المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : ‏(مصر) اريد تجميعه كيسه فقط انتل او amd‏ في حدود 1300ج.



Eltier_el_shady
24-05-2011, 01:52
السلام عليكم
اريد تجميعه انتل او amd‏ في حدود 1300ج او 1400ج تتضمن:
بروسسور مش اقل من 3جيجا كاش 2ميجا.
ماذر بورد ddr3 ذات كارت شاشه بلت ان مش اقل من 1جيجا بايت.
رامات 2جيجا ddr3.
هارد 500.
دي في دي رايتر.
كيسه شكلها حلو كويسه.

التجميعه انتل او amd‏ مش شرط اهم حاجه تتضمن تلك المواصفات او اعلي في حدود السعر المذكور.
مشكورين مقدما علي الردود.

Eltier_el_shady
24-05-2011, 10:12
ولا رد يا جماعه طب ليه هو الموضوع صعب ولا ايه

Eltier_el_shady
24-05-2011, 22:59
طب حد يرد طيب لو حتي يقول معرفش

على عبده
25-05-2011, 11:34
يا اخى الكريم انتظر شويه ممكن يكون المشرفين و الخبراء مشغلوين او لسه محدش دخل المنتدى

ممكن تكون تجميعه من AMD احسن فى الاداء و الامكانيات بالسعر ده من انتل

Processor AMD Athlon X2 250 = 375
Mother Board Asus M4A78L = 375
2GB Ram Kingston Bus 1333 = 140
Hard disk Western Digital 500 GB = 250
DVD Sony or Samsung = 120
Case Jumbo = 120
-------------------------------------
1380

بالتوفيق ان شاء الله

Eltier_el_shady
26-05-2011, 01:40
شكرا اخي الكريم على ردك ولدي استفسار هل الماذر بورد التي ذكرتها تحتوي علي كارت شاشه 1جيجا و هل يوجد مثلها في جيجا بايت و كم سعرها من جيجا بايت؟
ولك جزيل الشكر.

XCURSE
26-05-2011, 02:52
ايوه تحتوى على كارت شاشه مدمج بسعه 1 جيجا كحد اقصى لكن لن يكون الاداء كافى على تشغيل الالعاب وليك امكانيه تركيب كارت شاشه خارجى باى وقت تتوفر امكانياتك
فى مازر بورد Gigabyte GA-G41MT-S2P بنفس السعر التقريبا وتستطيع تركيب رامات DDR3
وتدعم معالجات الانتل فقط
الافضل اسوس

Eltier_el_shady
26-05-2011, 12:06
مفيش بورده جيجا بايت amd ‎‏ تكون بكارت شاشه داخلي واحد جيجا و ddr3؟

PeruRegistan
26-05-2011, 12:41
يا أخى الأخ XCURSE (http://www.arabhardware.net/forum/member.php?u=11236169) قالك الأفضل أسوس

Eltier_el_shady
26-05-2011, 16:36
طيب هل البورده الاسوس دي بكارت شاشه داخلي 1جيجا بايت؟ ام ماذا؟

Eltier_el_shady
27-05-2011, 01:55
يا جماعه انا بحثت عن البورده دي لاقيتها ddr2‎ ‎‏ انا عايز ddr3.