GB 16MB Cach
السعر 240 جنيه
____________________________________________
4_RAM
Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 السعر 150 جنيه
____________________________________
5_power supply
HEC (Gamma) 350wt السعر 150 جنيه
_____________________________________
6_ any cheap case سعرها 100 او 120 جنيه
________________________
سعر الكيسه كده 2050 جنيه لو اشتريت البورده الاولى
وممكن كمان فتره تشترى كارت كويس وباور اعلى دى متاحه جدا بالنسبالك
بالتوفيق ومبورك مؤدما
لو عوزت حاجه كلمنى على ايميلى
k_ofdrugs@yahoo.com

omaar97
07-05-2011, 15:46
ممكن أأجل كارت الشاشة شوية لأن المشلة في توافر معالجات amd ‎
وياريت اللي يعرف مكانها في المنصورة يقولي

تفضل هذه التجميعة ولكنها سيئة جداً + أنها للجيل القديم من معالجات i3

core i3-540 السعر 750 جنيه
ASUS P7H55-M LX السعر 490 جنيه
Kingston 2GB DDR3 1333mhz CL9 السعر 140 جنيه
Western Digital Blue 500GB السعر 230 جنيه
Cooler Master Elite 335 + 400W PSU السعر 320 جنيه
ASUS X24 السعر 145 جنيه
المجموع 2075 جنيه

لو كنت تريد الجيل الجديد الساندي بريدج يبقى زود 70 جنيه للمعالج وجيب i3-2100 وزود 80 للوحة الأم وجيب H61M-USB3-B3

omaar97
07-05-2011, 15:52
وعليكم السلام ورحمه الله
اولا مش انت بتقول بامكانك تاجيل كارت الشاشه يبقى تمام جدا
1-motherboard
GIGABYTE GA-H55M-S2 socket 1156 support Intel
i7 processors Intel Core i5 processors Intel Core i3 processors
supporting up to 16 GB of system memory
Support for DDR3 2200/1800/1600/1333/1066/800 MHz
السعر 500 جنيه
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3601&dl=
او
Gigabyte GA-P55-UD3L
نقس الخصائص اللى فى البورده الاولى يزيد عنها بعض المميزات
و خاصيه CROSS FIREX لتركيب كارتين شاشه من نوعيه AMD
السعر 725 جنيه
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3501&dl=
___________________________________________
2_processor

Intel® Core™ i3-2100 3.1GHz السعر 850 جنيه
____________________________________________
3_ HARD DISK
Western Digital (WD) Caviar BLUE 500 GB 16MB Cach
السعر 240 جنيه
____________________________________________
4_RAM
Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 السعر 150 جنيه
____________________________________
5_power supply
HEC (Gamma) 350wt السعر 150 جنيه
_____________________________________
6_ any cheap case سعرها 100 او 120 جنيه
________________________
سعر الكيسه كده 2050 جنيه لو اشتريت البورده الاولى
وممكن كمان فتره تشترى كارت كويس وباور اعلى دى متاحه جدا بالنسبالك
بالتوفيق ومبورك مؤدما
لو عوزت حاجه كلمنى على ايميلى
k_ofdrugs@yahoo.com



أخي الكريم لا يمكن تركيب i3-2100 مع لوحة P55 , H55 بل يلزم لوحة بشريحة P67 , H67 , H61 , Z68 , Q67 , B65

™ č α Я β ỗ η
07-05-2011, 15:57
يمكنك الشراء من احدي الشركات بالقاهرة و الشحن الي محافظتك و الشحن لن يكلف كثيراً

XCURSE
07-05-2011, 16:01
أخي الكريم لا يمكن تركيب i3-2100 مع لوحة P55 , H55 بل يلزم لوحة بشريحة P67 , H67 , H61 , Z68 , Q67 , B65

ايوه اعتزر لك يا اخى ولصاحب الموضوع

Sangi
07-05-2011, 16:17
ممكن أأجل كارت الشاشة شوية لأن المشلة في توافر معالجات amd ‎
وياريت اللي يعرف مكانها في المنصورة يقولي

اخى يوجد محل فى المنصورة - شارع الجلاء - واسمه بيور (Pure )
ان شاء الله تلاقى عنده معالجات AMD

egyptos
08-05-2011, 00:16
أشكركم جزيلا على المساعدة وسرعة الرد