المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : مطلوب تجميعه كيسه فى حدود 1600 جنيه amd القاهره بعد شهر ونصف



codelyoko
08-07-2011, 15:35
مطلوب تجميعه كيسه فى حدود 1600 جنيه amd القاهره بعد شهر ونصف
مطلوب كيسه فقط فى حدود 1600 عندى الشاشه والسمعات والكىبورد والماوس

1- البورده تكون فى حدود 600 الى 650 بحيث تدعم بروسيسور البلدوزر فيما بعد
ويكون كرت الشاشه بتعها البلت ان شديد عشان اعتمد عليه فى الالعاب

2 _ رام 2 جيجا
3 - بروسيسور amd 2 معالج هيا الفانا بتيجى معاه
4- كيس اصلى ببور سبلاى لتركيب كرت شاشه فيما بعد
5- هارد 500
6- dvd

وربنا يبارك لكم انا على ادى فى الميزانيه بس انا محتاج حاجه كويسه وبالذات البورده تكون نوع كويس عشان هيا الل هجدد عليها بعد كده باذنه تعالى

codelyoko
08-07-2011, 15:36
up up

Ahmed.Saleh
09-07-2011, 00:14
Name

Store


Price




http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=large/Samsung_SHS223F.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/product.php?id=9088)
Samsung 22X DVD-RW DL drive
From High End - Speed Multisystems (http://www.********.com/product.php?id=9088)

http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=storelogo/highend_logo.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/store.php?storeid=157)


135 L.E




http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=large/gamma_case.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/product.php?id=5403)
Gamma case with 350w p/s
From Maximum Hardware (http://www.********.com/product.php?id=5403)

http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=storelogo/maximum_hardware.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/store.php?storeid=160)


300 L.E




http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=large/wd_caviar_blue.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/product.php?id=6869)
Western Digital (WD) Caviar BLUE WD5001AAKX 500GB SATA 6.0 Gb/s16MB Cache HDD
From Maximum Hardware (http://www.********.com/product.php?id=6869)

http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=storelogo/maximum_hardware.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/store.php?storeid=160)


250 L.E




http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=large/kingston_512.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/product.php?id=4989)
Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9
From Maximum Hardware (http://www.********.com/product.php?id=4989)

http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=storelogo/maximum_hardware.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/store.php?storeid=160)


125 L.E




http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=large/amd_phenom_ii_be.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/product.php?id=9507)
AMD Phenom™ II X2 560 3.3GHz Black Edition
From Maximum Hardware (http://www.********.com/product.php?id=9507)

http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=storelogo/maximum_hardware.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/store.php?storeid=160)


570 L.E




http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=large/asus_m5a88-m.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/product.php?id=9942)
ASUS M5A88-M Socket AM3+ motherboard
From Maximum Hardware (http://www.********.com/product.php?id=9942)

http://www.********.com/images/phpThumb.php?src=storelogo/maximum_hardware.jpg&w=75&h=65 (http://www.********.com/store.php?storeid=160)


630 L.E




Total items price:

2010 L.E










1600 غير كافيين لمواصفات حضرتك
وبعدين بتقول كمان شهر ونص يعنى شهرين
الافضل تعمل الموضوع قبل ما تشترى بأسبوع بالكتير اكتر من اسبوع ما ينفعش لانه كل يوم بيحصل شئ جديد والاسعار بتتغير
التجميعه بتوريك انه ف الوقت الحالى ال 1600 مش كفايه
بس مين عالم بعد شهر ونص ايه اللى هيحصل خاصه انه ف الفتره دى هيكون البلدوزر وصل ومتوقع اسعار القطع الاقل تنزل وانتا هتستفيك كتير

codelyoko
09-07-2011, 11:36
شكرا على ردك على الموضوع ولكن انا عندى كام استفسار وياريت مكونش بزعجك

1- هيا البورده الل حضرتك اخترتهالى ASUS M5A88-M Socket AM3+ ب 630 افضل من البورده دى فى كارت الفيجا الداخلى بتاع الجيجا بايت GA-78LMT-S2P ب 380 بس وتسهاهل الفرق وكارت الفيجا بتاع asus حلو على كده ويسند الواحد فى الالعاب

ده ولو فى حضرتك طالما الواحد هيدفع msi فيها فريون 890GXM-G65 ب 800 جنيه دى تفرق فى شىء تانى عن asus الل حضرتك كتبتها فى حاجه تانى

2- البروسيسور ال Phenom II X2 555 3.2GHz, 7MB Cache Black ده ب 550 و2 نواه بس
وفى بروسيسور ب 350 هوا Athlon II X2 250 3.0GHz, 2MB Total Cache اقصد الكاش ميمورى مهم اوى كده فى الالعاب

3- انا عندى كيس تجارى بالبروسيسور ممكن اشتغل بيها على الحاجات دى ولا ممكن تحصل مشاكل لحد اما افكر اجيب كرت فيجا

انا طولت عليك جدا لكن بس حب معرفه والف شكرا يا استاذنا

Ahmed.Saleh
09-07-2011, 13:00
تم الرد برساله ع الخاص تقدر تعملها كوبى وبيست هنا عشان الصادر عندى صفر

omaar97
09-07-2011, 13:28
بعد شهر ونصف تقريباً البلدوزر بكون نزل :)

قم برفع الموضوع بعد شهر وأسبوع ويكون تبقى أسبوع وتشتري ويكون توفر معك مبلغ 2000 أو 2500 جنيه

Ahmed.Saleh
09-07-2011, 13:40
نفس اللى قلتهوله ف اول رد قبلها بشهر ونص كتير

codelyoko
09-07-2011, 18:33
رد الاخ ka7rata عليا فى الرساله


اولا اسأل ف اى وقت وف اقرب فرصه هرد عليك ان شاء الله

اولا عشان نبقى متفقين مافيش تبريد فريون الانابيب النحاس جى بتبقى غالبا مفرغه من الهواء وكل اللى بتعمله بتنقل الحراره من على سطح القطع الساخنه ليها ومنها للهواء وانتا عارف النحاس من المعادن اللى بتكتسب الحراره بسرعه وبتفقدها بسرعه وده الغرض منها

الماذر اللى انا كاتبهالك +ASUS M5A88-M Socket AM3 بتدعم الجيل القادم امسمى البلدوزر واللى بيركب على مقبس +AM3 فيها 6 مداخل ساتا 3 و2 USB3 الفيجا المدمجه Integrated ATI Radeon™ HD 4250 GPU هتشغلك شويه العاب وهوه من اقوى الكروت المدمجه ف الفئه السعريه دى
يعنى ممكن تلعب شويه العاب زى الكوره والعربيات على اعدادات قليله شويه بس هتلعب حبه حلويين

الماذر اللى بتقول عليها http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3833#ov زى الفل بس تكون زى اللى ف الرابط الاصدار 3.1 ويكون السوكيت اسود عشان تدعم البلدوزر بس هيه مافيهاش وصلات USB 3 وفيها مكان فيجا واحد واخرها ف الرامات باص 1333 وتقريبا نفس الفيجا المدمجه ف الاسوس بس اذا لاقيت السوكت ابيض او مكتوب عليها Rev 1.0 ما تخدهاش لانها مش هتدعم البلدوزر

الماذر 890GXM-G65 مش فريون وم بتدعم البلدوزر ومستقبلا هتنفع تنقل للجديد بس زياده السعر سببها انها بيركب فيها 2 فيجا اذا حبيت وهيه قويه ف كسر السرعه وكذلك الاسوس اذا هتركب 2 فيجا يبقى جيبها مع انه كتير ومضيعه للفلوس


2- البروسيسور ال Phenom II X2 555 3.2GHz, 7MB Cache Black ده ب 550 و2 نواه بس
وفى بروسيسور ب 350 هوا Athlon II X2 250 3.0GHz, 2MB Total Cache اقصد الكاش ميمورى مهم اوى كده فى الالعاب

النظريه مش نظريه الكاش اولا هما الاثنين فيهم 2 نواه بس التكنولوجيا او المعماريه مختلفه تماما
الاولى Phenom والثانيه Athlon الاولى احدث واقوى وفرقها عن الثانيه ف الالعاب كبير وملحوظ وقويه تقدر تركب جنبها كروت فيجا الجباره بدون حدوث عنق زجاجه والكاش اكيد يفرق بس مش بقدر فرق المعماريه

ياريت تفضل على نفس المعالج وتفضل على الماذر نفسها اقل ف السعر وامكانيات جباره وسعر ممتاز بالنسبه لقوت

codelyoko
09-07-2011, 18:50
يعنى انا اثبت على المعالج Phenom II X2 555 3.2GHz, 7MB Cache Black تمام


بس اى بورده حضرتك تقصد فى سعرها قليل وامكانياتها جباره +ASUS M5A88-M Socket AM3 ولا جيجا بايت GA-78LMT-S2P (rev. 3.1)


اقدر اشتغل بكيس تجارى الل عندى وكده كده مش هجيب كرت شاشه ولا هتحصل مشكله

وممكن سوال اخير حضرتك باص الرامات مهم فى ايه وما تاثيره بالنسبه للرمات

Ahmed.Saleh
09-07-2011, 22:56
تقدر تشغل بالكيس التجارى بس اول ما تفكر ف الفيجا الخارجى لازم تعمل حساب الباور ف الحساب
وقصدى الماذر الاسوس نفس امكانيات الجيجا بايت بس هيه افضل ف انها فيها 6 مداخل ساتا 3 وعدد2 منUSB3 وتفرق عن الmsi انها بيركب فيها فيجا واحد اذا مخطط تركب 2 فيجا جيب الmsi اذا لاء جيب الاسوس ودى خيار وسط وزى الفل