المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اريد ترشيحات بور سبلاى بسعر 200 فقط



saico 13
26-08-2011, 00:12
انا عايز بور بالسعر ده و مشهقدر أزود المبلغ وعايز البور مناسب للامكنيات دى

رام 6 ddr3 gb
cpu phenom II x2 550
vga hd 4730
wd 500gb
cd rom
mp asus m478lt-mle

أرجو ترشيح أفضل مزود طاقه بالسعر أعلاه مع العلم ان الكهرباء بتضعف جدأ فى المنطقه الى ساكن فيها

moatez
26-08-2011, 01:04
افضل حاجة حاول تزود 50 ج وتجيب الانتك 450 وات لان كارتك استهلاكه للطاقة عالى ...

saico 13
26-08-2011, 23:15
شكرا ليك أنا زودت الميزانيه لحوالى 300 جنيه ومش هدفع مليم زياده بس لو ملقتوش اجيب بور يكون 500 وات انهى مركه antec or hec

moatez
26-08-2011, 23:30
هتلاقيه فى مول سوق العصر هناك محلات كبيرة بتبيعه والبديل ليه HEC 450W ب 300 ج اما ال 500 وات فهو اغلى من كدا ...

saico 13
26-08-2011, 23:43
شكرا على سرعة الرد و عايز اعرف بكام antec 500w

omaar97
27-08-2011, 12:19
شكرا على سرعة الرد و عايز اعرف بكام antec 500w

لا يوجد Antec 500W في مصر
Antec 450W بسعر 250 جنيه كافي ولا تقم بشراء HEC 450W إلا عند عدم توفر الأول

m.shazly1
27-08-2011, 13:04
انا عايز بور بالسعر ده و مشهقدر أزود المبلغ وعايز البور مناسب للامكنيات دى

رام 6 ddr3 gb
cpu phenom II x2 550
vga hd 4730
wd 500gb
cd rom
mp asus m478lt-mle

أرجو ترشيح أفضل مزود طاقه بالسعر أعلاه مع العلم ان الكهرباء بتضعف جدأ فى المنطقه الى ساكن فيها

عن تجربة إذا كانت الكهرباء تضعف عندك من الأفضل أن تشتري (إستبلايزر) مثبت جهد كهربي لتوصيل الشاشة و الجهاز به ... فعلت أنا ذلك بعدما إحترق باور gigabyte 400 wat لأنه كانت الكهرباء عندي تضعف بإستمرار و إعتقدت أن بإمكان الباور التحمل لمجرد أنه من نوعية جيدة ..
موقع يعطيك قوة الباور المناسب بعد إختيار القطع :
http://c1.neweggimages.com/BizIntell/tool/psucalc/index.html?cm_sp=Cat32_PowerSupply_left-_-PowerSupplyFinder030510-_-http%3a%2f%2fpromotions.newegg.com%2fproductfinder s%2fpowersupply.jpg

saico 13
27-08-2011, 13:35
انا عايز اجيب حاجه نضيفه يعنى بور محترم ومشكلة الإستبلايزر انه بيظبط الكهربه بس وانا عايز بور يدى فولت صح للقطع

m.shazly1
27-08-2011, 13:43
انا عايز اجيب حاجه نضيفه يعنى بور محترم ومشكلة الإستبلايزر انه بيظبط الكهربه بس وانا عايز بور يدى فولت صح للقطع
عن تجربه لازم الإستبلايزر مع الباور الجديد حتى لو كان ماركة محترمة .. لأن الكهرباء عندك مش مظبوطة و الباور مش هيتحمل خصوصا مع الضغط على الجهاز .

saico 13
27-08-2011, 13:56
مشكلة الكهربه عندى بتحصل حوالى الساعة 6 الى 9 بس وانا مبستخدم الجهاز فى الفترة دى الا للنت او سماع الافلام والبور الموجود عندى دلوقتى مكفى الجهاز مع انه من كيسه دولفن يعنى مش حاجه جامده بس لو شغلت العاب فى الفترة دى بسمع صوت الهارد وقف وفام تانى لو الكهربه ضعفت فأعتقد ان البور ماركه محترمه كافى وانا عايز بور عشان ناوى اشغل الانويه المغلقه للبروسسور وكمان عشان ارفع سرعة الكرت لانى مضمنش اعمل كده مع البور الموجود عندى

m.shazly1
27-08-2011, 14:53
مشكلة الكهربه عندى بتحصل حوالى الساعة 6 الى 9 بس وانا مبستخدم الجهاز فى الفترة دى الا للنت او سماع الافلام والبور الموجود عندى دلوقتى مكفى الجهاز مع انه من كيسه دولفن يعنى مش حاجه جامده بس لو شغلت العاب فى الفترة دى بسمع صوت الهارد وقف وفام تانى لو الكهربه ضعفت فأعتقد ان البور ماركه محترمه كافى وانا عايز بور عشان ناوى اشغل الانويه المغلقه للبروسسور وكمان عشان ارفع سرعة الكرت لانى مضمنش اعمل كده مع البور الموجود عندى
عموماً الأمر يرجع لك ... و الأخوة نصحوك بالأنواع المحترمة و الموقع السالف ذكره يعطيك ما تحتاجه قطع الجهاز من قوة للباور كحد أدنى تقريباً 450 وات إذا كنت ستفتح الأنوية و تزيد الرامات إلى 3*2 ليصبح المجموع 6 جيجا .

moatez
28-08-2011, 01:54
شكرا على سرعة الرد و عايز اعرف بكام antec 500w

لا يوجد انتك 500 وات هناك SILVERSTONE ST50F-ES 500W 80 PLUS Certified بسعر 375 جنيه