المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : [مصر] تجميعة فى حدود 2200 جنيه (عنوان معدل)



serial007
19-07-2011, 08:58
Phenom II X4 925 2.8GHz, 7MB Cache......................630
GIGABYTE 78LMT-S2P AM3+.....................................390
kingston 2gb ddr3 bus 1333mhz cl9 v1.5..................125
PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3.........500
Western Digital Caviar BLUE WD500 Gb/s ...............240
CASE SIONC............................................. ..................189
DVD LG .................................................. .....................140


2214 ايه رأيكم في التجميعة ديت وده اقصي حد ممكن من الميزانية
بالنسبة للكيسة هو قالي كويسة بس برضه الباور يعتبر تجاري هل ممكن يحصل قفلة ولا حاجة
وبالنسبة للبروسيسور اخباره ايه مع البوردة (علما باني لا اعرف ولا اريد كسر السرعة )
استخدامي للجهاز في الالعاب والتصفح والافلام بصفة عامة والجرافك بصفة خاصة
وياريت لو حد عنده تجربة مع الباور التجاري
لانه عندي بقاله 3 سنين علي amd athlon 8750 و m.b ga-ma780g-ud3h وكويس جدا
فهل الامكانيات ديت هتستهلك عالي
وبالنسبة للبروسيسور الفينوم هو صوت المروحة بتاعته عالية ولا لأ

masklove
19-07-2011, 12:14
Phenom II X4 925 2.8GHz, 7MB Cache......................630
GIGABYTE 78LMT-S2P AM3+.....................................390
kingston 2gb ddr3 bus 1333mhz cl9 v1.5..................125
PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR3.........500
Western Digital Caviar BLUE WD500 Gb/s ...............240
Cooler master Elite 310 POWER 400W........................320
DVD samsung ....................................... .....................120
__________________________________________________ ___
2325 جنيه مصري
الفرق حوالي 100 جنيه ولكن عشان كارت الشاشة لازم له بورسبلاي اصلي 350 وات علي الاقل البور التجاري مع 5670 مينفعش

serial007
19-07-2011, 12:49
شكرا
بس يعني الباور التجاري مش هيشغله ولا هيشغله
وهو ممكن اجيب باور منفصل علي نفس الكيسة بتاعتي ولا لازم كيسة تانية

H@IDER
19-07-2011, 17:13
أخي كم حجم شاشتك ؟ و على أي دقة سوف تلعب ؟

masklove
19-07-2011, 21:23
بس يعني الباور التجاري مش هيشغله ولا هيشغله

ممكن يحرق الكارت لا قدر الله لو حاولت تشغل لعبة مثلا

هو ممكن اجيب باور منفصل علي نفس الكيسة بتاعتي ولا لازم كيسة تانية
لو عندك كيسة فعلا هات بورسبلاي GAMMA HEC 350W بسعر 150 جنيه وهيشغل الكارت كويس

serial007
19-07-2011, 22:48
حجم الشاشة23
الريزليوشن مش يفرق معايا المهم الاعدادت تكون علي الهاي
وبالنسبة لباور التجاري يعني مينفعش خالص اسلك بيه لمدة 6شهور بس
ولو غيرت البروسيسور ل athlon2x2 255 هل هيحتاج باور ولا لأأ

H@IDER
19-07-2011, 23:54
الكرت يعمل بشكل ممتاز على دقة 1680*1050 على DX11

http://images.hardwarecanucks.com/image//skymtl/GPU/HD5670/HD5670-38.jpg

ولكن على أعدادات منخفضة, مع ألغاء تنحيف الحواف.

ويعمل أيضاً بشكل جيد على دقة 1280*1024 .

serial007
20-07-2011, 00:43
شكرا بس كنت عايز استفسار الباور
وانا بسمع ان الباور اللي بيجي مع cooler master نوعه تجاري عادي فهل الكلام ده مظبوط ولا ايه
بس ياريت لو حد عارف او عنده تجربة بخصوص الباور التجاري علي امكانيات زي ديه
وشكرا كتير

DoCToR.TaHeR
20-07-2011, 02:48
كما نصحك الأخوة .. الباور التجاري هيشغل الكارت .. ولكنك ستكون مهدد في اي لحظه بفقدان الكارت لاقدر الله ..

نصيحتنا لك هي شراء مزود طاقه من شركه معروفه .. ولا تقلق من المزودات القادمه مع الصناديق الكولرماستر فهي محل ثقة ..

serial007
20-07-2011, 08:03
شكرا بس تنصحوني باي موديل من coolermaster اصل انا شايف كذا رقم 310و320و330و.....

Ahmed.Saleh
20-07-2011, 09:01
كلهم سواء وان كانت 335 اعجبتنى شخصيا كشكل وهذا متوقف على الشارى
المهم الباور